Μην χασετε

Crop Bob: Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα καρέ κουρέματα για την φετινή σεζόν

Τα καρέ κουρέματα συνεχίζουν και πρωταγωνιστούν μέχρι το τέλος του 2021. Είναι πολύ ευέλικτα και κατάλληλα για κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία της. Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα χτενίσματα καρέ το 2021 ονομάζεται “crop bob”. Παρόλο που θεωρείται ο πιο φρέσκος τρόπος για να ανανεώσετε την εμφάνιση τώρα, στην πραγματικότητα έχει γίνει μια τάση του παρελθόντος.

Το λεγόμενο crop bob είναι απαλό και αρκετά κοντό, με το μήκος του να φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού ή ακόμα και κάτω από τα ζυγωματικά. Χαρακτηρίζεται συνήθως από αυστηρή χωρίστρα στη μέση, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον επιμελώς ατημέλητο χαρακτήρα του και τη φυσική υφή στα μαλλιά.

 

Advertisements

 

Το εν λόγω στιλ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές τη δεκαετία του 1990, χάρη σε πρωτοεμφανιζόμενες ηθοποιούς-μελλοντικά αστέρια του Hollywood, όπως η Cameron Diaz -την εποχή του “Κάτι τρέχει με την Μαίρη”-, αλλά και θρυλικά μοντέλα των ΄90s, όπως η Naomi Campbell.

 

Advertisements

 

Η ανανεωμένη σύγχρονη εκδοχή του κοσμεί τα Instagram profiles πολλών influencers και celebrities, όπως των Hannah Kleit, Emma Corrin και Chrissy Teigen. Τα it κορίτσια του σήμερα λατρεύουν να αφήνουν τα μαλλιά τους να στεγνώνουν φυσικά, πετυχαίνοντας ένα bedhead αποτελέσμα, που θυμίζει model off duty look. Ο έντονος όγκο στην κορυφή εξακολουθεί βέβαια να θεωρείται μέχρι σήμερα must.

 

 

Advertisements

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα