Μην χασετε

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δέχτηκα επίθεση από άλλη μαμά επειδή θήλαζα το μωρό μου στο πάρκο

«Το να είσαι μαμά είναι αρκετά δύσκολο και απαιτητικό από μόνο του. Μπορούμε τουλάχιστον να μην κρίνουμε η μία την άλλη για το πώς ταΐζουμε τα μωρά μας;» έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή της η Michelle Branch, όταν μια μητέρα της έκανε επίθεση επειδή θήλαζε δημόσια το μωράκι της.

Advertisements

 

Η 38χρονη τραγουδίστρια, η οποία πριν από λίγο καιρό καλωσόρισε το κοριτσάκι της, μοιράστηκε την άσχημη εμπειρία της στο Twitter.

«Μόλις με ντρόπιασε μια άλλη μητέρα (η οποία είχε αγκαλιά το μωράκι της!) επειδή θήλαζα το 6 εβδομάδων μωρό μου σε ένα παγκάκι στην παιδική χαρά, όσο το μεγαλύτερο παιδάκι μου έπαιζε» έγραψε η Branch. «Μου είπε ότι δεν είμαι σεμνή. Σοκαρίστηκα γιατί αυτά τα λόγια τα είπε… μια άλλη μαμά!»

Σε ένα επόμενο tweet, η Branch διευκρίνισε ότι φορούσε κάτι πολύ διακριτικό και καθόταν μακριά από τους άλλους όσο θήλαζε την κόρη της.

«Δεν είναι ότι εμφανίστηκα στο πλήθος με το στήθος μου εκτεθειμένο. Το να είσαι μαμά είναι αρκετά δύσκολο και απαιτητικό από μόνο του. Μπορούμε τουλάχιστον να μην κρίνουμε η μία την άλλη για το πώς ταΐζουμε τα μωρά μας;» κατέληξε.

mama365.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα