Μην χασετε

Δασκάλα ζήτησε για δώρο από τους γονείς των μαθητών ένα ζευγάρι παπούτσια αξίας 300 ευρώ

Δασκάλα ζήτησε από τον Σύλλογο Γονέων ένα πολύ ξεχωριστό και «γενναιόδωρο» δώρο: ένα ζευγάρι παπούτσια γνωστού σχεδιαστή! Το περιστατικό περιέγραψε μία μαμά από την Αμερική στα μέσα κοινωνική δικτύωσης και τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά.

Advertisements

 

Η ανάρτηση της μαμάς

«Στο σχολείο του παιδιού μου, πηγαίνει και το παιδάκι μιας φίλης μου (είναι σε διαφορετική τάξη από το δικό μου).

Αυτή η φίλη μου, λοιπόν, μου είπε πως υπήρξε αναστάτωση και έντονα παράπονα στο τμήμα τους. Μία από τις μαμάδες του Συλλόγου Γονέων, η οποία κάνει πολύ παρέα με την δασκάλα της τάξης, αποφάσισε να οργανώσει το συλλογικό δώρο που κάνουμε κάθε χρόνο στη δασκάλα των παιδιών μας. Μόνο που αυτή τη φορά, το αίτημα ήρθε κατευθείαν από την εκπαιδευτικό η οποία ζήτησε ένα ζευγάρι παπούτσια γνωστού οίκου. 

 

Πολλοί γονείς δεν ενέκριναν αυτή την επιλογή, αφού το «συμβολικό» δώρο άγγιζε τα 300 ευρώ… 

Η αλήθεια είναι πως πάντα θέλω να κάνω χρήσιμα δώρα στις δασκάλες του παιδιού μου, αλλά αυτό νομίζω πως είναι υπερβολικό. Αφενός δεν μπορούν να το στηρίξουν οικονομικά όλοι οι γονείς, και αφετέρου το δώρο πρέπει να το διαλέγουμε εμείς και όχι να μας το ζητάει η δασκάλα.

Από την άλλη, καταλαβαίνω και τη δασκάλα. Καμία γυναίκα δεν θα έχανε την ευκαιρία να αποκτήσει ένα ζευγάρι καινούρια και επώνυμα παπούτσια…».

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα