Μην χασετε

7 έξυπνες ιδέες για να κρύψετε την ακαταστασία του σπιτιού σας

Μπορεί τα σπίτια των ονείρων μας να είναι απαλλαγμένα από την ακαταστασία και να φαίνονται πεντακάθαρα, η πραγματικότητα, όμως είναι λίγο διαφορετική.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στα σπίτια μας πολλά αντικείμενα που δεν είναι και τόσο… όμορφα!

Πόσοι από εσάς χρησιμοποιείτε μαξιλαροθήκες και σεντόνια, για παράδειγμα, που δεν είναι από το ίδιο σετ;  Ή φθαρμένες πετσέτες που δεν έχετε που να τις βάλετε και στέκονται διπλωμένες σε ένα ράφι στο μπάνιο; Άλλα σημεία που συχνά φαίνονται ακατάστατα και συμβάλουν αρνητικά στην ατμόσφαιρα του σπιτιού είναι το καλάθι με τα άπλυτα και παλιά φθαρμένα πλυντήρια.

 

Advertisements

Παρ’ όλα αυτά δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε. Με την λύση που θα σας προτείνουμε, μπορείτε να κρύψετε την ακαταστασία και να δώσετε νέο αέρα στη διακόσμηση του χώρου σας. Και μάλιστα, είναι πολύ απλή: χρησιμοποιήστε κουρτίνες!

Αυτό το γραφείο με τον υπολογιστή και τα καλώδια, μπορεί να κρυφτεί με μια κίνηση κλείνοντας τις κόκκινες κουρτίνες. Όχι μόνο κρύβουν την ακαταστασία, αλλά δίνουν και μια υπέροχη αίσθηση στον χώρο.

 

Σας χαλάνε τα πλυντήρια την αισθητική του μπάνιου σας; Με μια έξυπνη κίνηση μπορείτε να τα κρύψετε όσο δεν τα χρησιμοποιείτε, ώστε το μπάνιο σας να φαίνεται τακτοποιημένο και καθαρό!

 

Για να μην είναι τα πράγματα κάτω από την κονσόλα αυτή σε κοινή θέα, αρκούν δύο κουρτινούλες. Κρύβουν την ακαταστασία και συμπληρώνουν χρωματικά τη διακόσμηση.

Ένας πολύ κομψός τρόπος για να κρυφτούν αυτά τα πλυντήρια. Οι μπεζ κουρτίνες συνδυάζονται άψογα με τα χρώματα του χώρου και το ύφασμα δίνει μια πολύ όμορφη αίσθηση στο μπάνιο.

 

Αν τα ρούχα και τα παπούτσια σας είναι στριμωγμένα σε λίγο χώρο ή δεν έχετε κανονικές ντουλάπες, οι κουρτίνες είναι ιδανικές για να σας βοηθήσουν να τα κρύψετε.

 

Advertisements
Άλλο ένα μπάνιο, όπου εδώ η κουρτίνα μπορεί να κρύψει έναν ολόκληρο τοίχο, καθώς ξεκινάει από το ταβάνι και φτάνει στο πάτωμα. Πίσω της μπορείτε να βάλετε από το πλυντήριο, μέχρι πετσέτες και άπλυτα.

 

Τα άπλυτά σας είναι στη… φόρα; Κρεμάστε ένα ζευγάρι κουρτίνες και εξασφαλίστε πως κανείς δεν θα δει τίποτα (εκτός από εσάς την ώρα που θα βάζετε πλυντήριο!).

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα