Μην χασετε

«Πως ανακάλυψα ότι με απατάει με την καλύτερη μου φίλη και πήρα την εκδίκηση μου»

Μία γυναίκα μας αποκάλυψε την αντίδραση του σύζυγος της, όταν έμαθε ότι την απάτησε με την καλύτερη φίλη της.

Η 29χρονη φοιτήτρια έμαθε για την προδοσία, όταν η αδερφή της είδε τον σύντροφό της να είναι μαζί με την φίλης της και την κοίταξαν με ένα άβολο ύφος. Αυτό συνέβη αφού η 29χρονη είχε μετακομίσει σε διαφορετική πόλη για σπουδές.

Σε ανάρτηση στον ιστότοπο Reddit η γυναίκα ανέφερε πώς του έστειλε στιγμιότυπα οθόνης με ενοχοποιητικά κείμενα που βρήκε στο τηλέφωνό του. Στη συνέχεια έφτιαξε έναν λογαριασμό στο Tinder και προγραμμάτισε μια συνάντηση με έναν άντρα. Έστειλε αυτές τις συνομιλίες στον σύζυγό της. «Σε παρακαλώ μωρό μου, μην το κάνεις» απάντησε ο σύζυγος.

Μάλιστα την προειδοποίησε ότι αν κοιμόταν με κάποιον άλλον ο γάμος τους θα τελείωνε οριστικά. Στη συνέχεια η γυναίκα αποκάλυψε περισσότερα για την σχέση του συζύγου της με την υποτιθέμενη κολλητή της.

Advertisements

Αν και ο σύζυγος της προσπάθησε να δικαιολογηθεί και να της εξηγήσει η 29χρονη ανέφερε ότι τα λεγόμενα του έκαναν την κατάσταση πολύ χειρότερη. «Μένω σε άλλη πόλη το τελευταίο εξάμηνο του πανεπιστημίου. Ήταν κάτι που πιστεύαμε και οι δύο ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε. Ας το παραδεχτούμε, τα πραγματικά ζευγάρια που μοιράζονται πραγματική αγάπη το καταφέρνουν», είπε η 29χρονη.

Αρχικά η γυναίκα και ο σύζυγος της επισκέπτονται εκ περιτροπής ο ένας τον άλλον κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Όταν εκείνη δεν χρειαζόταν να βρίσκεται στην αίθουσα παρακολουθούσε τα μαθήματά της διαδικτυακά από το σπίτι μαζί του. Παραδέχτηκε βέβαια ότι είναι δύσκολο να είσαι μακριά από τον αγαπημένο σου.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα όμως ότι θα με απατούσε και θα χρησιμοποιούσε ως δικαιολογία ότι ένιωθε μόνος και του έλειπα. Αλλά αυτή ήταν η δικαιολογία του. Ότι αυτό ήταν πιο δύσκολο από ό,τι περίμενε και ότι του έλειπα συνέχεια. Συνάντησε την καλύτερη φίλη μου από σύμπτωση. Και μετά συνέβη. Και όλα αυτά επειδή του έλειπα», τόνισε η 29χρονη.

Και συνέχισε: «Μπορείς να φανταστείς να αφήνεις το σπίτι σου και τους ανθρώπους που γνωρίζεις και αγαπάς και να μένεις κολλημένος σε μια πόλη όπου δεν ξέρεις κανέναν και δεν έχεις οικογένεια και φίλους και να διαβάζεις ότι ο σύζυγός προσφέρει αυτή την δικαιολογία;».

Advertisements

Η εκδίκηση που πήρε

Μετά η 29χρονη αποφάσισε να τηλεφωνήσει στον σύζυγο της πρώην κολλητής της και να του πει την αλήθεια για την απιστία, ενώ γνώριζε ότι αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει τον γάμο τους και τα δύο παιδιά τους.

Ο σύζυγος της φίλης της ήταν σοκαρισμένος και συντετριμμένος αλλά και ευγνώμων. Σε μήνυμα η πρώην φίλη της έγραψε ότι είναι «εκδικητική και να μην ανησυχώ. Ο άντρας της την αγαπά και δεν πέτυχα στην εκδίκησή μου», ανέφερε η 29χρονη.

«Κατέληξα να συναντήσω τον τύπο του Tinder για ποτά. Μοιράστηκα μια φωτογραφία των ποτών μας σε ένα story στο Instagram και βεβαιώθηκα ότι φαινόταν το χέρι του. Το τηλέφωνό μου κοπανούσε με μηνύματα και κλήσεις από τον άντρα μου (πάνω από 100 κλήσεις και 100 κείμενα). Δεν έγινε τίποτα. Αλλά στο τέλος θα γίνει», σημείωσε η γυναίκα.

«Ξέρω ότι δεν θα πληγώσω ποτέ τον άντρα μου όπως με πλήγωσε γιατί δεν πιστεύω ότι με αγάπησε ποτέ όπως τον αγάπησα εγώ. Με πλήγωσε επειδή τον αγαπώ. Τον πλήγωσα γιατί αγαπάει τον εαυτό του», κατέληξε η 29χρονη.

Πολλοί άνθρωποι στον ιστότοπο υποστήριξαν τις ενέργειές της. Ένα άτομο σχολίασε: «Καταπληκτικό. Ο σύζυγος απατά και το επιχείρημά του εναντίον της γυναίκας του είναι ότι δεν θα μπορέσει να την συγχωρήσει αν κοιμηθεί με κάποιον άλλο;».

Advertisements

Ένας άλλος χρήστης τόνισε: «Ο σύζυγός μου και εγώ καταλήξαμε να είμαστε χωριστά για πέντε μήνες. Δύο εντελώς διαφορετικές πολιτείες σε απόσταση 14 ωρών και δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να επισκεφτούμε ο ένας τον άλλον. Έλειπε τρομερά ο ένας στον άλλον και αισθανόμασταν τόσο πεσμένοι και καταθλιπτικοί πολλές φορές. Η απιστία δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας. Το διάβασα αυτό στον σύζυγό μου και τα ακριβή του λόγια ήταν: «Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό». Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια τέτοια άμυνα; Σου έλειψε τόσο πολύ που κοιμήθηκες με κάποια που δεν είναι αυτή; Ναι, εντάξει, είναι απλά ένα γουρούνι».

enikos.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα