Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-2-2022)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα κλείνετε εκκρεμότητες και eρωτικές καταστάσεις που σας αγχώνουν, βγαίνετε από ψευδαισθήσεις. Στόχος σας θα είναι να ηρεμήσετε και να σταθεροποιηθείτε, περνά στα χέρια σας ο έλεγχος της συναισθηματικής σας κατάστασης. Η διάθεση σας για ανέμελη επικοινωνία χωρίς προβληματισμούς, θα σας κάνει ιδιαιτέρως φιλικούς και ακόμα περισσότερο eρωτικούς. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταλήξει σε θερμές eρωτικές εκδηλώσεις, προμηνύεται έναρξη νέας eρωτικής σχέσης!

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα, παράλληλα θα ενισχύσει την κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξουν στα λόγια και στις κινήσεις σας, θα συνεννοηθείτε με το ταίρι σας. Θα φανερώσετε τον eρωτισμό σας με τρόπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό και δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό eρωτικό ραντεβού που θα δώσει ουσιαστικό νόημα στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αναλυτική συζήτηση θα αποτελέσει γέφυρα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, που για κάποιον ανεξήγητο λόγο είχατε απομακρυνθεί. Εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα αποτελέσουν τη βάση για να στηρίξετε την επανένωση σας. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε θα λάβετε ξάφνιασμα. Θερμά λόγια και ειλικρινείς φιλοφρονήσεις θα ακούσετε απ πρόσωπο ιδιαιτέρως ελκυστικό. Καταφθάνει θερμό ραντεβού σταθερής εξέλιξης!

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, εκφραστικότητα και ειλικρίνεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σήμερα στοχευμένα θα ανοίξετε την καρδιά σας, θα εκδηλωθείτε eρωτικά, τολμηρή πρόταση που θα κάνετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταλήξει σε θερμό ραντεβού. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να βάλετε σε τάξη και σειρά την eρωτική σας ζωή. Στην γοητεία σας θα εστιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τα αισθήματα σας, δυναμικά θα κινηθείτε ρισκάροντας χωρίς αναστολές. Θα  φανείτε τολμηροί με πρόσωπο που επιθυμείτε να πρωταγωνιστήσετε στην eρωτική του ζωή, σας προτρέπω να εκφράσετε τις προτάσεις που σκέπτεστε, πράξτε με απόλυτη ειλικρίνεια. Προμηνύεται καινούργια γνωριμία, περάστε δυναμικά σε eρωτικές διεκδικήσεις, η μέρα θα απελευθερώσει τα λόγια σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δεν θα κομπιάσετε να ανοιχτείτε και να εκφραστείτε ελεύθερα. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και αρκετά οξυδερκείς, με έντονη την ανάγκη να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις. Ίσως να σας εκπλήξουν τα λόγια που θα ακούσετε σε εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που δεν έχει πλέον σκοπό να κρατά κρυφή την έλξη του για εσάς. Προμηνύεται νέο eρωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε.

 

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να γίνετε εκφραστικοί, ξεκάθαροι, και ιδιαιτέρως ελκυστικοί. Δεν θα λείψει από την σημερινή μέρα ούτε το φλερτ ούτε η πρόκληση, γι αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό και αξιοποιήστε τα ευχάριστα eρωτικά συμβάντα που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για ολοκαίνουργια eρωτική σχέση. Με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει ευχάριστα eρωτικά γεγονότα. Να περιμένετε τηλεφωνήματα και προτάσεις για συναντήσεις. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα δημιουργηθεί ξεκάθαρο άνοιγμα για σταθερή σχέση, σας συμβουλεύω να δείξετε ανεπιφύλακτα αυτό ακριβώς που νιώθετε. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας, έρχεται λύση σε πρόβλημα που σας απειλούσε με χωρισμό, οι συζητήσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ένα eρωτικό πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοιχτεί, αν εκδηλώσετε χωρίς αναστολές το ενδιαφέρον σας τότε ετοιμαστείτε για ξεκίνημα νέας eρωτικής πορείας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, η εξέλιξη που θα πάρουν οι επαφές σας θα δημιουργήσουν μια νέα βάση δεδομένων. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό, τολμηρό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα φέρει λύση σε ζήτημα που προκαλούσε ένταση στους μεταξύ σας διαλόγους.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ομαλή και ευχάριστη θα είναι η επικοινωνία σας, θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα με σαφήνεια και ξεκάθαρα λόγια. Σε eρωτικό ραντεβού η στάση σας θα είναι θερμή και προσιτή, εξομολογητικά λόγια θα τερματίσουν τυχόν αμφιβολίες, τώρα θα ξεκλειδώσετε τα αισθήματα σας. Αυτή τη φορά δεν θα βάλετε φρένο στο πάθος και στην ανάγκη σας να δείξετε ξεκάθαρα αυτό που νιώθετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα θα είστε σε θέση να καταλάβετε τι ακριβώς αναζητά από εσάς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Θα υπάρξουν συζητήσεις και εξομολογήσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε ένα στάδιο πιο μπροστά, απαλλάσσεστε από καχυποψίες και ψευδαισθήσεις. Με πρώην eρωτικό σας ταίρι  θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης, τα γεγονότα θα δρομολογηθούν συμφώνα με τις επιλογές σας.

Advertisements

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, συνεννόηση και ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι τότε ετοιμαστείτε έρχεται γεγονός που θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Δεχτική και κοινωνική θα είναι η στάση σας, ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα σας κάνει συμπαθείς και ελκυστικούς στα καινούργια άτομα. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα συνομιλήσει μαζί σας, η μεταξύ σας εξέλιξη θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σας.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα