Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (8-14/8)

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στην επικοινωνία καθώς μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε συζητήσεις, οι οποίες μπορεί να ξεκινήσουν με απόλυτα «ειρηνικές διαθέσεις». Αν είσαι ελεύθερος πρόσεξε παραπάνω αυτό το σενάριο μιας και θα μπορούσε να υπονομεύσει την εξέλιξη μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει. Η εβδομάδα αλλάζει τις ισορροπίες και μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές σε αισθηματικές υποθέσεις. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένταση αυτές τις ημέρες, καθώς αυτή η ένταση λόγω των αστρολογικών συγκυριών που θα υπάρξουν θα είναι πιο εύκολο να «φουντώσει» παρά να καλμάρει.

Advertisements

 

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να σε απασχολήσουν αρκετά τα ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι με αποτέλεσμα να μην έχεις διάθεση να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Γενικά η εβδομάδα συνηγορεί σε νέες γνωριμίες αλλά και σε ένα νέο κεραυνοβόλο eρωτα, αν αυτό είναι κάτι που το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις ζητήματα που σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις να δημιουργήσουν απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Κέρδισε χρόνο για εσάς καθώς αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό και για τη δική σου διάθεση, καθώς η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις με τους άλλους και ιδιαίτερα με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς η εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές ακόμα και σε απλές καθημερινές συζητήσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου οι οποίες θα αφορούν θέματα άλλων προσώπων, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια δεδομένα τα οποία θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη σχετικά με μία πρόσφατη γνωριμία. Καθώς αυτή η εβδομάδα δεν προάγεται σταθερότητα καλό θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις οποιαδήποτε τελεσίδικη απόφαση.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσεις πως υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία σε εκνευρίζουν στο σύντροφό σου, όμως η αλήθεια είναι πως θα τα δεις σε ένα υπερβολικό βαθμό. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές καθώς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα ακόμα και από εκεί που δεν υπάρχουν ή να εντείνουν κάποιες μικρο-διαφωνίες που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Η εβδομάδα θα εξομαλύνει κάποιες διαφορές όμως καλό θα ήταν να τις προλάβεις πριν συμβούν! Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον μέσω κοινών φίλων και γνωστών, όμως η συζήτηση μαζί του πιθανό να έχει εκπλήξεις!

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η επικοινωνία δεν θα είναι και τόσο βοηθητική για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή για να καταφέρεις να ολοκληρώσεις μία συζήτηση χωρίς να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις να ανοίξεις θέματα που ξέρεις εκ των προτέρων πως θα μπορούσαν όχι απλά να φέρουν διαφωνίες με το σύντροφό σου, αλλά να δημιουργήσουν και έντονες αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος ίσως μία γνωριμία να μην εξελίσσεται με τον τρόπο που θα ήθελες και να σε εκπλήξει αυτή η εβδομάδα, όμως να θυμάσαι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού».

Παρθένος

Παρθένε μου αυτές τις ημέρες μπορεί το κλίμα στην επικοινωνία να μην είναι τόσο βοηθητικό όμως αυτή η εβδομάδα είναι με το μέρος σου! Η αλήθεια είναι πως μπορεί να μην έχεις τη ψυχραιμία που έχεις συνήθως, κάτι που θα συμβάλει περαιτέρω στη δημιουργία ενός περίεργου κλίματος. Παρόλα αυτά η εβδομάδα δείχνει πως στο τέλος θα μπορέσεις να «ξεφύγεις» από δυσκολίες και διαφωνίες και να μετριάσεις τις επιπτώσεις τους. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συναντήσεις εντελώς ξαφνικά σε μία κοινωνική υποχρέωση ή σε ένα ταξίδι ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον!

 

Advertisements

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα δημιουργήσουν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Η διαχείριση των διαφωνιών θα παίξει κομβικό ρόλο στη διάθεσή σου αλλά και στο κλίμα που θα υπάρξει στη σχέση σου αυτές τις ημέρες. Γενικά αυτο το επταήμερο δείχνει πως ίσως να μην είναι τόσο εύκολο να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου και να διαχειριστείς κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σου δημιουργούν εκνευρισμό. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ξαφνική γνωριμία μέσω κοινών φίλων και γνωστών. Εξίσου πιθανό όμως είναι να υπάρξει και μία ξαφνική απομάκρυνση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτή η εβδομάδα θα φέρει αρκετές εκπλήξεις οι οποίες θα εξαρτηθούν κατά ένα μεγάλο ποσοστό και από τις δικές σου κινήσεις και αντιδράσεις!

Σκορπιός

Σκορπιέ μου μία απαιτητική εβδομάδα ξεκινά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα δημιουργήσουν ένταση σε γενικότερο πλαίσιο. Κάποια θέματα της δουλειάς φαίνεται πως θα συμβάλλουν στο περίεργο κλίμα αυτών των ημερών, όμως προσπάθησε να μη μεταφέρεις θέματα που σχετίζονται με άλλους τομείς μέσα σε μία αισθηματική σχέση. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου οι οποίες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να μπορέσουν να διευθετηθούν χωρίς να προκαλέσουν ρήξη. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως να μην υπάρχει το κατάλληλο κλίμα για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως αυτό θα είναι προσωρινό καθώς φαίνεται πως πολύ γρήγορα -από την άλλη εβδομάδα- θα υπάρξουν ευκαιρίες!

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως θέλεις να αποτραβηχτείς λίγο από την πολυκοσμία και να κερδίσεις χρόνο για εσένα και το ταίρι σου. Αυτό το επταήμερο δημιουργεί εσωστρέφεια, η οποία υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορεί να βελτιώσει τη σχέση με το σύντροφό σου καθώς θα σας οδηγήσει να βρείτε χρόνο ο ένας για τον άλλον. Η επικοινωνία μπορεί να περάσει «από σαράντα κύματα» αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε προσοχή σε πρακτικές λεπτομέρειες μετακινήσεων, συναντήσεων με άλλα πρόσωπα, καθώς και ταξιδιών, καθώς αυτές θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία εντάσεων με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα δε θα βοηθήσει να «σταθεροποιηθεί» ή να εξελιχθεί μία νέα γνωριμία, για αυτό θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή μερικές ημέρες.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή η εβδομάδα προμηνύεται ευνοϊκή για τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής, αρκεί να δώσεις προσοχή ώστε να αποφύγεις το σκόπελο των εντάσεων στην επικοινωνία. Αυτό το επταήμερο φέρνει ευχάριστες και ξαφνικές συναντήσεις, νέες γνωριμίες αλλά και φλερτ. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην αφήσεις να μεγεθυνθούν κάποιες διαφωνίες που μπορεί να έχεις με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να τις δεις από απόσταση ώστε να μην τις αφήσεις να κυριαρχήσουν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε ευχάριστες δραστηριότητες με το σύντροφό σου και όχι σε εντάσεις!

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα έχει κάποιες απαιτήσεις από εσένα καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της μπορεί να δημιουργήσουν ένα τεταμένο κλίμα σε κάποια θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, η εβδομάδα αυτή μπορεί να ενισχύσει κάποιες διαφωνίες και τελικά να τις κάνει να αποτελέσουν αιτία εντάσεων ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς τέτοιου είδους εντάσεις με τη σειρά τους ενδεχομένως να συμβάλλουν στην συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα ίσως να νιώσεις πως χρειάζεται να κρατήσεις αποστάσεις από θέματα που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις και αυτό τελικά θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να τα αφουγκραστείς καλύτερα.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα στραφείς στην καθημερινότητά σου και στις υποχρεώσεις που υπάρχουν σε αυτή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και έχεις κοινές υποχρεώσεις μαζί με το ταίρι σου προσπάθησε να τις διευθετήσεις έγκαιρα, ώστε να μην αποτελέσουν αιτία εντάσεων μεταξύ σας. Φαίνεται πως θα υπάρξει μία κινητικότητα όσον αφορά τα δεδομένα σε μία σχέση ή αν είσαι ελεύθερος σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Αυτή την εβδομάδα λόγω του ότι τα δεδομένα των αισθηματικών σου υποθέσεων μπορεί να διαφοροποιηθούν, καλό θα είναι να μην πάρεις κάποια τελεσίδικη απόφαση μέχρι να έχεις μία καλύτερη εικόνα για αυτά.

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα