Μην χασετε

Κριέ δες πως θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με τις προβλέψεις 16/9

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

 

Είναι ευκαιρία να διορθώσεις ότι δεν πήγαινε καλά στις συνεργασίες σου μέχρι τώρα. Οι σχέσεις επαγγελματικού περιεχομένου αποκαθίστανται και έχεις την ανάγκη να δημιουργήσεις. Συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς οργάνωση. Συνεργάζεσαι άψογα με τους γύρω σου. Συναισθηματικά έχεις κάποιες ευκαιρίες να δείξεις την πολύπλευρη προσωπικότητα σου και να κερδίσεις το θαυμασμό των άλλων. Προσπάθησε να μην σου βγει μόνο έντονος εγωισμός και αρχίσεις την κόντρα.

 

Advertisements

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει το μαχητικό σας πείσμα, ωστόσο προσοχή να μην αναλωθείτε σε άτοπες ή ανούσιες διεκδικήσεις. Ευχάριστο eρωτικό γεγονός θα δώσει στην καρδιά σας πνοή χαράς και αισιοδοξίας, έκπληξη θα σας προκαλέσει η εμφάνιση προσώπου από το μακρινό σας παρελθόν. Σε ραντεβού που θα κλείσετε θα ανοιχτεί αποκαλυπτική eρωτική συζήτηση. Αναλυτικές εξηγήσεις που θα δοθούν μεταξύ σας θα βάλουν τάξη σε παρελθοντικά ζητήματα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

 

Από zwdiasimera.gr

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα