Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-2-2022)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη ώριμη θα κάνει τη σκέψη σας, αν επιχειρήσετε να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας το αποτέλεσμα θα είναι σμίξη. Είτε ενδιαφέρεστε για επανένωση, είτε για νέα γνωριμία, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, θα βρείτε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Σήμερα οι επαφές σας θα είναι δημιουργικές, αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, μην φοβηθείτε να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο τυχερό συμβάν, ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο eρωτικό σας μέλλον. Σήμερα θα σας δοθεί καινούργιο eρωτικό άνοιγμα, θα υπάρξει συνάντηση που θα σας δώσει ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Ραντεβού και ευχάριστη αποκαλυπτική συνομιλία θα καταλήξουν σε θερμό γεγονός. Το πρόσωπο που θα καταφέρει να σας αναστατώσει δε θα φύγει εύκολα από τη ζωή σας, προμηνύεται έναρξη σταθερού δεσμού.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα οργανώσετε τις κινήσεις σας, θα αναδιαμορφώσετε την επικοινωνιακή σας τακτική, σε περίπτωση που ανοιχτούν συναισθηματικές συζητήσεις θα καταφέρετε να τις κλείσετε με συνεννόηση και επιτυχία. Για εσάς που είστε χωρισμένοι, μια συνάντηση θα σας ανοίξει ευκαιρία επανασύνδεσης. Για τους eρωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέας eρωτικής γνωριμίας με δυνατή και μοιραία κατάληξη. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες και απρόοπτες eρωτικές συναντήσεις!

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης σταθερού δεσμού. Θα ανανεώσει την καρδιά σας η απόφαση ενός συγκεκριμένου προσώπου να σας ανοιχτεί συναισθηματικά, θα σας φανερώσει με απόλυτη ειλικρίνεια αυτά που νιώθει και σκέπτεται για εσάς. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, σας συμβουλεύω ανεπιφύλακτα να κάνετε το βήμα της νέας eρωτικής αρχής, το αποτέλεσμα όχι μόνο δεν θα σας απογοητεύσει, αλλά θα σας οδηγήσει και σε σίγουρη δεσμευτική κατάληξη.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε αποφασιστικοί, ώριμοι, και επικοινωνιακοί, έρχονται γεγονότα που θα κλείσουν eρωτικές παρεξηγήσεις δίνοντας οριστικές λύσεις. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που σας φανερώνω εκ των πρότερων πως δεν πρόκειται να το χάσετε. Φανερώστε με ξεκάθαρο τρόπο το eρωτικό σας ενδιαφέρον, θα βρείτε σταθερή συναισθηματική ανταπόκριση που θα ανοίξει καινούργια προοπτική στην eρωτική σας ζωή.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σοβαροί, θερμοί και αποκαλυπτικοί θα είστε με το ταίρι σας, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε αυτό που νιώθετε, ίσως να γίνουν συζητήσεις περί δέσμευσης. Σε περίπτωση που έχετε προτάσεις στη σκέψη σας καλό θα είναι να τις κάνετε άμεσα και αποφασίστηκα, σας φανερώνω πως θα βρείτε ικανοποιητική ανταπόκριση. Για εσάς που θέλετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβετε δράση.

 

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα προσπαθήσετε να κατευθύνετε τον δεσμό σας σε δημιουργική κατάληξη. Ευχάριστη συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν θα φέρει αποτέλεσμα επανασύνδεσης με σταθερή και ισορροπημένη εξέλιξη. Σήμερα από τυχαίο συμβάν θα σας δοθεί άνοιγμα για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και δεσμευτικές υποσχέσεις. Στις συναντήσεις σας θα υπάρξουν αποκαλύψεις και εξομολογήσεις, τα γεγονότα θα σας βγάλουν από ανασφάλειες, θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε αποφάσεις δέσμευσης.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια αδικαιολόγητες φοβίες, εμμονές και εξαρτήσεις. Θα είστε κάπως απρόσιτοι και δύσκαμπτοι, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τις σοβαρές eρωτικές συζητήσεις κυρίως για θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Για εσάς τους eρωτικά μόνους που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση, θα εκπλαγείτε από τις εξομολογήσεις ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή σχέση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει στο να περάσετε σε ώριμες προτάσεις δέσμευσης, είναι πολύ πιθανό εσείς και το ταίρι σας να προχωρήσετε σε σχέδια επισημοποίησης ή συγκατοίκησης. Εσείς που είστε άνευ δεσμού ή σχέσης θα λάβετε μια πρόταση που θα αποτελέσει μεγάλη eρωτική πρόκληση. Θα σας δώσω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες ή επιφυλάξεις, αυτή η ευκαιρία θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε και να σταθμεύσετε συναισθηματικά, ουσιαστικά θα βρείτε τον δρόμο σας.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε λύση σχετικά με ζήτημα που σας οδήγησε στον τσακωμό ή στον χωρισμό. Ώριμη θα είναι η σκέψη σας, συγκαταβατική η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι η ισορροπία, θα καταφέρετε να τα βρείτε με το ταίρι σας. Εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι και μόνοι με ευγενικό τρόπο θα φλερτάρετε, οι προτιμήσεις σας θα στραφούν σε άτομα ώριμης και σοβαρής προσωπικότητας. Ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, προσγειωμένους θα σας κάνει η αστρολογική όψη της ημέρας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κατασταλάξετε σε σταθερό ταίρι. Εσάς τους προσφάτως χωρισμένους ένα γεγονός που θα είναι απρόσμενο και ευχάριστο θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αναλογιστείτε τις πραγματικές σας ανάγκες και να ξεκαθαρίσετε ποια κατεύθυνση επιθυμείτε να πάρετε στη ζωή σας, τα συμβάντα θα απαιτούν γρήγορη και δυναμική δράση, προετοιμαστείτε καταφθάνουν δεσμευτικές εξελίξεις.

Advertisements

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ίσως να ξεφύγει κάπως η φαντασία σας, ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνιση τους, αποφύγετε τις εμμονές και τις συναισθηματικές προσκολλήσεις. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό ίσως να αμφισβητήσετε τα αισθήματα ή τις μελλοντικές βλέψεις που έχει το ταίρι σας για εσάς. Θα εμφανιστεί πρόσωπο από τα παλιά φέρνοντας συναισθηματικά αναποδογύρισμα, πολύ γρήγορα θα δημιουργηθεί προοπτική επανασύνδεσης.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα