Μην χασετε

Αυτά είναι τα 5 χαρακτηριστικά της τέλειας γυναίκας σύμφωνα με τους άντρες

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια είναι τα χαρακτηριστικά που αναζητάνε οι άντρες σε μια γυναίκα; Γιατί μπορεί να είναι κυρίως οπτικοί, υπάρχουν όμως κάποια βασικά χαρακτηριστικά τα οποία θέλουν οπωσδήποτε να έχει μια γυναίκα. Ας δούμε ποια είναι.

 

Να γελάει με τα αστεία του. Μια έρευνα που διεξάχθηκε στο πανεπιστήμιο Westfield State κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι το γέλιο είναι σημαντικό για μια υγιλης και ευτυχισμένη σχέση. Έτσι λοιπόν οι άντρες εκτιμούν τις γυναίκες με χιούμορ.

Να είναι έξυπνη. Κι όμως οι έξυπνοι άντρες παντρεύονται έξυπνες γυναίκες. Μια γυναίκα που είναι έξυπνη μπορεί να εκπλήσσει το σύντροφό της και να τον κρατάει σε εγρήγορση. Επίσης είναι σημαντικό το ζευγάρι να μπορεί να επικοινωνεί και εκτός κρεβατοκάμαρας. .

Advertisements

Να στηρίζει τους στόχους του και να κυνηγάει τους δικούς της. Μια δυναμική γυναίκα μπορεί να προσφέρει κίνητρο βελτίωσης και στο σύντροφό της, ενώ ταυτόχρονα είναι ανεξάρτητη.

 

Να προσέχει τον εαυτό της. Δεν εννοούμε να έχει αναλογίες μοντέλου, όμως αυτό δε σημαίνει ότι είναι ωραίο η γυναίκα, αλλά και ο άντρας, να αδιαφορεί για την εμφάνισή της. Εξάλλου εάν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, πώς έχουμε την απαίτηση να μας αγαπήσουν οι άλλοι;

Να μην είναι μνησίκακη. Κανένας δεν είναι τέλειος. Όλοι θα πληγώσουμε και θα πληγωθούμε. Εάν όμως ξέρουμε  να συγχωρούμε τότε θα έχουμε και μια υγιή σχέση. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που έρευνες έχουν δείξει πως οι άνθρωποι που συγχωρούν, ζουν και περισσότερα χρόνια.

 

Advertisements

πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα