Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-2-2022)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, στις συζητήσεις σας θα είστε θερμοί και αποκαλυπτικοί. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα έχετε άνοιγμα για καινούργια γνωριμία, τώρα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από το αποτυχημένο παρελθόν σας. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα ισορροπήσετε με το ταίρι σας, δίνετε λύση σε συναισθηματικό ζήτημα που τον τελευταίο καιρό είχε ρίξει την ψυχολογία σας. Καταφθάνουν αποκαλύψεις και ευχάριστα μαντάτα που θα σας ανανεώσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, θα είστε προσιτοί, πρόσχαροι και εγκάρδιοι, στοιχεία που θα βοηθήσουν ένα συγκεκριμένο άτομο να περάσει σε προσωπικές αποκαλύψεις, ετοιμαστείτε θα λάβετε eρωτική εξομολόγηση. Έρχονται απρόοπτες eρωτικές συναντήσεις με όμορφη κατάληξη, τα γεγονότα θα σας εκπλήξουν. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να κλείσετε ανοιχτές εκκρεμότητες, αν κάποιοι από εσάς θέλετε να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο έναυσμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα ερευνήσετε και θα ανακαλύψετε. Σε προσωπική συζήτηση με το πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας θα μάθετε αλήθειες που θα λύσουν μπερδεμένες καταστάσεις, αλλάζετε αποφάσεις και τρόπο δράσης. Μέσα στη σχέση σας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξομολογήσεις συνοδευόμενες με αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν νέες συναισθηματικές βάσεις. Εμπιστευτείτε τα λόγια που θα ακούσετε, εκδηλώστε αυτό που νιώθετε, το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα εσείς οι ίδιοι θα κινήσετε τα νήματα για βαθιά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, δεν θα φοβηθείτε να κάνετε δηλώσεις ή να δώσετε υποσχέσεις μόνιμης δέσμευσης. Απελευθερωμένοι και πολύ εκδηλωτικοί θα φανείτε, προσιτή και eρωτική θα είναι η στάση σας. Θερμές εξομολογήσεις που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξουν τις συνθήκες των μέχρι τώρα επαφών σας, η σχέση σας από φιλική μετατρέπεται σε eρωτική.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει διορατικούς και επικοινωνιακούς συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι eρωτικές σας συζητήσεις, σήμερα με το ταίρι σας θα ειπωθούν λόγια καρδιάς. Ευχάριστα μαντάτα θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές, για τους χωρισμένους θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η eρωτική σας γοητεία θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο, που θα είναι στην δική σας απόφαση αν θα το αφήσετε να φύγει, ή αν θα το βάλετε ριζικά στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν συζητήσεις γύρω από παρελθοντικά θέματα νιώθοντας την ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες και να τερματίσετε υποθέσεις που είχαν μείνει στη μέση. Προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρώην eρωτικό σας ταίρι θα έχει κατάληξη επανασύνδεσης, αυτή τη φορά θα υπάρξουν ξεκαθαρισμένοι όροι και επιθυμίες. Για εσάς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό, ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ισορροπία της σχέσης σας.

 

 

Advertisements

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, θα νιώσετε έτοιμοι να προβείτε σε αποκαλυπτικές συζητήσεις, λόγια αγάπης θα ακουστούν ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Σε περίπτωση τσακωμού ή χωρισμού θα τα βρείτε με το ταίρι σας, αναλυτικές εξηγήσεις θα λύσουν παρεξηγήσεις, διαλύονται οι αμφιβολίες. Πρόταση επανασύνδεσης θα λάβετε σε προσωπική συνάντηση, στο χέρι σας θα είναι αν θα την δεχτείτε ή όχι, σας δίνω τη συμβουλή να δώσετε την ευκαιρία της δεύτερης αρχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα διευρύνει τη σκέψη σας, με μεθοδική τακτική θα καταφέρετε να επιτύχετε αρμονική συνύπαρξη με το ταίρι σας. Εσείς που αντιμετωπίζετε μπερδεμένες ή ανασφαλείς καταστάσεις, τώρα θα απαλλαγείτε από το αβέβαιο, έρχονται πληροφορίες που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και καχυποψίες. Για τους eρωτικά μόνους καινούργιο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα γνωριστείτε με άτομο που θα έχει τα προσόντα να γίνει το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, η εκδηλωτική και οικεία σας στάση θα σας φέρει πολύ κοντά με πρόσωπο που οι αμοιβαίες σας εξομολογήσεις θα ανοίξουν δρόμο σταθερής eρωτικής σχέσης. Εσάς τους eρωτικά μόνους ένα καινούργιο γοητευτικό πρόσωπο θα σας δώσει δυνατότητα περαιτέρω επαφών. Άνεση αυθορμητισμός και γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στοιχεία που θα σας κάνουν ελκυστικούς και προσιτούς. Αφήστε διάχυτο τον eρωτισμό σας, θα σας προσεγγίσει άτομο με σοβαρές βλέψεις, προμηνύεται ξεκίνημα νέας eρωτικής αρχής!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα ανοίξετε συναισθηματικές συζητήσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια παλιές ανεκπλήρωτες επιθυμίες δημιουργώντας νέους στόχους. Αυτή τη φορά θα έχετε τη δύναμη να προσεγγίσετε, αν επιθυμείτε το πρώην ταίρι σας κάντε το βήμα της επανασύνδεσης, σας παροτρύνω να κινηθείτε άμεσα θα σας βγει σε καλό. Περάστε σε διεκδικήσεις, πλησιάστε το πρόσωπο που σκέπτεστε, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε σε ενέργειες που τόσο καιρό διστάζατε να τις πράξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα κάτι θα ανακαλύψετε, αυτά που θα μάθετε θα διαφοροποιήσουν τους eρωτικούς σας στόχους. Η εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου θα καταφέρει να κεντρίσει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και τις εξάρσεις.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα ενισχυθούν οι διανοητικές σας ικανότητες, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας. Στις συζητήσεις σας θα βρείτε τον σωστό τρόπο να ξεφύγετε από θέματα που σας στριμώχνουν συναισθηματικά, έξυπνοι θα είναι οι ελιγμοί σας. Για εσάς τους eρωτικά μόνους έρχονται αλλαγές και ευχάριστα ενδεχόμενα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας. Η θερμή και απελευθερωμένη eρωτική σας στάση θα αλλάξει τα δεδομένα σας.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα