Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-2-2022)

Κριός

Κάτι σημαντικό που έχετε στο μυαλό σας εδώ και ημέρες φίλοι Κριοί, μπορείτε σήμερα να το κατακτήσετε είτε αφορά ένα σοβαρό ζήτημα στην επαγγελματική σας καριέρα, είτε έχει να κάνει με την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Από σήμερα διαθέτετε περισσότερο αυθορμητισμό και εποικοδομητική παρορμητικότητα για να πλησιάσετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση τον eρωτικό σας σύντροφο, να γευτείτε το πάθος και την αφοσίωση του δεσμού σας

 

Ταύρος

Σήμερα αγαπητοί Ταύροι είναι μια ιδανική μέρα για να αρχίσετε να οργανώνεστε επαγγελματικά και προσωπικά προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απτές σας επιδιώξεις και τις σοβαρές σας επιθυμίες, προσέχοντας πάντα τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους οικείους σας και τον άνθρωπο που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι φίλοι απολαύστε μοναδικές στιγμές φλερτάροντας με το αντίθετο φύλο, γοητεύοντας μια εξαιρετική, καινούρια γνωριμία, ένα υπέροχο, αισθησιακό ειδύλλιο.

Δίδυμοι

Αρχίζετε από σήμερα να εκδηλώνετε τις ποικίλες, επικοινωνιακές αρετές σας και την διπλωματία σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον που κινείστε. Αφυπνίστε τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς, τρέξτε σε γρήγορους ρυθμούς για να κατακτήσετε τους πολυπόθητους eρωτικούς σας στόχους οι ζευγαρωμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι πυροδοτήστε το πάθος, την αφοσίωση και τον αισθησιασμό σας, σαγηνέψτε μια εξαιρετική γνωριμία.

Advertisements

 

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, δημιουργούνται ευοίωνες συνθήκες στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται το ένστικτο και η φαντασία σας στην συναισθηματική σας καθημερινότητα. Μπαίνετε σε μια διαδικασία να σκέφτεστε και να συνυπολογίζετε τις προσωπικές σας αποφάσεις και τις σημαντικές επιλογές με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, αγνοείτε πάσης φύσεως μπερδέματα και εντάσεις με το ταίρι σας.

Λέων

Eρωτευτείτε σήμερα την γνώση και την σοφία φίλοι Λέοντες, αποκτήστε περισσότερες εμπειρίες και επιμόρφωση στα θέματα που σας ενδιαφέρουν, προκειμένου να βελτιώσετε το εργασιακό και κοινωνικό σας επίπεδο. Είσαστε ικανοί και άξιοι με μια μετρημένη και ζυγισμένη κίνηση να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους και τον eρωτικό σας σύντροφο, δίχως να προβάλλετε την εγωιστική και πεισματάρικη φύση σας, αλλά αγκαλιάζοντας το άλλο σας μισό με περίσσια τρυφερότητα, φροντίδα και στοργή.

Παρθένος

Με ταχύτητα στο μυαλό και στην σκέψη σας σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, κινηθείτε με προσεχτικές και μελετημένες κινήσεις στην επαγγελματική καριέρα και στις προσωπικές σας συναναστροφές. Εμβαθύνετε περισσότερο από ποτέ στα θέματα και τις καταστάσεις που επηρεάζουν την eρωτική σας ζωή, μην αλλάζετε την εικόνα σας προς τα έξω για χάρη κάποιων προκλήσεων, παραμείνατε ο εαυτός σας απέναντι στα προσφιλή σας άτομα και τον άνθρωπο που αγαπάτε, χαρείτε τον αληθινό και άδολο eρωτα.

Advertisements

 

 

Ζυγός

Αρχίζει ένα διάστημα από σήμερα φίλοι Ζυγοί που καλείστε να εστιάσετε περισσότερο στα ενδιαφέροντα σας και σε οτιδήποτε σας συναρπάζει και να σας κινεί την προσοχή μέσα στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο που κινείστε. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η ευστροφία του μυαλού σας, είναι κύριοι παράγοντες για να επενδύσετε σε μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία οι αδέσμευτοι, ενώ οι ζευγαρωμένοι για να αγκαλιάσετε με φροντίδα και δοτικότητα το άλλο σας μισό, για να κερδίσετε αμοιβαιότητα και πάθος.

Σκορπιός

Για αρκετά μεγάλο διάστημα οι σκέψεις σας θα προσανατολίζονται στα σημαντικά θέματα που αφορούν στην δουλειά σας και τις προσωπικές σας δοσοληψίες, βοηθώντας σας να βάλετε τα θεμέλια για σοβαρές, καθοριστικές και ευοίωνες αλλαγές στις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας. Βρείτε τις ουσιαστικές λύσεις σε ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και καιρό στην eρωτική σας ζωή, αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του δεσμού σας, μην μένετε στις λεπτομέρειες που σβήνουν το πάθος.

Advertisements

Τοξότης

Μπορείτε από σήμερα αγαπητοί Τοξότες να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, γύρω σας και πάνω σας τις διανοητικές και πνευματικές σας ικανότητες, περισσότερο από τον αυθορμητισμό και την ορμητικότητά σας, για να μην πέσετε σε λανθασμένες αποφάσεις και δύσκολες επιλογές, για να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι εκρήξεις με τον eρωτικό σας σύντροφο, για να βάλετε σε τάξη τις αμφιβολίες και τους φόβους σας για το αύριο του δεσμού σας, για να πάψετε να ενοχλήστε με το παραμικρό παραστράτημα του άλλου σας μισού.

 

Αιγόκερως

Η σκέψη σας σήμερα φίλοι Αιγόκεροι γυρίζει στα πολύ σοβαρά και σημαντικά θέματα της επαγγελματικής σας καριέρας, αλλά και της προσωπικής σας καθημερινότητας, σε σημείο που αποσπάται η προσοχή σας στα ενδιαφέροντα και τα θέλω των συναδέλφων σας και των αγαπημένων σα προσώπων. Βρείτε διέξοδο στα διάφορα ζητήματα και μπερδέματα που επηρεάζουν την αμοιβαιότητα και την συντροφικότητα στον δεσμό σας, δίνοντας προτεραιότητα στις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες και επιθυμίες.

Υδροχόος

Μπαίνετε σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι στην διαδικασία σημαντικών συζητήσεων, αλλά και διαπραγματεύσεων κυρίως σε ζητήματα που αφορούν στην δουλειά σας και στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Στην eρωτική σας ζωή, αρχίζει ένα διάστημα που η γλυκύτητα των τρόπων και της συμπεριφοράς σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, παίζει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον του δεσμού σας, οι αδέσμευτοι απελευθερώστε το μπρίο σας μπροστά σε μια καινούρια γνωριμία.

Ιχθύς

Τακτοποιήστε σήμερα φίλοι Ιχθύς τις πάσης φύσεως εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν και εμποδίζουν την πρόοδο και την ακτινοβολία σας στην δουλειά σας και στις διαπροσωπικές σας επαφές. Τονίστε τον eρωτισμό και την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας στα προσφιλή σας άτομα και τον αγαπημένο σας σύντροφο, αγκαλιάστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του δεσμού σας ακολουθώντας το ένστικτο και την διαίσθησή σας, οι αδέσμευτοι ανοίξτε την μοναχική σας καρδιά σε ένα υπέροχο, μοναδικό φλερτ.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα