ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει συναισθηματικούς και αποτελεσματικούς. Τα λόγια, οι διαθέσεις και οι πράξεις σας θα στοχεύουν στην ισορροπία και στην ασφάλεια. Από μόνοι σας θα δώσετε τέλος σε πεισματικές κόντρες, αρμονία θα επιδιώκετε στην eρωτική σας ζωή. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει eρωτική δίοδο ανάμεσα σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις, αν κρατήσετε ανάλογη στάση τότε πολύ γρήγορα οι επαφές σας θα καταλήξουν σε σταθερό eρωτικό δεσμό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για ασφάλεια και ισορροπία, η συμπεριφορά σας θα είναι αρκετά συγκαταβατική με διάθεση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε με το ταίρι σας τις θερμές eρωτικές σας στιγμές. Σήμερα θα δείξετε την αγάπη σας, θα εκδηλωθείτε ελεύθερα χωρίς φοβίες ή αναστολές. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, περάστε σε αποκαλυπτικές προσεγγίσεις, έρχεται νέα και σταθερή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει συναισθηματικά ανοίγματα, θα αναπτερωθεί το ηθικό σας, σήμερα θα μιλήσετε, θα αποκαλύψετε και θα ξεκαθαρίσετε. Ενδέχεται να προκύψει ολοκαίνουργια γνωριμία, θα σας ενθουσιάσει το γοητευτικό άτομο που θα συνομιλήσετε. Αίσιο τέλος θα δοθεί σε συνάντηση σας με πρώην eρωτικό σας ταίρι, τερματίζει ο χωρισμός, περνάτε σε καινούργιο ξεκίνημα. Κρατήστε θερμά τα αισθήματα σας, διατηρήστε τη θετική σας ενέργεια.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, θερμές θα είναι οι αντιδράσεις σας, δοτική η στάση σας, δεν θα υπάρξει διάθεση για eρωτικούς ανταγωνισμούς. Αρκετά διαλλακτικοί θα είστε με το ταίρι σας γεγονός που θα σας φέρει συνεννόηση και άμεση λύση προβλημάτων. Η θερμή σας στάση θα αποτρέψει τις εντάσεις στις eρωτικές σας επαφές, οι συναντήσεις σας θα κυλήσουν όμορφα χωρίς κάποια αρνητική κατάληξη. Ένα πρόσωπο φιλοδόξει να διεισδύσει στη ζωή σας, αν είστε eρωτικά μόνοι μην το απορρίψετε.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο eρωτικό σας ταίρι, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάσετε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα πρόσωπο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας. Ευχάριστη και πολύ θερμή διάθεση θα σας δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο άτομο, που με πάτημα την εκδηλωτική σας στάση θα αλλάξει απέναντι σας τακτική συμπεριφοράς. Τώρα θα βρει το θάρρος να φανερώσει το eρωτικό ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, αυθόρμητη και οικεία θα είναι η στάση σας, θα δείξετε κατανόηση, επιθυμία σας θα είναι να χαλαρώσετε και να απελευθερωθείτε. Στόχος σας θα είναι οι ανέμελες στιγμές, θα αφήσετε διάχυτο τον eρωτισμό σας με αποτέλεσμα να δώσετε νέα τροπή στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Σε προσωπική συνάντηση θα ξαφνιαστείτε από τα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε. Φιλικό σας άτομο θα πάρει eρωτική μορφή, θα βγάλει τη μάσκα της τυπικότητας και θα σας δείξει το eρωτικό του πρόσωπο.

Advertisements

 

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εκδηλώσετε αισθήματα που κρύβετε εδώ και πολύ καιρό. Θα περάσετε σε εξομολογήσεις, η αποκαλυπτική σας στάση θα έχεις ως αποτέλεσμα να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Η απόφαση σας να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς νιώθετε και που στοχεύετε, θα φέρει άνοιγμα δυνατής ακόμα και δεσμευτικής σχέσης. Για εσάς τους eρωτικά μόνους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, κινηθείτε με άνεση και αυθορμητισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, ίσως να μην καταφέρετε να αποφύγετε τις αρνητικές αντιδράσεις, τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε σύγχυση, ωστόσο ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας φερθεί με ιδιαίτερη συγκαταβατικότητα. Σας συμβουλεύω να προτιμήσετε τις ήρεμες συζητήσεις, αποφύγετε τους εκρηκτικούς διαλόγους. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε εδώ και πολύ καιρό eρωτική στασιμότητα, να ξέρετε πως μια απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική θέρμων εξελίξεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, θα ανοίξετε συζητήσεις για θέματα που στο παρελθόν τα είχατε αφήσει στη μέση, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα και να περάσετε σε πιο βαθιές εξομολογήσεις. Η συνάντηση σας με eρωτικό πρόσωπο θα φέρει θερμή κατάληξη, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ‘ρθείτε σε επαφή με πρόσωπο, που στο παρελθόν δεν είχατε προλάβει να ολοκληρώσετε τη σχέση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αποκατάσταση σχέσεων και για ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε διάθεση για εγωιστικές πράξεις, στόχος σας θα είναι να ασφαλίσετε και να σταθεροποιήσετε τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Εσείς που έχετε χωρίσει διεκδικήστε επανασύνδεση, αν κάνετε το βήμα να τηλεφωνήσετε στο πρώην ταίρι σας η απάντηση του θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για συναισθηματικές συζητήσεις, ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τυχόν αρνητικές καταστάσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη ενδέχεται να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες πράξεις, θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε τις βεβιασμένες αποφάσεις. Σε περίπτωση που νιώσετε μπερδεμένο τον συναισθηματικό σας κόσμο τότε περάστε σε εσωτερικές αναζητήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, κάπως άστατη ίσως και ελαφρώς μπερδεμένη θα είναι η eρωτική σας στάση, εσείς που είστε μέσα σε σταθερή σχέση προσοχή στα καβγαδάκια, θα υπάρξει κίνδυνος να παρερμηνεύσετε τα λόγια που θα σας πει το ταίρι σας. Απελευθερώστε τον eρωτισμό σας, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, εσείς οι eρωτικά μόνοι θα έχετε ευκαιρία νέα γνωριμίας, καταφθάνουν ευχάριστες εξελίξεις.

 

Πηγή

 

Advertisements