Μην χασετε

«Δεν θέλω να χωρίσω τη γυναίκα μου επειδή είναι παxουλή αλλά είναι θέμα χρόνου να κάνω εξωσυζυγική σχέση»

Παρακάτω θα διαβάσετε την ιστορία του Μιχάλη που ντρέπεται για τα παραπανίσια κιλά της γυναίκας του. Η σύζυγος του έβαλε αρκετά κιλά μετά το γάμο και εξαιτίας αυτού δεν θέλει να βγαίνει μαζί της.

«Ντρέπομαι για τη γυναίκα μου επειδή είναι παχουλή»

«Γεια σας, ονομάζομαι Μιχάλης, αποφάσισα να απευθυνθώ σε ένα γυναικείο κοινό, για να μοιραστώ μαζί σας το πρόβλημά μου, και να μου δώσετε κάποιες συμβουλές. Είμαι παντρεμένος εδώ και 4 χρόνια, με μια καλή γυναίκα. Παιδάκια δεν έχουμε αποκτήσει ακόμα. Γνώρισα τη γυναίκα μου στο γραφείο όπου εργάζομαι, βλέπετε είναι η κόρη του διευθυντή μου. Από τότε που την γνώρισα, ήταν μια γυναίκα με πιασίματα αλλά δεν την έλεγες χοντρή. Ήταν εμφανίσιμη γυναίκα με πολύ ωραία χαρακτηριστικά.

Όμως μέσα σ’ αυτά τα 4 χρόνια η εμφάνιση της άλλαξε προς το χειρότερο. Άφησε τελείως τον εαυτό της, σταμάτησε και το γυμναστήριο με αποτέλεσμα να πάρει πολλά κιλά. Πλέον την βλέπω να τρώει τόσο μεγάλες ποσότητες με φαγητό που αηδιάζω. Μου είναι απωθητική. Φανταστείτε ότι μας καλούν οι φίλοι μας να βγούμε όλοι μαζί και ντρέπομαι να την κυκλοφορήσω. Θα με κοροϊδεύουν όλοι. Εντάξει δε λέω ότι εγώ είμαι μοντέλο, έχω και εγώ παραπάνω κιλά και φυσικά δεν είμαι όπως παλιά», δήλωσε αρχικά.

«Όμως άλλο ο άντρας. Όσο και να αφήσει τον εαυτό του δεν έχει μεγάλη σημασία. Για την γυναίκα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρέπει να προσέχει την εμφάνιση της, και να ικανοποιεί σeξουαλικά τον άντρα της. Η δικιά μου έτσι όπως έγινε ούτε να με ικανοποιήσει σeξουαλικά μπορεί ούτε τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω πια… Δεν θέλω να την χωρίσω γιατί της χρωστάω πολλά.

Advertisements

“Τουλάχιστον δε θα διαλύσω τον γάμο μου και θα περνάω καλά”

 

Την θέση που έχω στην εταιρεία την πήρα λόγω του πατέρα της. Επίσης η καλή οικονομική μας κατάσταση οφείλεται σε εκείνη. Πιστεύω πως έχω αισθήματα για εκείνη, αλλά αν δεν κάνει κάτι να αλλάξει την εμφάνισή της θα αναγκαστώ να κοιτάξω κάποια άλλη γυναίκα, καλύτερη από τη δική μου. Δε θα είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος άντρας που έχει εξωσυζυγική σχέση. Τουλάχιστον δε θα διαλύσω τον γάμο μου και θα περνάω καλά!»

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα