Μην χασετε

«Δεν πρόλαβα ούτε να πενθήσω»: Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου πως έχασε παιδί στο παρελθόν

Mε αφορμή τη νέα σειρά “Η τελευταία Ώρα” του OPEN, η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρλεθηκε στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

 

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της μητρότητας αποκαλύπτοντας πως έχει χάσει ένα παιδί στο παρελθόν εξαιτίας παλίνδρομης κύησης.

“Γενικά στη ζωή μου έλεγα πάντα πως δεν ξέρω ένα παιδί αν θα μπορούσα να το κουλαντρίσω εύκολα. Δεν είμαι από τις γυναίκες που γεννήθηκαν για να γίνουν μάνες. Ούτε βιολογικά ρολόγια μπορώ να πω ότι άκουσα. Δεν είναι όλες οι γυναίκες γι’ αυτό. Εάν ήθελα τόσο πολύ ένα παιδί πιστεύω πως θα το είχα κάνει. Θα το είχα κάνει σε μικρότερη ηλικία και δε θα είχα ούτε παλίνδρομη κύηση” ανέφερε, αρχικά, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Advertisements

 

Και συνέχισε: “Στον γάμο μου, ναι, είχα μια παλίνδρομη κύηση αλλά δεν πρόλαβα ούτε να πενθήσω. Ένιωσα πένθος γιατί είναι μια μεγάλη απώλεια και δεν την είχα βιώσει. Δεν ήξερα πώς είναι. Ήταν πολύ μεγάλη απώλεια όσο μικρή κι αν ήταν αυτή η κύηση. Όταν ανακάλυψα πως υφίσταται παλίνδρομη κύηση και έπρεπε να κάνω μια επέμβαση, επειδή έγινε πολύ γρήγορα όλο αυτό, την ίδια μέρα έπρεπε να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να κάνω πρεμιέρα στο θέατρο. Δηλαδή το πρωί πήγα στο χειρουργείο, μετά πήρα το αεροπλάνο και πήγα και έκανα πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήταν από τα πιο εύκολα πράγματα που έχω ζήσει στη ζωή μου, παρόλα αυτά μπορεί και να με βοήθησε”.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα