«Χίλια συγγνώμη, δεν ήθελα να το πω»: «Λύγισε» στον αέρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το σκυλάκι του που έφυγε τα ξημερώματα

 

Advertisements

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση και με τρεμάμενη φωνή πρόδωσε τον λόγο στη Σίσσυ Χρηστίδου και τους τηλεθεατές.

«Ήταν για μένα βάλσαμο η σημερινή παρουσία γιατί έχω ζήσει μία από τις πιο δύσκολες νύχτες της ζωής μου. Το βράδυ το σκυλάκι μας, το ένα και μοναδικό, αρρώστησε και το πρωί στις έξι που το πηγαίναμε στο νοσοκομείο έφυγε από τη ζωή. Δεν ήθελα να το αναφέρω γιατί ήσασταν βάλσαμο, να είστε καλά».

 

«Ήταν σαν παιδί μου και γενικότερα τα ζώα είναι σαν παιδιά μας. Χίλια συγγώμη. Το κράτησα στο τέλος να το πω και δεν ήθελα να το πω. Αλλά ήθελα να πω ότι και η εκπομπή μού έκανε ένα καλό ψυχοθεραπευτικό γιατί μπόρεσα να ασχοληθώ με γλυκά παιδιά για θέματα που πρέπει να τα λέμε στους τηλεθεατές, να τα αναλύουμε, να διαφωνούμε, να συμφωνούμε και να υπάρχει λόγος. Είναι όμως πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατί το βράδυ έχω χάσει σημαντικούς ανθρώπους αλλά και αυτό ήταν ένα πλάσμα που τον ένιωθα σαν παιδί μου. Ξαφνικά, χωρίς λόγο και αιτία, ξαφνικά μέσα στη διάρκεια της νύχτας δεν το προλάβαμε» σημείωσε, βουρκωμένος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο μαγκαζίνο του MEGA.

 

Advertisements

zappit.gr

Advertisements