Μην χασετε

8 ιδέες για την τέλεια οργάνωση της ντουλάπας σας

Οι αγαπημένοι μας fashion bloggers μας δίνουν έμπνευση για να οργανώσουμε καλύτερα τη ντουλάπα μας.

Γιατί αγαπάμε τους fashion bloggers; Μα φυσικά γιατί μας ενημερώνουν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, μας δείχνουν πώς μπορούμε να τις φορέσουμε και να τις κάνουμε «δικές» μας και μας αποκαλύπτουν τα πιο καυτά κουτσομπολιά πίσω από τις πασαρέλες.

Αλλά κυρίως αγαπάμε τους fashion bloggers γιατί είναι άνθρωποι σαν κι εμάς χωρίς τεράστιες γκαρνταρόμπες και με διάθεση να μοιραστούν μαζί μας τα μυστικά με βάση τα οποία οργανώνουν τη ντουλάπα τους. Εμείς κάναμε άνω-κάτω το Instagram και σας παρουσιάζουμε 8 νέες ιδέες, δια χειρός των πιο διάσημων fashion blogger, για να φτιάξετε την ντουλάπα των ονείρων σας.

Το κουρτινόξυλο βγήκε από τον παράδεισο: Ακολουθήστε τη συμβουλή των διακοσμητών και των fashion bloggers και μετατρέψτε ένα κουρτινόξυλο σε έξτρα αποθηκευτικό χώρο από όπου μπορείτε να κρεμάτε τα ρούχα σας.
Χρώμα: Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς βρίσκουμε τουλάχιστον παιχνιδιάρικη, όμορφη και πρακτική την ιδέα πολλών fashion blogger να οργανώνουν τα ρούχα τους με βάση το χρώμα τους.
Στον αέρα: Η blogger πίσω από αυτήν την σούπερ οργανωμένη ντουλάπα, αποφάσισε να τοποθετήσει στην ντουλάπα της ένα πλωτό ράφι για να αποθηκεύει εκεί όλα τα παντελόνια της. Εμείς δεν έχουμε παρά να της πούμε «Ευχαριστώ» για αυτήν την πραγματικά υπέροχη ιδέα!
Κάντε την κούκλα: Όταν αυτή η fashionista βρήκε στο δρόμο της μιας μεταχειρισμένη κούκλα ραπτικής, αποφάσισε να την πάρει σπίτι της και να την χρησιμοποιήσει στη ντουλάπα της. Εμείς σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τα βήματά της.
Σπιθαμή προς σπιθαμή: Εκμεταλλευτείτε κάθε ελεύθερη επιφάνεια της ντουλάπας-ακριβώς όπως κάνει αυτή η fashion blogger που χρησιμοποιεί έξυπνα τα κενά στα σημεία που ενώνονται οι ντουλάπες της για να κρεμάσει εκεί τις ζώνες και τις τσάντες της!
Ένας ολόσωμος καθρέφτης ακριβώς δίπλα στην ντουλάπα σας είναι απαραίτητος για να βλέπετε χωρίς να χάνετε χρόνο πώς είστε με το κάθε σύνολο που δοκιμάζετε.
Αν υπάρχει χώρος στην ντουλάπα σας μπορείτε να οργανώσετε σε αυτήν και τις τσάντες σας έτσι ώστε να βλέπετε κάθε φορά ποια ταιριάζει με το κάθε σας σύνολο.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα