Μην χασετε

Αυτά τα ζώδια θα περάσουν προκλήσεις: Δες τις ημερομηνίες SOS του Φθινοπώρου 2023

Βρισκόμαστε σε μια νέα εποχή, διχασμένοι, γεμάτοι αμφιβολίες και φόβο, καθώς τα γεγονότα που ζούμε τον τελευταίο καιρό είτε προσωπικά είτε κοινωνικά, μας αφήνουν άφωνους και αυξάνουν την αίσθηση της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας.

 

της Αθηνάς Βαγενά

Το τρίμηνο του Φθινοπώρου ξεκινά επίσημα στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα Ελλάδας 09:49, όπου ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού. Το τρίμηνο του Φθινοπώρου (που θα ολοκληρωθεί στις 22 Δεκεμβρίου όπου έχουμε το Χειμερινό Ηλιοστάσιο), σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία ήσυχη και χωρίς γεγονότα εποχή, πόσο μάλλον σε ένα διάστημα όπου αστρολογικά, αναμένουμε τις 2 τελευταίες εκλείψεις του 2023, αλλά και σημαντικές αστρολογικές όψεις που θα διεγείρουν την ένταση, την επαναστατικότητα, καθώς και τον αιφνιδιασμό.

Advertisements

 

Χαρακτηριστικοί αυτή την εποχή θα είναι οι αγώνες και οι αντιδράσεις για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των προσωπικών δεδομένων αλλά για θέματα που αφορούν τον τομέα της εργασίας. Η οικονομική αστάθεια, αλλά και οι διαρκείς ανατιμήσεις στα προϊόντα σίτισης θα συνεχίσουν να αποτελούν ένα μόνιμο βραχνά, που θα περιορίζει αισθητά την αρμονική κάλυψη αναγκών καθώς και την ικανοποίηση, την χαρά, την ανεμελιά.

Τρίμηνο αιφνιδιασμών αλλά και ευθυνών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί λοιπόν το Φθινόπωρο 2023, όπου στην πορεία του θα υπάρξει και η αναγκαστική ολοκλήρωση κύκλων αλλά και η προσαρμογή σε νέες συνθήκες. Στο άρθρο που ακολουθεί θα σας δώσω όλα τα σημεία SOS του φθινοπώρου, με τις χρονικές στιγμές που θα είναι δύσκολες στο φθινοπωρινό τρίμηνο και ποια ζώδια θα επηρεαστούν από τα πλανητικά δρώμενα.

 

Advertisements

Ας δούμε ποιες είναι οι ημερομηνίες SOS για τον Φθινόπωρο 2023

 

29 Σεπτεμβρίου 2023 – Τετράγωνο Αφροδίτης Λέοντα, με Ουρανό ανάδρομο Ταύρο (22ο40′)

Το φθινόπωρο ξεκινά με οικονομικές αλλά και αισθηματικές αναταραχές και αιφνιδιασμούς που αναγκάζουν την προσαρμογή μας σε νέες συνθήκες. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που είχε επαναληφθεί στις 2/7 και στις 9/8 έρχεται για μία τελευταία φορά για να προκαλέσει την απορρύθμιση και την αβεβαιότητα στα οικονομικά. Ξαφνικά έξοδα, ανατιμήσεις και άδειασμα πορτοφολιών αναμένεται στο τέλος του Σεπτέμβρη, όπου αναγκαστικά κάποια σχέδια θα πάνε πίσω. Δεν θα λείψουν όμως και οι ξαφνικές κρίσεις ανεξαρτησίας στις ανθρώπινες σχέσεις, τα απρόσμενα , αιφνίδια περιστατικά που θα φέρουν “κεραυνούς” χωρισμών, ανατροπών και αλλόκοτων συμπεριφορών. Ο έρωτας γίνεται ένα παιχνίδι εκκεντρικό, αλλόκοτο, φιλελεύθερο με την ατμόσφαιρα να είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη στο τέλος του μήνα. Η επιρροή αυτής της όψης είναι πιο έντονη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20-24 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Πώς να διαχειριστείς αυτή την όψη; Συγκρατήσου σε οικονομικές επενδύσεις, ενώ στα αισθηματικά να θυμάσαι πως ο έρωτας πάντα είναι ένα αλλόκοτο παιχνίδι ανατροπών !

 

2 Οκτωβρίου 2023 – ο Ο Ερμής από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς ( 25ο54′)

Ο Οκτώβριος ξεκινά με θολωμένο το μυαλό και με την διάθεση για αναβλητικότητα. Δυσκολία και καθυστέρηση θα παρατηρηθεί στις μετακινήσεις , στα ραντεβού και σε κάθε επικοινωνιακή δραστηριότητα. Η όψη αυτή όμως, μας προϊδεάζει και για το απατηλό ψευδές κλίμα που θα κυριαρχήσει τις ημέρες κοντά στην κορύφωσή της. Ψευδείς ειδήσεις, λόγια τα οποία δεν θα τηρηθούν, υποσχέσεις που θα έχουν ένα υπόγειο κίντρο, σημαντικά διλήμματα και συγχύσεις αναμένεται να προκαλέσουν αυτή την ημέρα το μπέρδεμά τους. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο στενά από αυτή την όψη είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23-27 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Πώς να διαχειριστείς αυτή την όψη; Τήρησε ένα καλό πρόγραμμα στις ημερήσιες δραστηριότητές σου, διατηρώντας και κάποιες εναλλακτικές λύσεις σε αναβολές και καθυστερήσεις. Μην πιστεύεις όσα ακούς, αλλά θυμήσου ότι πολλές φορές και η δική σου φαντασία μπορεί να σε παρασύρει στην πλάνη. Προσοχή στην αφηρημάδα και στις μετακινήσεις σου.

 

Advertisements

9 Οκτωβρίου 2023 – Ο Άρης από το Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (27ο53′)

Λίγο πριν τον σχηματισμό της τελευταίας Ηλιακής Έκλειψης του 2023 στο ζώδιο του Ζυγού, έρχεται μία εξαιρετικά δύσκολη όψη ανάμεσα στον Άρη από το Ζυγό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Το τετράγωνό τους μιλά για γεγονότα έκρυθμα, βίαια, καταλυτικά και ίσως κάποιες στιγμές επικίνδυνα! Είναι περίοδος που κλείνουν κύκλοι, οι σχέσεις δοκιμάζονται και οι ανθρώπινες συμπεριφορές φτάνουν στα άκρα της σκληρότητας, της ανάγκης για επιβολή, εξουσία, για έλεγχο. Τα αρνητικά ένστικτα αναβλύζουν και το αίσθημα του φόβου είναι διάχυτο. Η επιρροή αυτής της όψης είναι πιο έντονη για τους Κριούς, Καρκίνους,, Ζυγούς, Αιγόκερους που γεννηθήκατε στο τέλος του 3ου δεκαημέρου ή έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 26-29 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Πώς να διαχειριστείς αυτή την όψη; Διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους ή καταστάσεις που έχουν τοξικό ή επικίνδυνο χαρακτήρα. Ολοκλήρωσε κύκλους όσο επώδυνο και αν είναι. Προστάτεψε όσο μπορείς τον αυτό σου και αγκάλιασε τον εαυτό σου με αγάπη, κατανόηση, υπομονή

 

14 Οκτωβρίου 2023 – Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στο Ζυγό (21ο07′)

Μία Ηλιακή Έκλειψη αφαιρετική και μεταρρυθμιστική για θέματα σχέσεων, συνεργασιών όπου αναμένεται να προκαλέσει σημαντικές μάχες και αναταραχές που θα φέρουν αποσταθεροποίηση. Η επιρροή της είναι έντονη από τα μέσα του Σεπτεμβρίου 2023 και θα συνεχίσει (τουλάχιστον) μέχρι και της 15 Νοεμβρίου. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που γεννηθήκατε στο τέλος 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19-23 μοίρα επηρεάζεστε πιο έντονα από το φαινόμενο και έχετε γεγονότα που σας καλούν να ολοκληρώσετε κεφάλαια και να κάνετε μία νέα αρχή. Πώς να διαχειριστείς αυτή το φαινόμενο; Κάνε εκκαθαρίσεις στην ζωή σου εκεί που πρέπει και επιβάλλεται. Θυμήσου πως πάντα κάθε τέλος φέρνει και μία νέα αρχή!

 

28 Οκτωβρίου 2023 – Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο (05ο09′)

Η τελευταία Έκλειψη Της Χρονιάς γίνεται ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου και η επιρροή της είναι έντονη από το τέλος του Σεπτεμβρίου έως και το τέλος του Νοεμβρίου! Η συμμετοχή του Άρη από το Σκορπιό και του Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα πυροδοτήσει αλλά και θα διογκώσει σκληρά γεγονότα γύρω μας. Με αυτή την Έκλειψη είναι δυσάρεστες οι συνέπειες σε θέματα που αφορούν το χρήμα αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις. Ο φόβος μας οδηγεί στην ανάγκη υπεράσπισης της ασφάλειας και της σιγουριάς, η ροή των γεγονότων όμως έχει χαρακτήρα επιθετικό. Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 3-7 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Πώς να διαχειριστείς αυτή το φαινόμενο; Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου και όσους αγαπάς, διαχειρίσου με υπομονή και ψυχραιμία τις εντάσεις και την αποσταθεροποίηση που υπάρχει αυτή την περίοδο. Προσπάθησε να μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις.

 

4 Νοεβρίου 2023 – Αφροδίτη Παρθένο Αντίθεση με Ποσειδώνα Ιχθύ (25ο10′)

Μία όψη τρυφερή, ρομαντική αλλά και απατηλή αναμένεται στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου! Η φαντασία καλπάζει και μας παρασύρει σε όνειρα και προσδοκίες που θα έχουν απατηλό χαρακτήρα. Στα οικονομικά δεν λείπουν τα σκάνδαλα, οι εξαπατήσεις, η αστάθεια και η ανασφάλεια. Στα αισθηματικά παρατηρούνται μπερδέματα, διλήμματα, απιστίες, συγχύσεις και διαψεύσεις προσδοκιών. Η επιρροή της όψης είναι πιο έντονη σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23-27 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Πώς να διαχειριστείς αυτή την όψη; Μην αφήνεις την φαντασία να παίρνει το τιμόνι από τη λογική και να σε οδηγεί σε αδιέξοδα. Παρέμεινε εγκρατής σε ερωτικούς πειρασμούς που μπορεί να σου προκαλέσουν μπέρδεμα. Διατήρησε την επιφυλακτικότητά σου σε κάθε συναισθηματική ή οικονομική επαφή!

4 Νοεμβρίου 2023 – Αντίθεση Ερμή από Σκορπιό με Ουρανό από Ταύρο (21ο26′)

Ξαφνικά εκκωφαντικά νέα προκαλούν σοκ, ενώ προβλήματα θα παρατηρηθούν στις μετακινήσεις και στις ανθρώπινες επικοινωνίες. Μέρα που βγαίνουν αλήθειες στο φως που μπορεί να σοκάρουν… Ξαφνικοί καβγάδες και διασπάσεις λόγω διαφορετικών απόψεων είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας. Προσοχή σε Ατυχήματα και σε Λεκτικές Αντιπαραθέσεις. Εκρήξεις άγχους και θυμού . Η όψη μπορεί να λειτουργήσει θετικά για την εύρεση νέων πρωτοποριακών ιδεών. Η επιρροή της είναι έντονη για Ταύρους, Λέοντες Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου και για όσους έχουν προσωπικό πλανήτη κοντά στην 19-23 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Πώς να διαχειριστείς αυτή την όψη; Μην κάνεις σήμερα συναντήσεις – συζητήσεις που είναι για σένα σημαντικές, προσπάθησε να διατηρήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που η επικοινωνία σας μυρίζει μπαρούτι. Πρόσεξε στις μετακινήσεις σου!

 

11 -13  Νοεμβρίου 2023 – Αντίθεση Ήλιου και  Άρη από Σκορπιό με Ουρανό από Ταύρο (21ο08′)

Μέρες εκρηκτικές  στα γεγονότα του με τονισμένο το στοιχείο του θυμού αλλά και με εξελίξεις που πυροδοτούν την κόντρα – την αντίδραση – την επαναστατικότητα! Γεγονότα ακραία γύρω μας θα προκαλέσουν την κοινή γνώμη. Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στην ροπή προς ατυχήματα και στις εκρήξεις θυμού. Τονισμένη θα είναι η ανάγκη να θέλουμε να απελευθερωθούμε από ότι μας καταπιέζει. Οι ανθρώπινες συμπεριφορές είναι αρκετά εκρηκτικές, ακραίες, απρόβλεπτες και εκκεντρικές.  Η επιρροή της όψης είναι πιο έντονη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19-23 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Πώς να διαχειριστείς αυτή την όψη; Μέρες που χρειάζεται να επιδείξεις υπομονή και καρτερικότητα, αποδεχόμενος το ρεύμα των μη αναστρέψιμων αλλαγών που σκάνε τώρα εκρηκτικά.

 

25 Νοεμβρίου 20-23 – Τετράγωνο Άρη Τοξότη με Κρόνο Ιχθύ (00ο54’)

Ο Άρης είναι το γκάζι και ο Κρόνος είναι το φρένο, αυτή την ημέρα με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Τοξότη, θέλουμε να αυξήσουμε ταχύτητα, να πατήσουμε το “γκάζι” και να επιταχύνουμε τους ρυθμούς στην ζωή μας. Ο Κρόνος ωστόσο μας πατάει απότομα το φρένο, κάνοντας αυτή την ημέρα δύσκολη, κουραστική, περιοριστική, επίπονη. Με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου χρειάζεται να δείξουμε προσοχή σε ατυχήματα, κυριαρχεί η αδυναμία και η έλλειψη ενεργητικότητας, προκύπτουν εμπόδια και μπλοκαρίσματα που δοκιμάζουν τα όρια αντοχών μας.  Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου είστε οι εκπρόσωποι που επηρεάζεστε άμεσα καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 0-2 μοίρα των παραπάνω ζωδίων! Πώς να διαχειριστείς αυτή την όψη; Χρειάζεται να λειτουργήσεις αρκετά πειθαρχημένα , συγκροτημένα και προγραμματισμένα, αποφεύγοντας την υπερβολική κούραση αλλά και την εξάντληση του εαυτού σου. Τα εμπόδια προκύπτουν σε βοηθούν να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, μην χάνεις την υπομονή σου!

 

27 Νοεμβρίου 2023 – Ο Ερμής από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς (24ο54’)

Μέρα ψευτιάς, μπερδέματος και καθυστερήσεων. Η επιπολαιότητα και οι ασυγκράτητες διαθέσεις στα λόγια και στις αποφάσεις, θα προκαλέσουν προβλήματα, συγχύσεις και θολούρα! Η επιρροή της όψης είναι πιο έντονη για Διδύμους , Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου! Πώς να διαχειριστείς αυτή την όψη; Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν θα τηρήσεις και κράτησε μικρό καλάθι σε όσα ακούς.  Πολλά από όσα θα ειπωθούν σήμερα θα αναθεωρηθούν αργότερα και θα χαρακτηριστούν ψευδή. Μην παρασύρεσαι από τον αυθορμητισμό σου, σε λόγια που θα σε βάλουν σε μπελάδες και φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και συναντήσεις. Καλή ημέρα για ενασχόληση με την τέχνη.

 

3 Δεκεμβρίου 2023 – Η Αφροδίτη από το Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (28ο53’)

Όψη που καταδεικνύει οικονομικά αλλά και ερωτικά σκάνδαλα, ύπουλες, χειριστικές και ωφελιμιστικές   διαθέσεις αλλά και ισχυρό και ασυγκράτητο πάθος. Στις ανθρώπινες σχέσεις κυριαρχεί η ένταση, το παρασκήνιο, η ζήλεια και η ανάγκη επιβολής και χειραγώγησης. Στα οικονομικά είναι απαραίτητο να προστατέψουμε και να διασφαλίσουμε ότι μας ανήκει και με κόπο έχουμε αποκτήσει. Η επιρροή της όψης είναι πιο ισχυρή για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 26-28 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Πώς να διαχειριστείς αυτή την όψη; Μείνε μακριά από σχέσεις τοξικές που σε φθείρουν, μείνε μακριά από παιχνίδια κυριαρχίας και ανταγωνιστικότητας.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα