Μην χασετε

6 Διαφορετικοί τρόποι για να υιοθετήσετε μια χαλαρωτική και cozy διακόσμηση στο υπνοδωμάτιο σας

Η διακόσμηση στα υπνοδωμάτια έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και πλέον οι άνθρωποι φαίνεται να προτιμούν χαλαρωτική και cozy διακόσμηση και όχι υπερβολές, λαμπερά διακοσμητικά και πολύ δυνατά χρώματα.

Τα μίνιμαλ υπνοδωμάτια κλέβουν τις εντυπώσεις και αυτά είναι τα 6 top trends που εντοπίσαμε σε αυτά.

Ανανεώστε το υπνοδωμάτιό σας ακολουθώντας tips σύμφωνα με τα φετινά trends.

Τοίχοι με ιδιαίτερες λεπτομέρειες Στα υπνοδωμάτια φέτος δεν βλέπουμε την ύπαρξη πολύ ζωηρών χρωμάτων και γενικά προτιμούνται οι πιο παλ τόνοι. Οι τοίχοι έρχονται στο επίκεντρο, αλλάζουν υφή και σχέδιο αποκτώντας τρισδιάστατη μορφή. Αυτός ο τύπος διακόσμησης ταιριάζει περισσότερο με τις πιο απαλές αποχρώσεις ενώ αν θέλετε να δώσετε χρώμα στο υπνοδωμάτιο, τότε μην επιλέξετε κάποια ιδιομορφία στους τοίχους.

Οι τοίχοι στο υπνοδωμάτιο αποκτούν προσωπικότητα.

Σκοτεινή διακόσμηση Η γκόθικ τάση επικρατεί φέτος στη μόδα και στη διακόσμηση. Στο σπίτι την υιοθετούμε σε τοίχους, σκεπάσματα και διακοσμητικά. Όλα όμως κινούνται γύρω από μια μίνιμαλ τάση που τους δίνει σοφιστικέ διάθεση. Επιλέξτε σκούρες αποχρώσεις και συνδυάστε τις με λευκό για να μην δείχνει το αποτέλεσμα πολύ βαρύ. Το total black στο υπνοδωμάτιο είναι ακόμα ένα δυνατό τρεντ που όμως αμφιβάλλουμε για το αν θα βρει δυνατούς υποστηρικτές.

Advertisements
Τα σκούρα χρώματα ταιριάζουν πολύ στη μίνιμαλ διακόσμηση.

Λίγες σταγόνες ροζ Οι μικρές πινελιές ροζ λεπτομερειών μέσα στο υπνοδωμάτιο είναι ένα ακόμα trend που συναντάμε φέτος στη διακόσμηση. Το παλ ροζ ταιριάζει υπέροχα με μίνιμαλ decor και μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός του με ένα καθαρό λευκό.

Ροζ, λευκό και γκρι είναι 3 χρώματα που «δένουν» μοναδικά μεταξύ τους!

Άδεια διακόσμηση Πρόκειται για την πιο μίνιμαλ τάση που θα συναντήσετε φέτος στο υπνοδωμάτιο. Ο χώρος διακοσμείται με τα απαραίτητα και δείχνει στιλάτος παρόλο που στην ουσία είναι σχεδόν άδειος. Σε αυτόν τον τύπο διακόσμησης πρέπει να βρείτε τη σωστή αναλογία επίπλων και διακοσμητικών ώστε ο χώρος να δείχνει άδειος χωρίς όμως να φαίνεται σαν να μπήκαν κλέφτες στο σπίτι σας και έκλεψαν όλα σας τα υπάρχοντα.

Μίνιμαλ σημαίνει λίγα έπιπλα, απλές γραμμές, ελεύθεροι χώροι και όλα αυτά συνδυασμένα μεταξύ τους ώστε να δίνουν στιλ στο δωμάτιο.

Φωτιστικά με άποψη Τα φωτιστικά φέτος έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Διακοσμήστε το δωμάτιό σας με ιδιαίτερα φωτιστικά που θα δώσουν στιλ σε όλο το δωμάτιο. Επιλέξτε με προσοχή τον φωτισμό του δωματίου σας γιατί παίζει σπουδαίο ρόλο στο πόσο ζεστός και φιλόξενος μπορεί να δείχνει ο χώρος σας.

Τα φωτιστικά έχουν δυναμικό χαρακτήρα ακόμα και στα πιο μίνιμαλ υπνοδωμάτια.

Κόντρα συνδυασμοί Το ότι η συνολική εικόνα του υπνοδωματίου είναι μίνιμαλ δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να παίξετε με χρώματα, σχήματα και σχέδια. Οι κόντρα χρωματικοί συνδυασμοί σε πιο ήπιους τόνους, η μίξη υφών και σχημάτων και ο συνδυασμός σχεδίων είναι λύσεις που μπορούν να δώσουν απίστευτο χαρακτήρα στο υπνοδωμάτιό σας.

 

Advertisements
Συνδυάστε διαφορετικά σχέδια και σχήματα για πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα