Μην χασετε

8 απλά πράγματα που οι ευτυχισμένοι άνθρωποι έχουν στη ζωή τους

Η ευτυχία είναι κάτι που όλοι κυνηγάμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ό, τι κι αν κάνει κανείς ο τελικός σκοπός είναι να νιώθει ευτυχισμένος.

 

Κάποιοι πιστεύουν ότι τα χρήματα θα τους χαρίσουν την ευτυχία, κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι είναι η φήμη ή ο όμορφος σύντροφος που θα τους κάνει ευτυχισμένους.

Ωστόσο, γνωρίζουμε ανθρώπους που έχουν πλούτο, διάσημους ανθρώπους, ανθρώπους με όμορφους συντρόφους και εξακολουθούν να είναι δυστυχισμένοι.  Είναι επειδή αναζητούν την ευτυχία σε λάθος μέρος. Βλέπετε η πραγματική και διαρκής ευτυχία, απαιτεί ουσιαστικά και απλά πράγματα.

Advertisements

 

Ισχυρό σκοπό.

Υπάρχουν δύο τύποι ευτυχίας. Ο ένα τύπος είναι η στιγμιαία ευτυχία. Εμφανίζεται όταν κάνουμε κάτι που αγαπάμε ή παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Ο άλλος τύπος ευτυχίας διαρκεί πολύ περισσότερο και προέρχεται όταν έχουμε έναν σκοπό.

Πίστη.

Οι ευτυχισμένοι έχουν ισχυρή πίστη στον εαυτό τους. Αυτή δεν είναι η πίστη που δείχνουν οι εγωκεντρικοί άνθρωποι. Δεν θεωρούν τον εαυτό τους ως καλύτερο σε όλα. Απλώς γνωρίζουν ότι οτιδήποτε τους συμβαίνει είναι για να μάθουν και για να γίνουν καλύτεροι. Αυτό τους δίνει ελευθερία.

Advertisements

Πειθαρχία.

Μιλώντας για ελευθερία και ευτυχία, η πειθαρχία, έστω και αντίθετη, είναι το κλειδί για τα δύο. Η έντονη πειθαρχία είναι σαν ένα αιχμηρό σπαθί. Με αυτό το σπαθί, είστε σίγουροι ότι μπορείτε να πετύχετε ότι σας κάνει ευτυχσμένους.

 

Καλοί και λίγοι φίλοι.

Η πραγματική ευτυχία και η βαθύτερη έννοια της ζωής βρίσκονται σε αυτές τις λίγες σχέσεις με τον καλύτερο φίλο, την οικογένεια ή τον σύντροφό, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις πιο οικείες πτυχές του εσωτερικού σας κόσμου χωρίς να σας κρίνουν.

Ανοιχτό μυαλό.

Έχοντας ανοιχτό μυαλό δεν σημαίνει να είστε αφελείς. Αλλά σημαίνει ότι έχετε αυτοπεποίθηση και ότι είστε ανοιχτοί σε νέες προοπτικές και στη συνεχή μάθηση.

Ταπεινότητα.

Advertisements

Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι δεν είναι εκείνοι που έχουν τα περισσότερα, αλλά εκείνοι που είναι οι πιο ταπεινοί για τα πράγματα που έχουν. Η έλλειψη ταπεινότητας κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν ότι ποτέ δεν έχουν αρκετά.

Αίσθηση του χιούμορ.

Οι άνθρωποι που έχουν αίσθηση του χιούμορ είναι ευτυχισμένοι. Η αίσθηση του χιούμορ τους είναι σαν ένας πολύχρωμος φακός που μπορούν να δουν τον κόσμο μέσα από αυτόν.

 

Παιδική ματιά.

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να ζήσετε μια ευτυχισμένη ζωή είναι να κρατήσετε το παιδικό πνεύμα που οι περισσότεροι ενήλικες ξεχνούν. Ένα πνεύμα δυνατοτήτων, θάρρους, καθαρότητας, ειλικρίνειας.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα