Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (9-2-2022)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, δυναμικές και συνειδητές θα είναι οι ενέργειες σας, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι λογικές, υπεύθυνες, όλες θα στοχεύουν στη μελλοντική σας εξέλιξη. Ένα πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν θα κάνει προσπάθεια επανένωσης. Οι πράξεις αγάπης που θα γίνουν από την πλευρά του θα στηρίζονται στην ειλικρίνεια, καλό θα είναι να τις εκτιμήσετε. Αν ακόμα έχετε αισθήματα γι αυτό το άτομο, δείξτε εμπιστοσύνη δεν θα υπάρξει δεύτερο γεγονός απογοήτευσης.

Advertisements

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, αυθόρμητους και ανοιχτόκαρδους θα σας κάνει η σημερινή αστρολογική όψη. Σήμερα με ειλικρίνεια θα εκφράσετε αυτό ακριβώς που θα σκεφτείτε, ωστόσο δεν θα είστε ανεκτικοί σε απόψεις αντίθετες από τις δικές σας. Με το ταίρι σας ενδεχομένως να υπάρξει σύγκρουση αλλά θα είναι κάτι επιφανειακό άνευ βάσης και σημασίας. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, θα υπάρξει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια την επαναστατική και προοδευτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες αναζητήσεις. Σε προσωπικό ραντεβού θα υπάρξει αποκαλυπτική συζήτηση με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος που θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει και να σας βγάλει από την ρουτίνα. Για εσάς τους eρωτικά μόνους μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην eρωτική σας ζωή, πολύ πιθανόν να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε από κουραστικές υποθέσεις και γενικά από καταστάσεις που μέσα υπάρχουν μυστικά και ψέματα. Συγκυρίες και τυχαία συμβάντα θα δημιουργήσουν πεδίο eρωτικής δράσης, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα, θα ανανεωθούν οι αισθήσεις σας. Ιδιαιτέρως συμπαθητικοί και ελκυστικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα είναι καθαρά στο δικό σας χέρι αν η εξέλιξη σας πάρει eρωτικές διαστάσεις.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας φέρει τυχερά ανοίγματα σε θέματα νέων γνωριμιών. Η πρόταση ενός καινούργιου προσώπου που θα γνωρίσετε, ίσως να σας δημιουργήσει αρχικά αγχωμένες σκέψεις, όμως σας φανερώνω πως η θετική σας απάντηση θα φέρει επιτυχημένη κατάληξη. Αυτοσυγκράτηση θα είναι το χαρακτηριστικό σας, κλίμα ηρεμίας και κατανόησης θα υπάρξει στην eρωτική σας σχέση. Σήμερα θα κρατήσετε ισορροπημένο χαρακτήρα, στις συζητήσεις με το ταίρι σας δεν θα λείψουν οι σοβαρές υποσχέσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και συζητήσιμοι. Επιθυμία σας θα είναι να εκφραστείτε και να κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς περιορισμούς. Σήμερα θα είστε σε θέση να μιλήσετε με απόλυτη ειλικρίνεια, ωστόσο προσοχή σε τάσεις επιβολής ή ειρωνείας, θα υπάρξει κίνδυνος να προσβάλετε έστω και άθελα σας. Η παρορμητικότητα σας θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες eρωτικές προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε δεν θα σας απογοητεύσουν.

 

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει ανέμελους, αισιόδοξους και ζωτικούς. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διαφυγή από καταπιεστικές eρωτικές σχέσεις. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες, προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα. Οι eρωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν θα κλείσετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις, σήμερα θα είστε πρόθυμοι να περάσετε στη ζωή σας καινούργιο πρόσωπο.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα κινηθείτε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ωστόσο προσοχή στην τάση που θα έχετε να θέλετε οπωσδήποτε να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Θα υπάρξουν λόγια που θα φέρουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, μια συνάντηση θα μετατραπεί σε ευχάριστο eρωτικό γεγονός. Επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, σήμερα θα είστε σε θέση να γοητεύσετε και να εντυπωσιάσετε. Έρχονται συναντήσεις που θα δώσουν νέα τροπή στην eρωτική σας πορεία.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις με το ταίρι σας, ίσως να προκύψει θέμα κυριαρχίας. Περάστε σε άμεσες διεκδικήσεις, για εσάς τους χωρισμένους θα υπάρξει ευκαιρία δεύτερης αρχής. Για εσάς τους eρωτικά εντελώς ελεύθερους και μόνους, η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα έχει θετική κατάληξη. Ένα συγκεκριμένο γοητευτικό και αυθόρμητο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, οι προθέσεις του θα είναι σοβαρές και ειλικρινείς.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και στόχευση. Στα eρωτικά σας ζητήματα θα προχωρήσετε με δημιουργικές και αποτελεσματικές πράξεις βγαίνοντας από το στάσιμο κατεστημένο που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Στις συζητήσεις σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα κερδίσετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση, σήμερα θα καταφέρετε να τερματίσετε αρνητικά θέματα, που στο παρελθόν οι προσπάθειες σας είχαν αποτύχει. Για εσάς τους χωρισμένους δίνω τη συμβουλή να περάσετε σε κινήσεις επανασύνδεσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς οι καταπιεσμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε, να ξεδώσετε και να ξεφύγετε από δεσμά. Νέες επιθυμίες θα προκύψουν, προσοχή στις εξτρεμιστικές αποφάσεις. Εσάς τους eρωτικά άνευ σχέση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βρείτε σταθερό ταίρι, προμηνύεται γνωριμία με πρόσωπο που θα παραμείνει δίπλα σας για πολλά χρόνια. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανόν να περάσετε σε υποσχέσεις επισημοποίησης.

Advertisements

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η  σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει σοβαρές αναθεωρήσεις στο σκεπτικό σας, αλλάζετε προσέγγιση σχετικά με συγκεκριμένο eρωτικό σας ζήτημα. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να περάσετε σε επαναπροσδιορισμούς, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση δεσμευτικής επίσημης κατάληξης. Για εσάς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση, η ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα θα σταθεί ακριβώς μπροστά  σας, θα προκύψει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα