ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Δυναμική θα είναι η διάθεση σας, διαγράφετε και απελευθερώνεστε. Θα εμφανιστείτε αποφασιστικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας επαγγελματικούς και eρωτικούς. Έρχεται οικονομικό άνοιγμα, αυξημένες θα είναι απολαβές σας. Σήμερα θα είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά οικογενειακά σας ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Διάχυτος θα είναι ο eρωτισμός σας, εκδηλώστε τα αισθήματα σας θα βρείτε ανταπόκριση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε συναισθηματικές βλάβες που προκλήθηκαν από αρνητικά λόγια κακιάς στιγμής. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας. Για εσάς τους χωρισμένους ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει ομαλότητα στις επαφές σας. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε απ παγίδες, συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, τα άλματα θα τα μελετήσετε πολύ καλά, στρατηγική θα έχει η στάση σας. Στα eρωτικά σας οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από αγχωμένες και πιεστικές καταστάσεις, για τους eρωτικά μόνους έρχονται ευχάριστες εξελίξεις.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βρείτε εκτίμηση και εμπιστοσύνη τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις eρωτικές. Η στάση σας σε εργασιακά θέματα θα είναι ώριμη και δημιουργική, θα καταφέρετε να κλείσετε με επιτυχία ανοιχτές υποθέσεις. Θετικοί θα είστε στις αλλαγές και στα καινούργια οικονομικά ανοίγματα. Στον eρωτικό σας τομέα, σήμερα δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με άτομο που οι επαφές σας πολύ γρήγορα θα αποκτήσουν eρωτικό ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ

Αισιόδοξη και εύθυμη θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα εκπέμπετε δεκτικότητα και θετική ενέργεια. Η κοινωνική σας διάθεση δε θα σας αφήσει να κλειστείτε στο εαυτό σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε περίπτωση που θέλετε να ανοίξετε το σπίτι σας, να το κάνετε, οι προτάσεις σας θα γίνουν όλες αποδεκτές. Δυνατή eρωτική έκπληξη θα φέρει η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο, αν ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας, τότε ό,τι συμβεί θα είναι απολύτως ευχάριστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα ανοίξετε θερμές συζητήσεις με τα κοντινά και οικεία σας πρόσωπα. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακατέχει, θα είστε συνεργάσιμοι και διπλωματικοί, στο χώρο της εργασία σας θα αποφύγετε κόντρες και διχασμένες καταστάσεις. Μια eρωτική συνάντηση θα τακτοποιήσει θέμα που σας έφερνε ψυχολογική αναστάτωση, περνάτε σε περίοδο αρμονίας και συνεννόησης. Ένα πρόσωπο θα γίνει για σας στήριγμα, θα παραμένει σταθερά στο πλευρό σας, δείξτε εμπιστοσύνη στις υποσχέσεις που θα σας δώσει.

Advertisements

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, οι κινήσεις σας θα είναι πρακτικές και εποικοδομητικές. Σήμερα θα κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες, σε περίπτωση που διατυπώσετε καινούργιες ιδέες θα λάβετε ενδιαφέρον και ανταπόκριση. Στα eρωτικά σας, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε ανάγκη για τελεσίδικα eρωτικά ξεκαθαρίσματα και για οριστικές δεσμεύσεις. Προχωρήστε στις προτάσεις που σκέπτεστε, εκδηλώστε αυτό που νιώθετε, δε θα υπάρξει αρνητική κατάληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα διακατέχεστε από μια ελαφριά κυκλοθυμία, ωστόσο η ανάγκη σας για επικοινωνία και πρόσχαρες επαφές, θα καταφέρει να σας ισορροπήσει ψυχολογικά. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας και η δημιουργική σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις προτάσεις που θα λάβετε, τόσο σε εργασιακό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο νέας επαγγελματικής συνεργασίας, θα υπάρξει προοπτική οικονομικής βελτίωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανησυχίες και προβληματισμοί θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα φέρετε στη μνήμη σας παρελθοντικές καταστάσεις, θα αναζητήσετε αφορμές, θα ψάξετε εξηγήσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε και θα αναλάβετε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί σε πράξεις ή σχέσεις αποτυχίας. Να είστε σίγουροι πως αυτή τη φορά θα καταφέρετε να προστατέψετε τον εαυτό σας να μην πέσει στα ίδια λάθη και τις ίδιες παγίδες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι ισορροπημένη, οι ενέργειες σας θα αποσκοπούν στην ασφάλεια τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε eρωτικό. Οι επαγγελματικές συνομιλίες που θα έχετε θα σας βοηθήσουν να νιώσετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ομαλά θα πορευτούν οι συνεργασίες με συναδελφικά άτομα. Στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα και θα το καταφέρετε. Στον eρωτικό σας τομέα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας φλερτάρει, ανοιχτή θα είναι η προοπτική περαιτέρω επαφών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θερμές και συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημα σας θα είναι η τάξη, η ασφάλεια, και η σταθερότητα. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για διασκέδαση θα σας κάνει κοινωνικούς και προσιτούς. Κάποιο πρόσωπο ενώ στην αρχή θα εμφανιστεί με φιλικές βλέψεις, ωστόσο μετέπειτα, θα βρει το θάρρος να εκδηλώσει ξεκάθαρα το eρωτικό του ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΣ

Στόχος σας θα είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Καταφθάνουν ευνοϊκές προτάσεις, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταφέρετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, θα είστε επιρρεπείς στα έξοδα. Μια συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις, εσείς οι eρωτικά μόνοι θα έχετε δυνατότητα σταθερής σχέσης.

 

Πηγή

 

Advertisements