Μην χασετε

Ένα στιλάτο διαμέρισμα 100 τμ που θα σας δώσει υπέροχες ιδέες διακόσμησης

Βρίσκεται στην περιοχή Sosonvo, στο St Petersberg στη Ρωσία και είναι 100 τμ. 

Advertisements

Το διαμέρισμα αυτό, μπορεί να είναι αρκετά μεγαλύτερο από το δικό σας -ή και όχι- αλλά παρόλα αυτά θα σας εμπνεύσει και θα σας δώσει υπέροχες ιδέες διακόσμησης. 

Ο γωνιακός καναπές στο σαλόνι προσφέρεται για απίστευτες ξάπλες μιας και δείχνει πάρα πολύ άνετος και “ζεστός”. Το χρώμα του είναι αυτό που δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ “φιλόξενος”. Το ίδιο χρώμα έχει επιλεγεί και για τις καρέκλες της τραπεζαρίας.
Το ξύλο υπάρχει πολύ στον χώρο πράγμα που προσφέρει από μόνο του μεγάλη ζεστασιά. Μας αρέσει πολύ σε αυτήν την γωνιά το ξύλινο τραπεζάκι που μοιάζει να είναι χειροποίητο.
Το τζάκι στην άκρη του σαλονιού δημιουργεί μια ζεστή γωνιά που μας αρέσει επίσης πολύ.

 

Και αυτό είναι όλο το σαλόνι. Το γκρι είναι το το χρώμα που κυριαρχεί σε αυτό ενώ δεν λείπουν από το χώρο τα πουφ τα οποία φέτος είναι πολύ της μόδας – στην πιο ενήλικη εκδοχή τους.
Και την τραπεζαρία το ξύλο είναι αυτό που κυριαρχεί στον χώρο. Ο μεγάλος πίνακας στον έναν τοίχο της τραπεζαρίας γεμίζει όμορφα τον χώρο.
Οι καρέκλες του τραπεζιού της κουζίνας είναι πολύ ιδιαίτερες αλλά μας αρέσουν γιατί δείχνουν και πολύ άνετες. Το γκρι, το λευκό και το χρώμα του ξύλου κυριαρχούν και στην κουζίνα η οποία εκτός από τραπεζαρία έχει και πάγκο με καρέκλες για να τρώει πρόχειρα η οικογένεια.
Ένας υπέροχος τρόπος για να διακοσμήσετε έναν από τους τοίχους της κουζίνας σας είναι να φτιάξτε μια gallery με μικρά κάδρα.
Ακόμα και τα αξεσουάρ της κουζίνας (κουτάλες, σπάτουλες κλπ) είναι επίσης ξύλινα.

 

Στην master κρεβατοκάμαρα τα ιδιαίτερα φωτιστικά που θυμίζουν προβολείς έρχονται σε αντίθεση με το υπόλοιπο ρουστίκ ντεκόρ του χώρου.
Το μπάνιο είναι ο πιο μοντέρνος χώρος του σπιτιού.
Τα πλακάκια που θυμίζουν κυψέλες είναι πραγματικά υπέροχα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα