Η νέα εβδομάδα ξεκινά με πολλές αλλαγές και ανατροπές που θα επηρεάσουν την διάθεση μας καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να αρπάξουμε και να αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή που προσφέρεται.

Advertisements

 

Συγκεκριμένα στις 23/2 το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας βοηθά να πάρουμε τα πάνω μας και να ενεργοποιηθούμε μέσα στο χώρο που κινούμαστε να δημιουργήσουμε, να προωθήσουμε κάποια σχέδια που έχουμε, να έρθουμε σε επαφή με άτομα σημαντικά που θα μας βοηθήσουν σε φιλοδοξίες μας, να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές επιλογές που μας εκφράζουν, να δεχτούμε προτάσεις που θα βοηθήσουν επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια. Με ωριμότητα και λογική μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και εμπόδια που θα παρουσιαστούν στο δρόμο και να δείξουμε στους άλλους την αξία μας, να διεκδικήσουμε με σωστό τρόπο αυτά που μας ανήκουν.

Μέσα στον επαγγελματικό μας χώρο θα μπορέσουμε να προωθήσουμε κάποιες ιδέες που έχουμε που θα έχουν εξέλιξη στα μελλοντικά σχέδια και να δείξουμε σε ανωτέρους την θέληση και το πείσμα που έχουμε. Θα πρέπει να προσέξουμε όμως κάποια πρόσωπα που θα μας προσεγγίσουν ίσως επηρεάσουν την άποψη μας, καλό είναι να μην τα ωραιοποιήσουμε και να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας που θα μας κρατήσει μακριά από παγίδες και λάθος επιλογές.

Advertisements

Στις 24/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας βοηθά να πάρουμε τα πάνω μας να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας και να ασχοληθούμε με προσωπικές επιθυμίες. Τα προσωπικά θα βρεθούν στο προσκήνιο και μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με το άτομο που αγαπάμε να εκφράσουμε όλα αυτά που νιώθουμε να μην αφήσουμε συναισθηματικά πάθη να μας παρασύρουν. Είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τις ανάγκες μας αλλά και των άλλων και να διεκδικήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις βαθύτερες επιθυμίες μας.

 

Ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά και στα επαγγελματικά κάποιες γνωριμίες που θα κάνουμε θα είναι σημαντικές για να μας στηρίξουν στα σχέδια μας. Κάποιες σχέσεις που θα δημιουργηθούν θα φτιάξουν το κατάλληλο κλίμα για να δράσουμε με ασφάλεια και θα βάλουμε γερές βάσεις σε μελλοντικά σχέδια που θα ανεβάσουν την καριέρα κατακόρυφα. Φυσικά θα αναδείξουμε και τις καλλιτεχνικές μας δυνατότητες που θα έχουν θετική έκβαση, καθώς θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που προσφέρεται.

Στις 25/2 το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλάζει κάποια σχέδια που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες και επανέρχεται η ένταση, τα νεύρα και η κακή διάθεση. Προσοχή μεγάλη στην επικοινωνία με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος με πρόσωπα που βρίσκονται στη δουλειά, να μην αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να παρασυρθεί από απερισκεψία και υπερβολικές διαθέσεις που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.

Advertisements

Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι σε αυτά που λέμε και κάνουμε και να μην αφήσουμε τα νεύρα να παρασύρουν επιθυμίες και θέλω. Για να ηρεμήσουμε θα πρέπει να κρατήσουμε αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που μας αγχώνουν και να αποφύγουμε συνομιλίες και συζητήσεις που δεν θα εξελιχθούν με ιδανικό τρόπο. Και να θυμόμαστε πως ότι και αν αποφασίσουμε να κάνουμε πρέπει να το κάνουμε με ηρεμία και ωριμότητα να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε τους άλλους, να ακούμε με προσοχή όλες τις απόψεις και να χαμογελάμε σε ότι και αν συμβεί. Με χαμόγελο και θετική διάθεση θα τα καταφέρουμε όλα.

 

Κριός

Κριέ, θα βοηθούσε συχνά να κάνεις μικρά αλλά σταθερά βήματα. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με τη σταθερότητα και τη συνέπεια και αυτό βοηθάει πολύ.

Αισθηματικά

Advertisements

Το να μοιράζεσαι τα όνειρα και τους στόχους σου με έναν ξεχωριστό φίλο ή με τον σύντροφό σου σε βοηθά έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του μέλλοντος που θέλεις για τον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να έχουν πολύ θετική εξέλιξη με το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 23.

 

Advertisements

Ταύρος

Ταύρε, αν αισθάνεσαι πιεσμένος και έχεις πέσεις ψυχολογικά, δεν χρειάζεσαι να το περάσεις μόνος σου. Μοιράσου το με ανθρώπους που ξέρεις πως ενδιαφέρονται για εσένα και θέλουν το καλό σου.

Αισθηματικά

Η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι πολύ κοινωνική και σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση. Είναι πολύ πιθανές οι νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Το να μπορείς να συνεργαστείς αρμονικά με τους συναδέλφους σου θα αποδειχθεί πιο εύκολο απ’ ότι περίμενες. Αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος σε όσα έχεις να κάνεις και να μην ξεφεύγεις πολύ από τις προθεσμίες που σου έχουν τεθεί.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, έχεις ανάγκη κάποιες φορές να μένεις μόνος με τις σκέψεις σου. Η αγαπημένη γωνιά του σπιτιού σου, ένα καλό βιβλίο και ένα ποτήρι κρασί είναι η μόνη παρέα που αναζητάς.

Αισθηματικά

Advertisements

Αν χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τις σχέσεις σου, δεν είναι κακό να το ζητήσεις. Πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εκπληκτική όψη μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Φαίνεται ότι έρχεται μια ευκαιρία ή μια λύση σε ένα πρόβλημα.

 

Advertisements

Καρκίνος

Καρκίνε, αισθάνεσαι έτοιμος να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες. Μπορεί οι συνθήκες να μην μοιάζουν ιδανικές, αλλά ο eρωτας μπορεί να παραμονεύει.

Αισθηματικά

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά τις σχέσεις και τη συντροφική σου ζωή. Είναι πολύ σημαντικό το ότι θα γίνουν νέες γνωριμίες αυτές τις μέρες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Μια ανανέωση διαφαίνεται στον επαγγελματικό τομέα, ενώ μπορεί να γίνει ένα σχετικό νέο ξεκίνημα ή να έρθει μια ευκαιρία που θα αξιοποιήσεις.

 

Λέων

Λέων, πιστεύεις πως αυτή τη στιγμή ένα ταξίδι θα έδινε λύση σε αρκετά από τα προβλήματά σου. Δυστυχώς όμως, κάτι τέτοιο φαίνεται δεν είναι εφικτό. Δες το σαν ευκαιρία για να ανακαλύψεις τι άλλα πράγματα σε αποφορτίζουν όταν το έχεις πραγματικά ανάγκη.

Αισθηματικά

Advertisements

Να θυμάσαι πως η αγάπη μπορεί να ανθίσει στα πιο περίεργα μέρη και μάλιστα, αναπάντεχα. Οπότε μην κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά σου σε όσους υπάρχουν γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 23 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τα επαγγελματικά κυρίως, και τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους.

 

Advertisements

 

Παρθένος

Παρθένε, η σκέψη σου αποκτά επιπλέον δυνατότητες, μπορείς να εμβαθύνεις σε όποιον τομέα σε ενδιαφέρει και να δεις τα πάντα με περισσότερο ανοιχτό μυαλό. Έρχεσαι περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου, επίσης.

Αισθηματικά

Advertisements

Η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται με την αισθηματική σου ζωή και τις σχέσεις σου γενικότερα. Είναι πολύ θετική για κάτι νέο στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην ξεχνάς πως τα λόγια σου έχουν βαρύτητα και μπορεί να επηρεάζουν τους γύρω σου πιο πολύ απ’ όσο νομίζεις. Προσπάθησε να διαλέγεις καλά τις λέξεις που χρησιμοποιείς και να απευθύνεσαι διαφορετικά σε όποιον έχεις απέναντί σου.

 

Advertisements

Ζυγός

Ζυγέ, η θετική όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι ενδιαφέρουσα για θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία και το σπίτι, τα οποία αυτή τη βδομάδα μπορούν να προχωρήσουν.

Αισθηματικά

Λίγη παραπάνω προσοχή στα λόγια και στις πράξεις σου όταν συναναστρέφεσαι νέο κόσμο δεν θα σε βλάψει. Δεν έχουν όλοι το ίδιο χιούμορ και την ίδια ιδιοσυγκρασία με εσένα, οπότε μπορεί και να παρεξηγηθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα στις συνεργασίες σου αυτές τις μέρες. Μην αφήσεις τον εκρηκτικό σου χαρακτήρα να υπερισχύσει. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με την λογική.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, όταν αποφασίζεις να αφήσεις κομμάτια του παρελθόντος πίσω και να προχωρήσεις μπροστά, πρέπει να  δείχνεις ιδιαίτερη προσοχή στις νέες συνεργασίες. Μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε κατευθύνει. Χρησιμοποίησε τη λογική.

Αισθηματικά

Advertisements

Η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται με την αισθηματική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες. Τις μέρες γύρω από τις 23 μπορεί να έχεις ευχάριστες κοινωνικές εκπλήξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αισθάνεσαι πως μια συνεργασία σου δεν σε καλύπτει πια και αντί να σε κάνει να θες να γίνεσαι καλύτερος, σε κάνει να θες να εγκαταλείψεις το πρότζεκτ. Ίσως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα ή να δοκιμάσεις έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου.

 

Advertisements

Τοξότης

Τοξότη, θα βοηθούσε αυτές τις μέρες να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητά σου όσο πολύπλοκη κι αν γίνεται ορισμένες φορές από τις υποχρεώσεις.

Αισθηματικά

Τελευταία σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για δικτύωση, νέες γνωριμίες, εντάξεις σε ομάδες και ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή. Πολλά από αυτά βέβαια, θα γίνουν πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται κυρίως με τα οικονομικά σου, τα οποία μπορούν να έχουν πολύ θετική εξέλιξη αυτές τις μέρες.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ανεξάρτητα αν τα μηνύματα είναι αμφίσημα κάποιες φορές, έχεις ενδείξεις ότι τα πράγματα μπορούν να προχωρήσουν προς το καλύτερο και οι ενδείξεις αυτές επιβεβαιώνονται.

Αισθηματικά

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και η εκπληκτική όψη του μετ ον Ποσειδώνα είναι μια ένδειξη ότι η κοινωνική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον και ότι μπορεί να γίνει μια σημαντική νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται ότι έρχονται ευκαιρίες και ότι κάτι νέο ξεκινάει στον τομέα των συμφωνιών, της επικοινωνίας, των γνωριμιών και των ταξιδιών. Ίσως αλλάζει λίγο και ο τρόπος που σκέφτεσαι και γίνεται και περισσότερο ευρύς και περισσότερο πρακτικός.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, προσπαθείς να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Αν αυτό σου μοιάζει δύσκολο, μπορείς να κάνεις μικρά διαλείμματα κατά τη διάρκεια της ημέρας για να την κάνεις να κυλήσει καλύτερα.

Αισθηματικά

Είσαι πιο ανοιχτός απ’ ότι συνήθως και μπορείς και μοιράζεσαι τα όσα σε απασχολούν. Να είσαι προσεκτικός όμως, σε ποιους ανοίγεσαι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τα οικονομικά σου, τα οποία μπορούν να έχουν πολύ θετική εξέλιξη αυτές τις μέρες.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, αισθάνεσαι πιο δημιουργικός από ποτέ, αλλά κάποια προβλήματα στις σχέσεις σου σε αναγκάζουν να μείνεις προσηλωμένος στην λογική. Αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα στην ελευθερία και τις υποχρεώσεις.

Αισθηματικά

Η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 23 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες. Ειδικά επειδή ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης σου και άκρως ρομαντικός πλανήτης, βρίσκεται στο ζώδιό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι προσπάθειες σου στην δουλειά αρχίζουν και αναγνωρίζονται και οι ανώτεροί σου στο δείχνουν και έμπρακτα πλέον. Σου αξίζει αυτή η αναγνώριση γιατί δούλεψες σκληρά.

 

Πηγή

Advertisements