Μην χασετε

Χριστίνα Φαμέλη: «Η σειρά “Σασμός” γυρίζεται στο πραγματικό πατρικό μου σπίτι όπου μεγάλωσα»

Η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε πως το σπίτι που παρουσιάζεται ως πατρικό της στη σειρά “Σασμός”, είναι το πραγματικό σπίτι όπου μεγάλωσε. Η σύμπτωση με την σκηνογράφο.

 

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε ως Θεοδοσία στις “Άγριες Μέλισσες” και απολαύσαμε πέρυσι ως Ελπίδα στον “Σιωπηλό Δρόμο”, ερμηνεύει φέτος την κεντρική ηρωίδα της νέας δραματικής σειράς του Alpha, που περιγράφει το πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα.

Advertisements

Η ίδια δήλωσε πως το σπίτι που παρουσιάζεται ως το πατρικό της στη σειρά, είναι το σπίτι που όντως μεγάλωσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Ο “Σασμός” είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου. Δηλαδή, το πατρικό σπίτι της τηλεοπτικής Αργυρώς, είναι το δικό μου πατρικό σπίτι, αυτό που μεγάλωσα. Η σκηνογράφος διάλεξε τυχαία το πραγματικό μου παιδικό δωμάτιο για δικό μου δωμάτιο στη σειρά. Το ίδιο και με το δωμάτιο της μαμάς μου, που το διάλεξε για την τηλεοπτική μαμά μου”.

“Στη σειρά έχω μια σκηνή που φτάνω στο σπίτι μετά από χρόνια που ήμουν στην Αυστραλία και η συγκίνησή μου ήταν πραγματική, γιατί λόγω δουλειάς δεν πήγαινα συχνά. Το είδα φτιαγμένο και με πολύ κόσμο και συγκινήθηκα. Είχα καιρό να το δω με τόσο κόσμο”, πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

 

Από news247.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα