Μην χασετε

Curtain bangs: Ένα από τα κορυφαία κουρέματα της σεζόν για σγουρά μαλλιά

Έχεις ανάγκη για μια αλλαγή στη ζωή σου αλλά οι μπούκλες σου νιώθεις ότι περιορίζουν τις επιλογές σου στο hairstyling; Εμείς είμαστε εδώ για να σου παρουσιάσουμε όλα τα κορυφαία κουρέματα για σγουρά μαλλιά, όπως τα curtain bangs που αντίθετα με όλα όσα μπορεί να πιστεύεις, ναι, μπορούν όχι μόνο να γίνουν σε σγουρά μαλλιά αλλά και να δείχνουν εξαιρετικά.

Τι είναι τα curtain bangs;

Τα curtain bangs είναι τα γνωστά σε όλες μας «κουρτινάκια», δηλαδή οι αφέλειες που ανοίγουν στη μέση. Είναι εξαιρετικά messy και effortless και θυμίζουν τα μυστηριώδη είδωλα της δεκαετίας του 1970, όπως η Jane Birkin και η Brigitte Bardot. Θα μπορούσαμε να λέγαμε ενδεχομένως πως είναι συνώνυμο του όγκου και της κίνησης στα μαλλιά.

«Καλά όλα αυτά, αλλά μπορώ να υιοθετήσω την τάση εγώ που έχω σγουρά μαλλιά;», θα μας ρωτήσεις. Φυσικά! Μάθε περισσότερα παρακάτω:

Ιδέες για curtain bangs σε σγουρά μαλλιά

Οι περισσότερες πιστεύουν πως τα curtain bangs ταιριάζουν μόνο στα ίσια μαλλιά. Στην πραγματικότητα όμως μπορούν να δείχνουν εξαιρετικά και σε μπούκλες, με τη μορφή messy shag ή ακόμα και φυσικών ringlets.

Advertisements

Δες παρακάτω μερικές από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες με ένα από τα πιο trendy κουρέματα για σγουρά μαλλιά :

 

Advertisements

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα