Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-31/7)

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με σημαντικές εξελίξεις που αφορούν την ζωή μας και επηρεάζουν την αισθηματική μας πορεία, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα κυριαρχεί και δονεί συναισθήματα και αισθηματικές συμπεριφορές. Συγκεκριμένα στις 25/7 το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Δία στον Κριό ίσως μας παρασύρει σε σπατάλες και έξοδα περιττά που θα μετανιώσουμε μετά καθώς το ταμείο θα αδειάσει και θα επικρατήσει αναστάτωση στον οικονομικό τομέα. Είναι σημαντικό να συγκρατηθούμε από σπατάλες που δεν οδηγούν πουθενά και να φτιάξουμε ένα οικονομικό πλάνο που θα μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε αποταμίευση. Θα υπάρξουν και ευκαιρίες που θα βοηθήσουν τα οικονομικά να ορθοποδήσουν αλλά και η προσωπική ζωή θα βρεθεί στο προσκήνιο.

Advertisements

 

Στις 26/7 ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο προκαλεί ένταση και γενική αναστάτωση και η επικοινωνία θα γίνεται με δυσκολία. Η συμπεριφορά αλλάζει και οδηγούμαστε σε απότομες κινήσεις που θα απογοητεύσουν άτομα του περιβάλλοντος μας.

Στις 28/7 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα μας προκαλεί να αφήσουμε άγχος και αρνητικότητα στην άκρη και να ασχοληθούμε με ενέργειες που μας ανεβάζουν να βγούμε να διασκεδάσουμε με αγαπημένα πρόσωπα να συναντήσουμε φίλους να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες μαζί τους. Θα υπάρξουν και σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική μας ζωή καθώς νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν και να μας βοηθήσουν να περάσουμε σε περίοδο άνθισης και ανάβασης νέα κεφάλαια ανοίγονται μπροστά μας που αναγεννούν την εσωτερική μας ψυχοσύνθεση.

 

Απο την άλλη η βοήθεια του Δία από τον Κριό που σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα λειτουργεί καταλυτικά σε ότι και αν κάνουμε και μας φέρνει πιο κοντά στους στόχους μας είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλουμε σε εφαρμογή κάποια σχέδια που έχουμε ή και να ασχοληθούμε με θέματα που αφορούν παιδιά. Οι συνθήκες μας βοηθούν να ασχοληθούμε με δημιουργικά ενδιαφέροντα που θα αποδώσουν καρπούς στα προσωπικά μας.

Από την άλλη θα πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά την επόμενη μέρα καθώς στις 29/7 το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον Ταύρο δεν μας βοηθά να είμαστε ο εαυτός μας και θα υπάρξει αναστάτωση στην προσωπική ζωή η επικοινωνία θα γίνεται με δυσκολία. Ίσως να υπάρξουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με άτομα που παίζουν ρόλο στη ζωή μας και θα οδηγηθούμε σε αντιδράσεις και σπασμωδικές κινήσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις σχέσεις. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε να βάλουμε σε μια τάξη τις σκέψεις μας να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας καθώς βρισκόμαστε σε μια κλωστή που είναι έτοιμη να σπάσει και να μας φτάσει στα άκρα οι διαπροσωπικές σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο και κάποια στιγμή θα φτάσουμε στα άκρα. Θα υπάρξουν και ανατροπές σε θέματα που περιμένουμε την εξέλιξη τους.

Στις 31/7 ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα στην προσωπική μας ζωή και τα πράγματα θα επανέρθουν στη κανονική τους ροή. Θα υπάρξουν επαφές με το άτομο που αγαπάμε αλλά είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις ανάγκες του και να μην προβάλουμε τις δικές μας για να υπάρξει μια σωστή ισορροπία στη σχέση μας γενικότερα. Μακριά από προβλήματα διαφωνίες και τσακωμούς και όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο

 

Advertisements

Κριός

Κριέ, αυτήν την περίοδο καλείσαι να ασχοληθείς με πιο μακροπρόθεσμα σχέδια. Οργάνωσε ένα ταξίδι, ξεκίνα να αποταμιεύεις λεφτά ή να εξετάζεις τι προοπτικές υπάρχουν στη δουλειά σου.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 28 είναι μια πολύ θετική ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα. Ίσως αυτή να είναι μια από τις πιο ρομαντικές στιγμές της χρονιάς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μήπως πρέπει να θυμηθείς και πάλι πόσο άξιος και ταλαντούχος είσαι; Αυτό όχι μόνο θα σε κάνει να μην ψάχνεις την επιβεβαίωση στους άλλους, αλλά και να μπορούν και εκείνοι να δουν πόσο καλός επαγγελματίας είσαι.

 

Ταύρος

Ταύρε, η νέα Σελήνη στις 28 είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να γίνει κάτι νέο, ένα ξεκίνημα ίσως που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Μια ανανέωση σε αυτούς τους τομείς μπορεί να σε ανανεώσει ψυχικά.

Αισθηματικά

Advertisements

Θα δεις ότι πολλές φορές είναι καλύτερο να είσαι μόνος σου και να κάνεις πράγματα που σε ικανοποιούν, παρά να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που σε θεωρούν δεδομένο. Δεν είναι ανάγκη να φτάνεις πάντα στα όριά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πρέπει πάντα να υπερασπίζεσαι αυτά που πιστεύεις, χωρίς όμως να είσαι δογματικός. Υπάρχει πάντα η περίπτωση να κάνεις λάθος κάπου και πρέπει να είσαι ανοιχτός σε μια τέτοια πιθανότητα.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, η περίοδος αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για μια επανεκκίνηση. Πάτα ένα pause σε όλα και ξεκίνα και πάλι από την αρχή με πιο φρέσκια ματιά και όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 28 φέρνει μέχρι το τέλος του μήνα ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και για συμφωνίες. Πρόκειται πάντως για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για τα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν τις τελευταίες μέρες, αισθανόσουν ότι δεν είχες ιδιαίτερη ενέργεια, σου δίνεται η ευκαιρία να ανακάμψεις, τόσο σωματικά, όσο και νοητικά. Αυτές τις μέρες μπορείς και εμπνέεσαι από τα πάντα γύρω σου και αυτό το διοχετεύεις σε νέα πρότζεκτ, αλλά και στην προσωπική σου ζωή.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, αυτές τις μέρες επικεντρώσου λίγο λιγότερο στον εαυτό σου και προσπάθησε να δεις πως επηρεάζουν τους γύρω σου οι πράξεις σου. Με ποιον τρόπο θα μπορούσαν οι πράξεις και τα λόγια σου, να επηρεάσουν θετικά τους γύρω σου;

Αισθηματικά

Θες να ανοιχτείς στην αγάπη και στον eρωτα, αλλά δεν ξέρεις πως ακριβώς να το κάνεις και δίνεις μπερδεμένα μηνύματα στους γύρω σου. Πρέπει να θυμάσαι ότι το φλερτ είναι κάτι που πρέπει να απολαμβάνεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 28 είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα είναι πιθανό να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στα οικονομικά σου. Ο τομέας αυτός θα ευνοείται και τον Αύγουστο.

 

Λέων

Λέων, η νέα Σελήνη στις 28 στο ζώδιό σου είναι κάτι που χρειαζόσουν. Μέχρι το τέλος του μήνα φέρνει ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα και μια αίσθηση ανανέωσης σε όλους τους τομείς. Ο Αύγουστος φαίνεται μια ότι είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς.

Αισθηματικά

Φαίνεται πως βλέπεις πια την αγάπη με άλλο μάτι και είσαι έτοιμος να δώσεις μια ευκαιρία στον eρωτα. Πριν ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες όμως, θα πρέπει να δεις τι έκανες λάθος στις προηγούμενες και πως μπορεί αυτό να διορθωθεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το ταλέντο σου στην οργάνωση δεν μπορεί να το συναγωνιστεί κανείς στη δουλειά και αυτό σε βάζει στο προσκήνιο. Απόλαυσε αυτή την προσοχή που σου δείχνουν και εκμεταλλεύσου όσες ευκαιρίες σου δοθούν.

 

Παρθένος

Παρθένε, η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και είναι μια ένδειξη ότι η διάθεση και η ψυχολογική σου κατάσταση βελτιώνονται και ότι γενικά γίνονται ανανεωτικές αλλαγές και μέσα σου και “έξω”. Αρχίζεις να γίνεσαι πραγματικός σύμμαχος με τον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Κάποιες φορές, πρέπει να ακολουθείς τον δικό σου δρόμο, ακόμα κι αν οι γύρω σου δεν συμφωνούν πάντα με τις αποφάσεις σου. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να απομακρύνεις τους ανθρώπους από δίπλα σου, το αντίθετο.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ετοιμάσου να χρησιμοποιήσεις την αγάπη σου για την τελειότητα, σε ένα κοινό πρότζεκτ στη δουλειά. Αυτό θα δείξει ότι μπορείς να παίρνεις πρωτοβουλίες και ότι ξέρεις να ηγείσαι. Προσοχή όμως, να θυμάσαι να λειτουργείς με ομαδικό πνεύμα.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η εβδομάδα συνοδεύεται από μεγάλη ανυπομονησία, αλλά και μεγάλη φιλοδοξία. Σκέφτεσαι πάντα τη μεγάλη εικόνα, αλλά αποσπάται εύκολα η προσοχή σου. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 28 είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα η κοινωνική σου ζωή θα βελτιωθεί και είναι πιθανό να γνωρίσεις νέα άτομα. Η Σελήνη αυτή όμως είναι και μια συμπαντική κίνηση που δείχνει ότι κάποια γνωριμία μπορεί να είναι ρομαντική.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είσαι έτοιμος να αρχίσεις να σβήνεις μία-μία τις υποχρεώσεις που έχεις στην μακρά λίστα σου; Αυτό απαιτεί αφοσίωση και σκληρή δουλειά, αλλά και να μάθεις πως να μην αποσπάται η προσοχή σου από μικροπράγματα.

Advertisements

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, προσπάθησε να βρεις μια μέση οδό, ώστε να είσαι ειλικρινής με τα θέλω σου, αλλά να μην ακυρώσεις και προηγούμενες συμφωνίες σου. Καμιά φορά το να επιλέγεις τον πιο δύσκολο δρόμο, είναι ένα ρίσκο που σε ανταμείβει.

Αισθηματικά

Το να μπορείς να θέτεις όρια στον εαυτό σου, είναι μια πρακτική που θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με την αλήθεια σου, αλλά και να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου. Μην αφήσεις την όποια σύγχυση νιώθεις, να καθορίσει τις πράξεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά και είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνουν ανανεωτικές κινήσεις σε αυτόν τον τομέα και ίσως ένα νέο ξεκίνημα.

 

Τοξότης

Τοξότη, η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου και μέχρι το τέλος του μήνα φαίνεται ότι θα έρθεις περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου. Μπορεί να έχεις και πολύ θετικά νέα που αφορούν σπουδές, ταξίδια ή κάποια συνεργασία με το εξωτερικό.

Advertisements

Αισθηματικά

Προτού αναζητήσεις λύσεις στα προβλήματά σου, προσπάθησε να καταλάβεις από που προέρχονται, ποια είναι η ρίζα τους δηλαδή. Αυτό μπορεί να μοιάζει χρονοβόρο, αλλά μακροπρόθεσμα θα σε κάνεις να κατανοήσεις πολλές από τις πτυχές του χαρακτήρα σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως βρίσκεσαι ανάμεσα σε καταστάσεις που απαιτούν να μπορείς να προσαρμόζεσαι καλύτερα. Σε όποια κατάσταση κι αν βρεθείς, καλό θα ήταν να έχεις πάρει κάποια μέτρα από πριν, για να μην σε περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, εκτός από δουλειά αυτήν την περίοδο θα βλέπεις και ανθρώπους, θα γνωρίζεις νέους και θα έρθεις περισσότερο κοντά με κάποιους ήδη υπάρχοντες στη ζωή σου. Όλα λένε ότι αξίζει να ασχοληθείς και να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς.

Αισθηματικά

Μπορεί να γίνουν νέες γνωριμίες, αλλά και να διευθετηθούν κάποιες σχέσεις, να ξεκαθαριστούν και να δεις αν μπορείς να προχωρήσεις με αυτές ή όχι (- και πώς).

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και μπορεί να φέρει μια νέα οικονομική συμφωνία μέχρι το τέλος του μήνα. Γενικότερα, τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τους άλλους ευνοούνται και οι συνεργασίες όλων των ειδών.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, μια κατάσταση που σε άγχωνε πολύ έρχεται επιτέλους στο τέλος της. Καιρός να αδράξεις την ευκαιρία αυτή για να αφοσιωθείς λίγο παραπάνω στον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Η εκπληκτική νέα Σελήνη στις 28 είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορούν να γίνουν νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα, στις σχέσεις γενικότερα και στις συνεργασίες. Έρχονται ευκαιρίες που αξίζει να αξιοποιήσεις και νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πολύ πιθανό αυτήν την περίοδο να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ανταλλάξεις ιδέες, και να δημιουργήσεις νέες σχέσεις, είναι επίσης πιθανό ένα “συμβόλαιο” γραπτό ή προφορικό.

 

Advertisements

Ιχθύς

Ιχθύ, μάθε να μπορείς να στηρίζεσαι στους άλλους. Η ζωή είναι ομαδικό παιχνίδι και δεν μπορείς να είσαι πάντα μόνος. Είσαι πολύ ικανός, αλλά εκεί έξω υπάρχουν και άλλοι περισσότερο έμπειροι σε κάποια πράγματα ίσως, που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικά

Αυτήν την περίοδο καλείσαι να φερθείς σαν ενήλικος και να μην αφήσεις τις όποιες μικροπαρεξηγήσεις να σε κάνουν να αποκλίνεις από τον στόχο σου. Δεν είναι ανάγκη να έχεις μια απάντηση για όλα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 28 είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να αναλάβεις κάτι νέο στην εργασία ή ότι γενικότερα η δουλειά μπορεί να έχει πολύ θετικές εξελίξεις. Πολλά πράγματα μπαίνουν σε μια τάξη σιγά σιγά.

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα