Μην χασετε

Βάνα Μπάρμπα: «Άνθρωπος είμαι κι εγώ, είπα μια σαχλαμάρα. Είναι δυνατόν εγώ να είμαι κατά των γυναικών»;

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στο Πρωινό για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη κι αν έχει μετανιώσει για δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο καιρό.

 

Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει μέσα από την καρδιά μου. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Είμαι σίγουρη ότι θα δούμε πολλά πράγματα μέσα σε λίγο καιρό, είμαι σίγουρη ότι θα λάμψει η αλήθεια.

Οι δικαστές είναι άνθρωποι έξυπνοι, άνθρωποι που έχουν δει χιλιάδες πράγματα, όλα θα πάνε με τον καλύτερο τρόπο, είμαι πολύ αισιόδοξη.

Advertisements

 

Είμαι χαρούμενη που είναι στα χέρια άξιων δικαστών και εισαγγελέων, γιατί ξέρω ότι θα βγει η αλήθεια. Και όταν βγει η αλήθεια, ίσως ένα δάκρυ να τρέξει σε όλους μας, είτε για το καλό είτε για το κακό.

 

Η Δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει. Εμείς από πού κι ως πού είμαστε συνέχεια κριτές των πάντων. Βγάζουμε μια εμπάθεια πολλές φορές.

Advertisements

Όταν βγει η απόφαση της Δικαιοσύνης, τότε μπορούμε να μιλήσουμε. Δεν θέλω να δικάζει η τηλεόραση και το ίντερνετ, αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της κι όλοι μαζί μετά θα δούμε ποιο ήταν το λάθος. Είναι δυνατόν εγώ να είμαι κατά των γυναικών»;

«Άνθρωπος είμαι κι εγώ είπα μια σαχλαμάρα», είπε στη συνέχεια, ωστόσο, η Βάνα Μπάρμπα.

 

Από newsit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα