Αμηχανία από την Σίσσυ Χρηστίδου: «Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου θύμωσε από την αναμονή και δεν θέλει πια εμφανιστεί στην εκπομπή»

 

Advertisements

Την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου προλόγισε η Σίσσυ Χρηστίδου πριν περάσει σε διάλειμμα στο «Χαμογέλα και πάλι» για να σχολιάσει όσα συνέβησαν στη Eurovision το βράδυ του Σαββάτου, κάτι που όμως δεν συνέβη ποτέ.

«Χαιρόμαστε που είσαι στην παρέα μας! Μόλις γυρίσουμε από τις διαφημίσεις, 2-3 λεπτά θα σου ζητήσω την υπομονή σου και μετά θέλουμε τα σχόλιά σου για τη χθεσινή βραδιά» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Mega στην Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία απάντησε θετικά.

Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν εμφανίστηκε ποτέ κι όπως εξήγησε, η Σίσσυ Χρηστίδου θύμωσε από την αναμονή.

Advertisements

«Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια να βγει στην εκπομπή. Καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε, όπως μας είπε και επειδή πήγαμε σε διαφημιστικό διάλειμμα, δεν ξέρω… της ζητούμε συγγνώμη αν την είχαμε πολλή ώρα. Λυπάμαι αν για κάποιον λόγο τη στενοχωρήσαμε που πήγαμε σε διαφημίσεις. Δεν καθορίζουμε εμείς τη ροή. Επειδή τη δείξαμε τη γυναίκα, το διευκρινίζω» σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Λίγα λεπτά μετά, η Σίσσυ Χρηστίδου επανήλθε στο θέμα της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, ξεκαθαρίζοντας: «θέλω για την τάξη των πραγμάτων να διευκρινίσω πως την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου την κλειδώσαμε στις 10.20 στη γραμμή, 10.32 τη βγάλαμε. 12 λεπτά ήταν, δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Της στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Τηλεόραση κάνουμε βρε Αλεξάνδρα μου!».

 

Advertisements

tlife.gr

Advertisements