Μην χασετε

Aυτές είναι οι εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-31/7)

Κριός

Κριέ μου αυτή η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με λίγη ένταση καθώς το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη στον Ταύρο ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες αντιπαραθέσεις, οι οποίες θα δυναμιτίσουν το σκηνικό σε μία συνάντηση, αλλά οι ημέρες που έπονται θα σε αποζημιώσουν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 και η αρμονική όψη που θα κάνει μαζί της ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, καταδεικνύει πως αυτές οι ημέρες είναι πολύ τυχερές για τον αισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται τώρα να «γεννηθεί» ένας νέος μεγάλος eρωτας, ο όποιος θα ανατρέψει πολλά από τα δεδομένα και τις πεποιθήσεις σου, καθώς αυτή η νέα Σελήνη θα είναι ιδιαίτερα τυχερή αλλά και ανατρεπτική. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να κάνεις διακοπές με το ταίρι σου, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην κοινωνική σας ζωή ή σε πράγματα τα οποία θέλετε να κάνετε, καθώς θα υπάρχει και η διάθεση και ο χρόνος αλλά και η εύνοια προς τους στόχους σας.

 

Ταύρος

Ταύρε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 είναι το βασικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας, που θα ευνοήσει ιδιαίτερα προσωπικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα. Η αρμονική όψη που θα σχηματίσει με το Δία από το ζώδιο του Κριού μπορεί να φέρει μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση που επιθυμείς ή δεν αποκλείεται να φέρει πίσω και ένα μετανιωμένο πρώην. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα δεδομένα που θα δημιουργηθούν αυτή την εβδομάδα στην προσωπική σου ζωή θα βάλουν τη βάση για την εξέλιξη είτε μίας σχέσης είτε μίας γνωριμίας.

Advertisements

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να πάρεις μία πολύ σημαντική απόφαση αυτή την εβδομάδα σχετικά με αυτή ή είναι εξίσου πιθανό να πέσει τραπέζι των συζητήσεων η ιδέα μιας συγκατοίκησης με το ταίρι σου. Αυτή η νέα Σελήνη θα έχει κατά κύριο λόγο θετικό πρόσημο σε προσωπικές υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση και φαίνεται πως θα σε παρακινήσει να κάνεις ένα νέο βήμα στην προσωπική σου ζωή, το οποίο θα συνοδεύεται από αρκετή εύνοια.

 

Δίδυμοι

Δίδυμέ μου μια επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά, η οποία όσο περνούν οι ημέρες της θα γίνεται ακόμα περισσότερο! Τις πρώτες ημέρες λόγω του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και του Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο, θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία σου με τους άλλους, καθώς μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του περίγυρου σου, τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και ένταση. Τελικά με κάποιο μαγικό τρόπο αυτή η ένταση μπορεί να καταλήξει σε μία σχέση ή σε μία γνωριμία που έχεις κάνει στην προσωπική σου ζωή.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 28/7 στο ζώδιο του Λέοντα είναι πολλά υποσχόμενη και φαίνεται πως θα «λειάνει» τις όποιες διαφωνίες υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες καθώς και την ένταση που δημιούργησαν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι ιδανικό για κοινωνικές εμφανίσεις με το ταίρι σου, καθώς οι δημόσιες σχέσεις θα σας πηγαίνουν πολύ! Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις μέσω αγαπημένων σου φίλων ένα πρόσωπο το οποίο όχι απλώς θα σου αρέσει και θα σε γοητεύσει, αλλά θα σε ενθουσιάσει!

 

Advertisements

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα σχετικά με την προσωπική σου ζωή όμως τέτοιου είδους κινήσεις χρειάζονται σύνεση και ψυχραιμία. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 27/7 και δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις κατά τη διάρκεια συζητήσεων, με αφορμή προσωπικές υποθέσεις.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προτίμησε να μην εμπλακείς με το ταίρι σου σε ζητήματα που αφορούν άλλα πρόσωπα, ακόμα κι αν αυτά είναι πρόσωπα του περίγυρου σας, καθώς αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις. Από τις 28/7 με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα το κλίμα θα γίνει περισσότερο χαλαρό και θα παρατηρήσεις κι εσύ πως δεν θα βρίσκονται όλοι «υπ’ ατμόν». Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να μην αποτελεί επιλογή σου, όμως φαίνεται πως η προσέγγιση του θα σε κολακεύσει και θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Αυτές οι ημέρες ίσως να φέρουν μία νέα γνωριμία η οποία θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να δείξει την δυναμική της.

 

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 28/7 φαίνεται πως θα αναζητήσεις διάφορους τρόπους για να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά! Αυτή η νέα Σελήνη είναι πολύ θετική για εσένα μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα σε προσωπικό επίπεδο, όπως επίσης και εύνοια σε οποιαδήποτε υπόθεση σε ενδιαφέρει. Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίζει θετική όψη με τα «φώτα» της νέας Σελήνης ενισχύοντας τις πιθανότητες μιας νέας γνωριμίας, η οποία θα σε ενθουσιάσει, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αυτή η γνωριμία μπορεί να σχετίζεται με ένα ταξίδι ή να γίνει στη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να κάνεις μία εξόρμηση με το σύντροφό σου, να κανονίσετε ένα ταξίδι ή απλώς να επικεντρωθείτε στους στόχους σας, στους κοινούς στόχους, καθώς αυτό θα αποτελέσει ένα καλό κίνητρο και για τους δύο και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά ενδυναμώνοντας τα συναισθήματά σας.

 

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα κυριαρχεί η μυστικότητα στην προσωπική σου ζωή και ιδιαίτερα στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Έτσι λοιπόν αν έχεις κάνει μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και αν υπάρξει μία συνάντηση, θα προτιμήσεις να κρατήσεις «κλειστά τα χαρτιά σου» ή να το μοιραστείς μόνο με πολύ δικά σου άτομα. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει ένα μυστικό ραντεβού ή επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, όπως επίσης μπορεί να υπάρξει και μία νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα αποπνέει μυστήριο.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ενδεχομένως να νιώσεις την ανάγκη να κρατήσεις τα συναισθήματά σου για εσένα και μόνο, χωρίς να τα επικοινωνήσεις με το σύντροφο σου, όμως αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας. Ίσως να μην είναι εύκολο να μοιραστείς κάποια από τα συναισθήματά σου ή τις σκέψεις σου, όμως μην το αφήσεις να αποτελέσει γενικό φαινόμενο, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να διαταράξει την ισορροπία σε μία σχέση.

Advertisements

 

Ζυγός

Ζυγέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει για εσένα απροβλημάτιστα τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, καθώς οι θετικές αστρολογικές συγκυρίες θα φέρουν εύνοια σε κάθε σου κίνηση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 θα αποτελέσει μία πολύ καλή ευκαιρία για να κάνεις νέες γνωριμίες, να επικοινωνήσεις με πρόσωπα τα οποία μέχρι στιγμής δε σου είχε δοθεί η ευκαιρία και για να φλερτάρεις! Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως όχι μόνο θα υπάρξει ένα φλερτ αυτές τις ημέρες αλλά αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ παραπάνω, όπως σε μία νέα σχέση.

Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει μία αρμονική όψη τριγώνου με τα «φώτα» της νέας Σελήνης, η οποία φέρνει εύνοια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και καταδεικνύει πως θα συμβεί κάτι καλό σε προσωπικό επίπεδο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα είναι επικοινωνιακές και ευχάριστες, δημιουργώντας μία ξεκούραστη και χαλαρή εβδομάδα για εσένα και το ταίρι σου. Επίσης δεν αποκλείεται να έχεις μία έκπληξη από εκείνο η οποία θα σου δημιουργήσει ενθουσιασμό.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η εβδομάδα ενδεχομένως να ξεκινήσει με ένταση καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη στον Ταύρο (27/7) θα φέρει κάποιες αντιπαραθέσεις, οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν σε εντάσεις, σε μία προσωπική σου σχέση. Ευτυχώς αυτές δεν θα κρατήσουν για πολύ καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 θα είναι πολύ υποστηρικτική και θα βοηθήσει να επιλυθούν οι όποιες διαφωνίες μπορεί να υπάρξουν.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις την καλή σου διάθεση τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και με αυτή να προσεγγίσεις οποιαδήποτε διαφωνία κάνει την εμφάνιση της. Αν είσαι ελεύθερος ίσως να υπάρξει μία συνάντηση η οποία θα εγείρει έντονα και θερμά συναισθήματα, όμως να θυμάσαι πως αυτή η περίοδος μπορεί να μην έχει σταθερότητα είτε στα συναισθήματά είτε στις προσωπικές σου επιλογές.

 

Τοξότης

Τοξότη μου μια ευνοϊκή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς στις 28/7 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα, η οποία θα δημιουργήσει εξωστρέφεια καλή διάθεση και θα σε κάνει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα είναι πολύ καλές και γεμάτες ζωντάνια, κάτι που θα παρακινήσει εσένα και το ταίρι σου να βγείτε, να διασκεδάσετε, να δραστηριοποιηθείτε και να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα!

Αν είσαι ελεύθερος αυτή η νέα Σελήνη φαίνεται πως θα έχει «δώρα» για εσένα καθώς είτε σε ένα μέρος που επισκέπτεσαι πρώτη φορά είτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού φαίνεται πως θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε συναρπάσει. Τα συναισθήματά που θα δημιουργηθούν μπορεί να είναι έντονα όμως δεν είναι απαραίτητο πως θα είναι και σταθερά και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχεις κατά νου, ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα προτιμήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τις δουλειές και τα ζητήματα της καθημερινότητας παρά με την προσωπική σου ζωή. Αυτό βέβαια είναι κάτι που θα αλλάξει με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 καθώς θα σου «θυμίσει» πως έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση όσες δουλειές και να έχεις αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για εσένα και το ταίρι σου, καθώς αυτή η νέα Σελήνη και οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της προάγουν την καλή διάθεση, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος η εβδομάδας θα έχει εκπλήξεις και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης διαδρομής που κάνεις στην καθημερινότητα σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο θετική του Ιουλίου καθώς κατά τη διάρκεια της και συγκεκριμένα στις 28/7 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Η αρμονική όψη που θα έχει μαζί της ο Δίας από το ζώδιο του Κριού προμηνύει ευχάριστες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή και στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα αλλάξει τις σκέψεις, τις αποφάσεις και τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

Δεν αποκλείεται αυτή η νέα Σελήνη να σε προτρέψει να κάνεις ένα νέο βήμα σε προσωπικό επίπεδο, πολύ πιθανό να μπεις σε μια νέα σχέση. Αν έχεις βρει το ταίρι σου, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να κάνετε πράγματα που θέλετε, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και τα ζητήματα τα οποία σας απασχολούν αυτό τον καιρό. Αν έχετε ένα σχέδιο το οποίο δεν έχετε πραγματοποιήσει ή έχετε βάλει ένα στόχο που χρειάζεται δουλειά για να υλοποιηθεί, τότε αυτές οι ημέρες θα σας δώσουν το κίνητρο για να κάνετε το πρώτο βήμα και να το προσπαθήσετε.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο θα σχετίζονται με εργασιακά καθώς και με κάποια θέματα της καθημερινότητας, όμως ίσως ο «φτερωτός Θεός» να έχει άλλα σχέδια για εσένα! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 θα δημιουργήσει ένα eρωτικό κλίμα, το οποίο μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στον εργασιακό σου χώρο ή με ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις ήδη, αλλά μέχρι στιγμής οι συγκυρίες δε σας είχαν επιτρέψει να έρθετε πιο κοντά.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για εσένα για το ταίρι σου ώστε να κάνετε πράγματα, μιας και αν δεν προγραμματίσεις κάτι το πιο πιθανό είναι να παρασυρθείς από τις δουλειές και τελικά να μην αφιερώσεις καθόλου χρόνο στην προσωπική σου ζωή.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα