Μην χασετε

Aυτές είναι οι εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (8-14/8)

Μπαίνουμε σε νέα εβδομάδα και θα πραγματοποιηθούν κάποιες έντονες καταστάσεις που οδεύουν προς την Πανσέληνο που θα ολοκληρωθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου μέσα στην εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά τις κινήσεις μας απέναντι σε άτομα που είναι κοντά μας καθώς ένας λάθος χειρισμός μπορεί να φέρει ρήξη στις σχέσεις μας.

 

Στις 9/8 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και ευνοεί εξουσιαστικές συμπεριφορές και χειριστικές τάσεις που θα έχουν αντίκτυπο σε οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις. Δεν θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τον κλοιό ανασφάλειας που θα δημιουργηθεί και θα εγκλωβιστούμε μέσα σε καταστάσεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και να κουμαντάρουμε σύντομα η απογοήτευση θα κάνει την εμφάνιση της. Η προσωπική ζωή θα βρεθεί και αυτή στο προσκήνιο και νιώθουμε την ανάγκη να ελέγχουμε τα άτομα που είναι κοντά μας η τάση αυτή όμως μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και ασυνεννοησία.

Στις 11/8 ο Ήλιος από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και μας κάνει να θέλουμε να βγούμε από το καβούκι μας και να προβάλουμε επαναστατικές συμπεριφορές που μπορεί να μην έχουν ουσία και το μόνο που θα κάνουν είναι να χαλάσουν την αρμονία των σχέσεων μας. Η αισθηματική ζωή στο προσκήνιο τα συναισθήματα είναι έντονα ίσως να ασχοληθούμε και με παιδιά. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε μακριά από αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και να μετριάσουμε αντιδράσεις μας αποφεύγοντας την εριστικότητα και την επιθετικότητα που θα δημιουργήσουν προβλήματα και θα μας απομακρύνουν από τους στόχους μας.

Advertisements

 

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και νιώθουμε έντονα την ανάγκη να ξεφύγουμε από πρέπει και μη και να εκφράσουμε αυτά που αισθανόμαστε να βγάλουμε στην φόρα καλά κρυμμένα συναισθήματα να απαλλαχτούμε από πάθη και λάθη και να προτείνουμε ιδέες και απόψεις που έχουμε στα κατάλληλα άτομα. Η διάθεση για διακοπές και ηρεμία μας οδηγεί στο να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα κοντινών ή και μακρινών αποστάσεων που θα μας γεμίσει με ενέργεια και αντοχή. Προσωπική ζωή σε πρώτο πλάνο νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή μας νιώθουμε αλλαγές μεγάλες να συμβαίνουν. Όμως θα πρέπει να προσέξουμε τις υπερβολές που θα οδηγήσουν σε λάθος επιλογές που θα μετανιώσουμε μετά.

Στις 12/8 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου ευνοεί επικοινωνιακές συγκρούσεις και διαφωνίες που θα υπάρξουν μέσα στο φιλικό περιβάλλον για αυτό και δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι σε κάποια θέματα. Βέβαια η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο μεγεθύνει και άλλο την αρνητικότητα και οδηγεί σε ένταση-άρνηση-επιθετικές τάσεις-υπερβολικές κινήσεις-υπερένταση, που καταλήγουν σε αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα αλλάξουν την ροή σε σχέδια που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες μας και αυτό θα μας μαραζώσει.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε και να ασχοληθούμε με ενέργειες που μας βοηθούν να κρατήσουμε τις ισορροπίες μέσα στο περιβάλλον μας. Κατά την διάρκεια της μέρας ενδέχεται να αποστασιοποιηθούμε ακόμα και από πολύ κοντινά μας άτομα και αυτό γιατί θα νιώσουμε την ανάγκη να μείνουμε για λίγο μόνοι και να ασχοληθούμε με το μέσα μας.

Στις 14/8 η ακριβείας αντίθεση του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο οδηγεί σε απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εμάς και αυτό ίσως μας αγχώσει. Θα κρατήσουμε αποστάσεις καθώς η απογοήτευση δεν μας αφήνει να είμαστε ο εαυτός μας και δεν μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε αυτά που πραγματικά αισθανόμαστε απέναντι στο ταίρι μας αλλά και στην οικογένεια μας.

Advertisements

 

Κριός

Κριέ, αισθάνεσαι να έχεις μεγάλη ενέργεια αυτήν την περίοδο και αυτό σε κάνει να πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά. Μην είσαι ανυπόμονος, αν τα πράγματα δεν γίνουν αμέσως έτσι όπως τα θες. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον eρωτα και τη δημιουργικότητα και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο στην αισθηματική σου ζωή αυτήν την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ίσως κάποια από τα σχέδια που είχες για αυτή τη βδομάδα να μην βγουν έτσι όπως τα υπολόγιζες. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να αποδείξεις πόσο μπορείς να ελίσσεσαι να και να προσαρμόζεσαι στις νέες καταστάσεις.

 

Ταύρος

Ταύρε, η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που αφορά την οικογένεια, το σπίτι και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Σε μια θέση από την οποία θα φέρει και ψυχική ηρεμία και αρμονία.

Advertisements

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός μπορεί να κάνει επανεμφάνιση στη ζωή σου, αν είσαι λίγο ανοιχτός-ή αυτήν την περίοδο. Οι γνωριμίες που θα κάνεις μπορεί έχουν ενδιαφέρον, αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όλα είναι με το μέρος σου, πρέπει όμως να οργανωθείς καλύτερα για να μην χάσεις τον προσανατολισμό σου. Τα project τρέχουν και θέλουν μεγαλύτερη προσοχή καλώς ή κακώς.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, προσπάθησε να χτίσεις και πάλι σχέσεις και να επενδύσεις στην επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά και να συγχωρήσεις κάποιους για τυχόν παλιές διαφωνίες.

Αισθηματικά

Η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 11 στον τρίτο οίκο σου είναι πολύ θετική για γνωριμίες και για την επικοινωνία γενικότερα. Είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί μια σχέση ή να δημιουργηθεί μια νέα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Για να μην εξαντληθείς εντελώς και ξεμείνεις από ενέργεια, βρες πράγματα που θα σε κάνουν να αποβάλλεις το πολύ στρες, ό, τι και να είναι αυτά για σένα. Φαίνεται ότι χρειάζεσαι κάποιες στιγμές αναστοχασμού μέσα στην (κάθε) μέρα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, οι προσπάθειές σου αρχίζουν να αποδίδουν και βλέπεις αποτελέσματα στη δουλειά σου. Προσπάθησε να είσαι πιο δραστήριος και βρες δραστηριότητες που θα σε ικανοποιούν και θα σου προσφέρουν ταυτόχρονα και ευεξία.

Αισθηματικά

Αρχίζεις και απολαμβάνεις πάλι το φλερτ και αφήνεις ανθρώπους να σε πλησιάσουν. Πρόσεχε μόνο, μην αρχίσεις και υπεραναλύεις και πάλι καταστάσεις και δεδομένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 11 στον δεύτερο οίκο σου είναι πολύ θετική και αφορά κυρίως τα οικονομικά σου. Αυτός ο τομέας θα ευνοηθεί ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο.

 

Λέων

Λέων, η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και η θέση της αυτή είναι πολύ θετική για όλους τους τομείς. Κυρίως όμως για τον αισθηματικό και τον οικονομικό.

Αισθηματικά

Διατήρησε τις ισορροπίες και βρες χρόνο για τα πράγματα που θες εσύ να κάνεις. Τυχόν τριβές στην σχέση σου θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα για να μην διογκωθούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτό που επιτάσσει η λογική πως πρέπει να γίνει, είναι να ξαναδείς το πρόγραμμά σου και να σβήσεις μερικά από εκείνα τα πράγματα που δεν είναι πραγματικά σημαντικά. Ήρθε η ώρα να μάθεις να ξεχωρίζεις τα σημαντικά από τα ασήμαντα.

 

Παρθένος

Παρθένε, η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Γίνεσαι ο καλύτερος σύμμαχος του εαυτού σου και αρχίζεις να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις από όλους τους τομείς.

Αισθηματικά

Advertisements

Όταν μιλάμε για αγάπη, εννοούμε δέσιμο σωματικό, αισθηματικό και πνευματικό. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να αφήνεις να φανούν τόσο τα συναισθήματά σου, όσο και τα τρωτά σου σημεία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να κατακτήσεις την κορυφή. Πρέπει να βρεις αυτόν που ταιριάζει σε εσένα, για να μπορέσεις να παραμείνεις αληθινός στα πιστεύω σου και στον εαυτό σου.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η καριέρα σου αποτελεί προτεραιότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς και ότι δεν θα ήταν ιδανικό να βρεις χρόνο για την οικογένεια και τους φίλους σου. Χρησιμοποίησε τις ιδέες σου για να εξερευνήσεις νέα πεδία και πάρε πιο πολλές πρωτοβουλίες.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Είναι πολύ πιθανό να ανανεωθεί και η αισθηματική σου ζωή με αυτή τη διέλευση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Το άγχος σε μέτρια επίπεδα κάνει καλό γιατί λειτουργεί ως κίνητρο για να πετύχεις κάποιους στόχους. Αλλά από ένα επίπεδο και πέρα, κάνει το ακριβώς αντίθετο, σε αποδιοργανώνει ή και παραλύει.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, το πρόγραμμά σου είναι πιο γεμάτο από ποτέ και προσπαθείς πολύ σκληρά να τα κάνεις όλα και να έχεις όλους τους γύρω σου ευχαριστημένους. Θα πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχτείς πως αυτό δεν θα είναι πάντα εφικτό.

Αισθηματικά

Τείνεις να υπεραναλύεις τα πράγματα και αυτό σε κρατά πίσω πολλές φορές. Υπάρχουν τρόποι να το αλλάξεις αυτό, αρκεί να είσαι πραγματικά έτοιμος γι’ αυτήν την αλλαγή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται σε μια πολύ σημαντική θέση για την επαγγελματική σου ζωή. Είναι πιθανό να έρθει μια ευκαιρίες που αξίζει να αξιοποιήσεις.

 

Advertisements

Τοξότης

Τοξότης, η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Σε μια πολύ θετική θέση για να αλλάξουν και κάποιες αντιλήψεις σου, προς όφελός σου.

Αισθηματικά

Βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτό σε φέρνει σε κάπως δύσκολη θέση. Πρέπει να μάθεις να απολαμβάνεις το γεγονός ότι τα φώτα πέφτουν πάνω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορεί πολλές φορές μέσα στην ημέρα να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις σε αντιπαράθεση με συνεργάτες, κυρίως λόγω ασυνεννοησίας. Καλύτερα πάρε μερικές βαθιές ανάσες και προχώρα παρακάτω.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να μπορείς να αντιμετωπίζεις με καθαρό μυαλό τις απογοητεύσεις και να μην τις αφήνεις να σε παίρνουν από κάτω. Όταν συγκεντρώνεσαι σε όσα δεν έχεις, δεν μπορείς να απολαύσεις όσα έχεις ήδη καταφέρει.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που αφορά το συναισθηματικό βάθος και τις σχέσεις οικειότητας. Σε μια πάρα πολύ σημαντική θέση για την αισθηματική σου ζωή δηλαδή, την οποία μπορεί να επηρεάσει πολύ θετικά.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις και βλέπεις ότι δεν αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο που τα αντιλαμβάνονται και οι άλλοι. Μην αφήσεις αυτό το γεγονός όμως, να σε αποτρέψει από το να κάνεις συμφωνίες.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, αυτήν την περίοδο είσαι πιο κοινωνικός από ποτέ και αναζητάς ολοένα και περισσότερους τρόπους για να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Παίρνεις επιτέλους την απόφαση να κάνεις κάποιες ενέργειες που καθυστερείς εδώ και καιρό.

Αισθηματικά

Η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 11 στον έβδομο οίκο σου ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Φέρνει αρμονία και ευνοεί την αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως τα πράγματα στη δουλειά σου παίρνουν μια πιο ευχάριστη τροπή και αυτό μοιάζει να ισχύει και για τα οικονομικά σου. Νέες συμφωνίες ευνοούνται αυτήν τη βδομάδα.

Advertisements

 

Ιχθύς

Ιχθύ, δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ανασυγκροτηθεί και στρέψε την προσοχή σου σε πιο καλλιτεχνικά πρότζεκτ. Αυτή η περίοδος μοιάζει ιδανική για να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους και να κάνεις γνωριμίες.

Αισθηματικά

Τα πράγματα δεν χρειάζονται να είναι εύκολα, προκειμένου να είναι καλά. Η ισορροπία δεν έχει να κάνει μόνο με θετικές σκέψεις. Προσπάθησε να φανείς γενναίος και να είσαι ειλικρινής με τους άλλους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και θα φέρει νέα πρότζεκτ και γενικότερα ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Ο Αύγουστος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για σένα.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα