Μην χασετε

Δες πως θα εξελιχθεί η Δευτέρα για το ζώδιο σου: Hμερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 11/9

Ανακάλυψε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το ζώδιο σου! Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και δες πως θα εξελιχθεί για σένα η Δευτέρα !

 

ΚΡΙΟΣ

Ίσως σήμερα, έρθεις αντιμέτωπος με κάποιους από τους φόβους σου. Δοκίμασε να προσπαθήσεις να επιμείνεις σε ότι δείχνει προβληματικό και σε ζορίζει. Δώσε δεύτερη ευκαιρία και δεν θα το μετανιώσεις. Συναισθηματικά, υπάρχουν κάποιες  εξελίξεις που σε ενθουσιάζουν. Άτομο που επιθυμείς τελικά κάνει κίνηση και σου δείχνει το ενδιαφέρον του. Αν είσαι σε σχέση υπάρχουν ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου.

Αισθηματική πρόβλεψη

Φίλοι μου Κριοί, ίσως σήμερα να μην καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις, τάσεις επαναστατικότητας θα σας οδηγήσουν σε ακραίες ενέργειες. Προσοχή στις συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας, εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό ίσως να νιώσετε ένα είδος καταπίεσης. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις προσωπικές σας ισορροπίες, εσείς οι eρωτικά μόνοι θα έχετε προοπτική νέας γνωριμίας.

Advertisements

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις ισχυρή θέληση και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς. Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ίσως βγάλεις κάποια νεύρα. Εύκολα μπορεί να χαθούν οι ισορροπίες. Με την διπλωματικότητα σου όμως και την ισχυρή επιχειρηματολογία εύκολα αποκαθιστάς τις σχέσεις. Οι φίλοι είναι δίπλα σου, πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς. Συναισθηματικά, κάνεις κάποιες συζητήσεις είτε με το ταίρι σου, είτε με ανθρώπους που γνωρίζουν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αισθηματική πρόβλεψη

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα από μόνοι σας θα δημιουργήσετε στον εαυτό σας ένα είδος εσωτερικής πίεσης, δεν αποκλείεται να παγιδευτείτε σε άτοπες φοβίες. Σήμερα μάλλον θα φανείτε κάπως αναποφάσιστοι σε θέματα eρωτικών κινήσεων, ωστόσο μια απρόοπτη και κάπως περίεργη συνάντηση με πρόσωπο που θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, θα σας βάλει στον πειρασμό να κάνετε βήμα προσέγγισης. Αξιοποιήστε τη γοητεία που θα εκπέμπετε, το ελκυστικό σας στυλ δε θα περάσει απαρατήρητο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η όψη της ημέρας, σου δίνει τόλμη ώστε να εκφράσει αυτά που σε ενοχλούν και σε πειράζουν. Πρόσεχε μόνο γιατί με τη φόρα που θα πάρεις μπορεί να ρίξεις και τα βέλη σου σε ανθρώπους που είναι αθώοι. Υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί. Συναισθηματικά, νιώθεις ότι το ταίρι σου σε έχει παραμελήσει. Έχεις ανάγκη από προσοχή και συναισθηματική ασφάλεια. Δεν σε καλύπτουν πια τα μέτρια στον eρωτα.

Advertisements

Αισθηματική πρόβλεψη

Φίλοι μου Δίδυμοι, ορμή και τάσεις επαναστατικότητας θα σας φέρουν οι όψεις της ημέρας. Με δικές σας πράξεις θα φέρετε ουσιαστικά αναποδογυρίσματα, μέσα στη σχέση σας θα προσπαθήσετε να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο. Σήμερα θα είστε αρνητικά κάθετοι σε οτιδήποτε σας πνίγει ή σας πιέζει, σας δίνω τη συμβουλή να προσέξετε την υπερβολή στις αντιδράσεις σας, αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις και μη σκεπτόμενες αποφάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση σου φτιάχνει, σήμερα νιώθεις αισιοδοξία για το μέλλον. Αρχίζεις και κάνεις σχέδια και πάλι και ψάχνεις τρόπους να τα υλοποιήσεις. Η σημερινή μέρα ενισχύει την καλή σου διάθεση, και σε κάνει πρόθυμο να βοηθήσεις τους γύρω σου. Η μέρα σου δίνει πείσμα για την επίτευξη των στόχων σου. Ίσως βέβαια υπάρχουν καθυστερήσεις και κάποια μικρά εμπόδια, όμως τελικά τα καταφέρνεις. Συναισθηματικά, νιώθεις το ανικανοποίητο. Ξέρεις τι θέλεις και ξέρεις πως είναι δύσκολο να βρεις αυτό που έχεις ακριβώς στο μυαλό σου.

Αισθηματική πρόβλεψη

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι σημερινές πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν εσωτερικούς προβληματισμούς, αναστολές και προκαταλήψεις θα αναβάλουν τη δράση σας. Σήμερα οι απαιτήσεις που θα έχετε από το ταίρι σας ενδεχομένως να απορρέουν από αγανάκτηση και έλλειψη ανεκτικότητας. Κατόπιν αναλυτικής συζήτησης ξεκαθαρίζει ένα eρωτικό σας ζήτημα, μπαίνουν σε τάξη καταστάσεις και συναισθήματα που τον τελευταίο καιρό βάραιναν την ψυχολογία σας.

 

ΛΕΩΝ

Η αστρολογική όψη της ημέρας μπορεί να σε κάνει να μετανιώσεις για πράγματα που θα πεις ή θα κάνεις παρασυρόμενος από το πάθος σου, αλλά την ίδια στιγμή μπορείς να επανορθώσεις. Γενικά σήμερα οι γύρω σου θα νιώθουν μπερδεμένοι όσον αφορά το άτομό σου, αφού η συμπεριφορά σου θα έχει διακυμάνσεις. Μην προσπαθήσεις σήμερα να μπεις σε σοβαρές συζητήσεις γιατί δεν θα φτάσεις σε κάποιο συμπέρασμα. Συναισθηματικά, έχεις eρωτική διάθεση. Υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ και παιχνίδι.

Αισθηματική πρόβλεψη

Φίλοι μου Λέοντες, κυκλοθυμικές θα είναι οι διαθέσεις σας, η καρδιά σας ενδεχομένως να είναι μια ζέστη, μια κρύο. Εσάς που βρίσκεστε σε σχέση, σας συμβουλεύω να αποφύγετε να ξεσπάσετε στο ταίρι σας, μην του μεταδώσετε την άστατη ψυχική σας διάθεση. Για τους eρωτικά μόνους θα κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο με eρωτικές προθέσεις, αν θέλετε να δώσετε καινούργιο νόημα στη ζωή σας, τότε ανταποκριθείτε και μην απορρίψετε.

 

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, κάνεις κάποιου είδους απολογισμό της ζωής σου. Δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτά που έχεις.. θα ήθελες να καταφέρεις κι άλλα. Το αποτέλεσμα είναι να προσπαθείς σκληρά για την επίτευξη των στόχων σου. Μην παρασυρθείς σε υπερβολές, επιβαρύνεις την υγεία σου. Συναισθηματικά, είσαι σε πάρα πολύ καλή φάση. Ζεις τον eρωτα όπως θα έπρεπε. Μοιράζεσαι ευχάριστες στιγμές και υπάρχει αμοιβαίο συναίσθημα. Αν καταφέρεις κιόλας να μην κολλάς σε λεπτομέρειες και να προσπερνάς και πράγματα που λίγο σε ενοχλούν, όλα θα είναι τέλεια

Αισθηματική πρόβλεψη

Φίλοι μου Παρθένοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας δε θα σας κάνουν και τόσο συγκαταβατικούς, αντιδραστικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Με το ταίρι σας θα είστε κάπως απρόσιτοι και δύσκαμπτοι, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τις σοβαρές eρωτικές συζητήσεις, κυρίως για θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Σήμερα, θα εκπλαγείτε από τις eρωτικές εξομολογήσεις προσώπου, που ως τώρα σας έδειχνε μόνο τη φιλική πλευρά των διαθέσεων του.

 

ΖΥΓΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που σου προκαλούν δυσφορία. Νιώθεις την αυτοπεποίθηση σου πεσμένη. Νιώθεις ότι είναι δύσκολο να φτάσεις εκεί που θέλεις. Καλό θα είναι να απομακρυνθείς από άτομα που ενισχύουν αυτό το συναίσθημα. Θα πρέπει να αποζητήσεις την συμβουλή φίλων που ξέρεις ότι σε νοιάζονται και θέλουν το καλό σου. Συναισθηματικά, υπάρχει μια μπερδεμένη κατάσταση. Άλλο σκέφτεσαι και άλλο κάνεις. Άλλα λες και άλλα επιθυμείς..

Αισθηματική πρόβλεψη

Φίλοι μου Ζυγοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας, θα αναστατώσουν τη σκέψη και την καρδιά σας, είναι πολύ πιθανόν να θελήσετε να βάλετε τέλος σε eρωτικές σχέσεις που τις θεωρείτε αποτυχημένες ή άνευ προοπτικής. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να αποτραβηχτείτε από το eρωτικό ταίρι που αυτή τη στιγμή διατηρείτε στη ζωή σας, ίσως να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο. Κάποιοι άλλοι όμως, που έχετε δυνατά αισθήματα για το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, η μέρα σε κάνει αξιόπιστο και συνεπή. Υπάρχουν κάποιες υποθέσεις που καλείσαι τώρα να αναλάβεις, που θεωρούνται δύσκολες. Οι ανώτεροι σου δείχνουν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σου. Μόνο εσύ νιώθεις ότι είσαι ικανός να ανταπεξέλθεις. Κάνεις τα πάντα για να αποδείξεις ότι είσαι άξιος των προσδοκιών τους. Συναισθηματικά, έχεις κάνει μικρά βήματα βελτίωσης. Νιώθεις τουλάχιστον ηρεμία, αν είσαι σε σχέση, ή ότι κάτι θετικό θα σου συμβεί.. αν είσαι ελεύθερος.

Αισθηματική πρόβλεψη

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας εξοπλίσει με διαίσθηση, θα ενδυναμώσει το ένστικτό σας. Με επιτυχία θα κλείσουν οι eρωτικές σας συζητήσεις ή προσεγγίσεις, θα έχετε την ικανότητα να μπορείτε να ψυχολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις, η συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από τυχόν παγίδες. Καινούργιο πρόσωπο θα σας δείξει το ενδιαφέρον του, ωστόσο κάποιες αναστολές θα εμφανιστούν από πλευράς σας. Εμπιστευτείτε τα λόγια που θα ακούσετε, σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα δίνει θετική ενέργεια και συγκέντρωση σε αυτό που θέλεις να πετύχεις. Υπάρχει ευνοϊκό κλίμα στο επαγγελματικό. Συναδελφικότητα και προθυμία για κάθε είδους βοήθεια. Εσύ από τη μεριά σου, είσαι υπερπροστατευτικός με τους αδύναμους και δεν αντέχεις την αδικία σε οποιαδήποτε μορφή της. Περιόρισε λίγο τις επαναστατικές σου συμπεριφορές γιατί μπορεί να ανατρέψεις τα δεδομένα και να τα βάλεις με λάθος ανθρώπους. Συναισθηματικά, έχεις έντονη διαίσθηση και ακολουθείς το ένστικτό σου. Δεν σε διαψεύδει και φέρνεις τους ανθρώπους και τις καταστάσεις εκεί που επιθυμείς.

Αισθηματική πρόβλεψη

Αγαπητοί μου Τοξότες, ανατρεπτικός θα είναι ο χειρισμός σας, εσωτερικά συμπλέγματα θα σας οδηγήσουν σε ενέργειες εναντίωσης. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τη στασιμότητα, τώρα θα αλλάξει το eρωτικό σας κατεστημένο, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις του παρελθόντος, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά την eρωτική σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιτέλους, νιώθεις ένα βάρος να φεύγει από πάνω σου και μπορείς πια κάνεις σχέδια για το μέλλον. Τα γεγονότα είναι ευχάριστα. Υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σε είχαν προβληματίσει τις προηγούμενες ημέρες. Δοκιμάζεις νέες μεθόδους προσέγγισης των προβλημάτων σου και καταφέρνεις να βρεις λύση. Συναισθηματικά, μια υπόθεση που είχες αφήσει λόγω απογοήτευσης, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο ζητώντας σου μια δεύτερη ευκαιρία.

Αισθηματική πρόβλεψη

Φίλοι μου Αιγόκεροι, αναστατωμένη και νευρική θα είναι η στάση σας, προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους αναστολές και απαισιόδοξες σκέψεις, για σήμερα αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, ίσως να σας φανεί περίεργος ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει, ωστόσο οι επαφές σας θα πάρουν τελικά ευχάριστες, θετικές διαστάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείς να ανασάνεις πια ελεύθερος από σκέψεις που σε περιόριζαν το προηγούμενο διάστημα και δεν σε άφηναν να εξελιχθείς. Συναισθηματικά, έχεις τη δυνατότητα να βάλεις έναν καινούργιο στόχο και να τον κατακτήσεις. Με τη δύναμη του μυαλού σου και τα ψυχολογικά παιχνίδια που ασκείς στο αντίθετο φύλλο κατακτάς και το πιο δύσκολο eρωτικό ταίρι. Αν είσαι σε σχέση, είσαι διατεθειμένος να την ανανεώσεις και να ζήσεις ξανά στιγμές πάθους.

Αισθηματική πρόβλεψη

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα φέρει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα απομακρυνθείτε από αρνητικές εικασίες και τάσεις πεσιμισμού. Θα εστιάσετε στην αισιόδοξη όψη των γεγονότων και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε eρωτικά πάνω σε νέες βάσεις. Σήμερα θα εναντιωθείτε σε ό,τι σας φθείρει, παίρνετε απόφαση να κλείσετε παλιές, αποτυχημένες eρωτικές ιστορίες. Θερμή συνομιλία με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα έχει κατάληξη προσωπικής συνάντησης.

 

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, υπάρχει θετική διάθεση!! Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα σου δίνουν χαρά. Υπάρχει αναγνώριση από τους ανώτερους σου. Μια νέα ιδέα, σου δίνει τη δυνατότητα να βγεις μπροστά και να λάμψεις. Συναισθηματικά, η όψη της ημέρας φέρνει εξελίξεις που δεν σε αφήνουν αδιάφορο. Σε πλησιάζουν αρκετά άτομα και εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους. Ακόμα κι αν θεωρείς ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς με κάποιο από αυτά, η αυτοπεποίθηση σου είναι ανεβασμένη. Η διαίσθηση σου σε βοηθάει να αναγνωρίσεις τι πραγματικά αξίζει.

Αισθηματική πρόβλεψη

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ανεξέλεγκτες θα είναι οι αντιδράσεις σας, ανυπόμονη θα είναι η στάση σας, σήμερα το νου σας να μη δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας έκρυθμες καταστάσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε την συναισθηματική σας κυκλοθυμία, μην αφήσετε την παρορμητικότητά σας να σας οδηγήσει σε λόγια, που ουσιαστικά δεν τα πιστεύετε.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα