Μην χασετε

Aυτές είναι οι εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-27/2)

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να μην υπάρξουν οι ευκαιρίες που είχες κατά νου για να προσεγγίσεις επικοινωνιακά ένα πρόσωπο. Το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 25/2 και θα επηρεάσει την επικοινωνία και τις επαφές με τα πρόσωπα γύρω σου. Ίσως να υπάρξουν κάποια εμπόδια σε μία προσωπική συνάντηση ή ένα ραντεβού που θα έχεις, για αυτό αν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πρόγραμμά σου καλό θα ήταν να το μεταθέσεις για τις τελευταίες ημέρες αυτής της εβδομάδας.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κάποια ζητήματα που σχετίζονται είτε με τον οικονομικό τομέα είτε με θέματα φίλων σας μπορεί να δημιουργήσουν πεδίο αντιπαραθέσεων ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Για αυτό το λόγο χρειάζεται να έχεις κατά νου πως οποιαδήποτε διαφορετική άποψη ή διαφωνία προκύψει, θα χρειαστεί τη σωστή επικοινωνιακή προσέγγιση ώστε να μην δημιουργήσει ένα «πεδίο μάχης».

 

Ταύρος

Ταύρε μου τα θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου καθημερινότητα καθώς και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα έχουν ένα αυστηρό χρονικό πλαίσιο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο χρόνος που θέλεις για την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση με το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου (25/2) είναι πολύ πιθανό να μεταφέρεις τον εκνευρισμό από τη δουλειά ή από κάποιες άλλες καταστάσεις, μέσα στη σχέση με το σύντροφό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο ώστε να αποφευχθούν και οι παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Advertisements

Επίσης λόγω του ότι αυτή η όψη δημιουργεί την ανάγκη για «επανάσταση», θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στα ζητήματα που θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων αυτή την εβδομάδα είτε με το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Να θυμάσαι πως θα βγεις κερδισμένος αν κρατήσεις ήπιους τόνους και προσπαθήσεις να διευθετήσεις ακόμα και κάποιες διαφωνίες μέσω της διπλωματικής οδού.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να έχεις έστω και στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως κάποια πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν όπως ακριβώς τα έχεις κανονίσει. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 25/2 και ενδεχομένως να αλλάξει κάποια ραντεβού ή να ακυρώσει κάποιες συναντήσεις. Αιτία για αυτό ίσως να αποτελέσουν κάποια θέματα της καθημερινότητας ή κάποιες δουλειές που θα κάνουν έκτακτη εμφάνιση.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου να καταλάβει και να συμμεριστεί και τις δουλειές αλλά και το απαιτητικό σου πρόγραμμα ,αρκεί να έχεις τη διάθεση να του εξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος μία συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ίσως να μην εξελιχθεί με ευκολία, όμως μην αφήσεις αυτό να κρίνει την πορεία αυτής της γνωριμίας, καθώς οι αντιπαραθέσεις ή ακόμα και οι μικροεντάσεις θα είναι προσωρινό φαινόμενο.

 

Advertisements

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει το φαινόμενο του «χαλασμένου τηλεφώνου» και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου για την επικοινωνία και τις επαφές που θα έχεις αυτές τις ημέρες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος ή κάποια θέματα που αφορούν άλλα πρόσωπα να δημιουργήσουν συναισθηματική απόσταση αλλά και αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου.

Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 25/2 και μπορεί να ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος, αναζωπυρώνοντας κάποιες παλαιότερες διαφωνίες. Αν είσαι ελεύθερος η επαφή ή η επικοινωνία με ένα παλιό σου γνώριμο είναι πολύ πιθανό σενάριο για αυτή την εβδομάδα και τα δεδομένα του παρελθόντος θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρεις τώρα.

 

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να υπάρξει μία ένταση στην επικοινωνία καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο (25/2) θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ίσως να νιώσεις πως ο σύντροφός σου «πηγαίνει γυρεύοντας» για να τσακωθείτε, ίσως πάλι και εσύ ο ίδιος να μην έχεις την υπομονή να ασχοληθείς με κάποια πράγματα τα οποία έρχονται και ξαναέρχονται στο προσκήνιο.

Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού δεν συνηγορεί σε ένα καλό επικοινωνιακό κλίμα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει μεγαλύτερη ευκολία να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, να ξεκινήσεις μία συζήτηση μαζί του χωρίς να έχεις στο μυαλό σου ότι μπορεί να παρεξηγηθεί κάτι που θα πεις και αυτό θα είναι ανακουφιστικό για εσένα.

 

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να μη στρεσάρεις τον εαυτό σου και να αφιερώσεις χρόνο στην ξεκούραση σου, καθώς η καθημερινότητά θα είναι αρκετά απαιτητική για εσένα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση συζήτησε με το σύντροφό σου τα σχέδια αλλά και τις δουλειές που υπάρχουν, καθώς η κατανόηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 25/2 και μπορεί να δημιουργήσει μία δυσκολία στην επικοινωνία και κατά συνέπεια στο να κατανοήσει ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Αν είσαι ελεύθερος οι πρώτες ημέρες μπορεί να φέρουν ανατροπές όσον αφορά συζητήσεις και αισθηματικές υποθέσεις, όμως το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν ευκαιρίες για την εξέλιξη ενός αισθηματικού θέματος ή μιας γνωριμίας με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Advertisements

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου τα θέματα των μετακινήσεων, της επικοινωνίας αλλά και των ραντεβού αυτή την εβδομάδα θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, τον οποίο θα πρέπει να έχεις κατά νου πριν αποφασίσεις να κανονίσεις οτιδήποτε. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 25/2 και μπορεί να φέρει ανατροπές στα σχέδιά σου, αλλάζοντας μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Μην αφήσεις κάποιες μικρό ανατροπές που μπορεί να συμβούν αυτή την εβδομάδα να επηρεάσουν τη διάθεσή σου και να φέρουν νεύρα στην επικοινωνία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τα ζητήματα που αφορούν τα πράγματα που θέλετε να κάνετε και τα σχέδια που έχετε για αυτές τις ημέρες μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Το Σαββατοκύριακο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να διευθετηθούν κάποιες αντιπαραθέσεις αλλά και για να μην προκύψουν νέες!

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου μία απαιτητική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 25/2 και θα επηρεάσει αρκετά τον τρόπο που προσεγγίζεις θέματα της προσωπικής σου ζωής, αλλά και την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και τρίτα πρόσωπα σε γενικότερο πλαίσιο να επηρεάσουν τη διάθεση και το κλίμα στη σχέση σας, καθώς φαίνεται πως θα υπάρχει η τάση να έρθετε σε αντιπαράθεση όχι για δικά σας ζητήματα αλλά για ζητήματα άλλων. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα μπορεί να μη δημιουργήσει τις συγκυρίες που θέλεις για να γίνει μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, όμως το Σαββατοκύριακο θα είναι περισσότερο επικοινωνιακό και θα έχει λιγότερες αφορμές για εντάσεις και διαφωνίες.

 

Τοξότης

Τοξότη μου αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξει μία νευρικότητα όσον αφορά την προσέγγιση θεμάτων που άπτονται της προσωπικής σου ζωής καθώς και κάποιων αισθηματικών υποθέσεων. Το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 25/2 και θα επηρεάσει την επικοινωνία, δημιουργώντας ανατροπές, αλλαγές, αλλά και μία διάθεση για αντιπαραθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να θυμάσαι πως η ψύχραιμη προσέγγιση οποιουδήποτε ζητήματος θα μειώσει αισθητά τις πιθανότητες αντιπαραθέσεων και κατά συνέπεια εντάσεων με το ταίρι σου.

Αν είσαι ελεύθερος μπορεί κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας να μην έχεις τη διάθεση αλλά ούτε και την υπομονή να ασχοληθείς με μία προσωπική σου υπόθεση, όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα δημιουργηθούν οι συγκυρίες οι οποίες θα σε οδηγήσουν από μόνες τους στο να αφιερώσεις χρόνο σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, αλλά και στην επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για την προσωπική σου ζωή και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό θα λειτουργήσει πολύ θετικά για εσένα και το ταίρι σου. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα πραγματοποιηθεί στις 25/2 και μπορεί να ρίξει μία «σκιά» στο καλό κλίμα που θα υπάρχει σε γενικότερο πλαίσιο αυτή την εβδομάδα. Αιτία ίσως να αποτελέσουν κάποιες αντιπαραθέσεις ή κάποιες διαφωνίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια συζητήσεων.

Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην ανεβάσεις τους τόνους σε περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες πάνω σε ένα θέμα που αφορά εσένα και το ταίρι σου, καθώς μετά θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να διευθετηθούν οι εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος το Σαββατοκύριακο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αισθηματικές προσεγγίσεις αλλά και για να ασχοληθείς με υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή, πολύ πιθανό να υπάρξει και μία συνάντηση η οποία θα γίνει σε καλό κλίμα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 25/2 και θα είναι η κυρίαρχη όψη αυτής της εβδομάδας. Η δυσαρμονική συνάντηση Ερμή/Ουρανού μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία, όπως επίσης και ανατροπές της τελευταίας στιγμής όσον αφορά ραντεβού και συναντήσεις.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξετε το πλάνο που έχετε με το ταίρι σου για κάποια σχέδια, μιας και μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους μερικές υποχρεώσεις που δεν θα είναι εύκολο να πάρουν αναβολή. Αν είσαι ελεύθερος ενδεχομένως να νιώσεις πως υπάρχουν εμπόδια στην επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, για αυτό θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή μέχρι να σου δοθεί η ευκαιρία για να το προσεγγίσεις, όμως να έχεις κατά νου πως αυτά τα εμπόδια θα είναι προσωρινά.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου η υπομονή θα παίξει σημαντικό ρόλο στα δρώμενα αυτής της εβδομάδας, ακόμα και για υποθέσεις που αφορούν τον αισθηματικό τομέα.Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 25/2 και μπορεί να φέρει ένταση στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις την ένταση των ημερών να εισβάλει στη σχέση σας και για να αποφευχθεί αυτό θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε σε ζητήματα που αφορούν εσάς και όχι σε θέματα που αφορούν άλλα πρόσωπα.

Αν είσαι ελεύθερος και έχεις κανονίσει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτή την εβδομάδα, ίσως προκύψει αλλαγή στην ημέρα και την ώρα του ραντεβού. Μέχρι και την Πέμπτη που τα σκαμπανεβάσματα στην επικοινωνία θα είναι πιο έντονα θα χρειαστεί να έχεις περισσότερη υπομονή και ψυχραιμία, προκειμένου να μην τα αφήσεις να σε παρασύρουν στο ρυθμό τους και να δημιουργήσουν ένταση σε μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα