Μην χασετε

5 σημάδια που δείχνουν πως είστε πλέον δύο ξένοι μέσα στη σχέση

Δυστυχώς, όσο και αν το ευχόμαστε εμείς οι απ’ έξω, δεν είναι όλοι οι γάμοι ρόδινοι. Όσο εύκολο μοιάζει στην αρχή που μας πλημμυρίζουν τα θετικά συναισθήματα, τόσο πιο δύσκολο αποδεικνύεται στην πορεία να αντιμετωπίσουμε τα λογής λογής προβλήματα και να μείνουμε δεμένοι και αγαπημένοι. Κάπως έτσι καταλήγουμε από ζευγάρι, να είμαστε σαν δύο άνθρωποι, απολύτως ξένοι μεταξύ τους…

Ίσως, τελευταία, να νιώθετε κι εσείς σαν ξένη με τον σύντροφό σας και μάλλον δεν πέφτετε έξω εάν:

Σας εκπλήσσει, αλλά όχι ευχάριστα

Είναι σημαντικό για μια γυναίκα να νιώθει πως ο σύντροφός της έχει ακόμα πολλά πράγματα να της προσφέρει και ενδιαφέρουσες πλευρές που δεν έχει αποκαλύψει. Όταν τα πράγματα πάνε άσχημα, όμως, τότε όλα παίρνουν διαφορετική μορφή κι έτσι οι αλλιώτικες πλευρές και οι εκπλήξεις του του μπορεί να σας φαίνονται ψεύτικες, τοξικές ή αδιάφορες. Να ανακαλύπτετε πράγματα για εκείνον που μέχρι σήμερα δεν είχατε διανοηθεί ότι υπάρχουν.

Δεν μπαίνετε καν στον κόπο να μαλώσετε

Οι καυγάδες, λέει ο λαός, είναι το αλατοπίπερο σε μια σχέση και είναι αλήθεια πως, παρ’ ότι κανείς δεν διασκεδάζει με έναν τσακωμό, είναι δείγμα ότι δύο άνθρωποι νοιάζονται αληθινά για τη σχέση τους. Αν έρθει μια μέρα που ο τσακωμός μοιάζει με πραγματική αγγαρεία και προτιμάτε να υποχωρήσετε απ’ το να μπαίνετε στη διαδικασία να διεκδικήσετε το δίκιο σας, τότε η σχέση σας μάλλον έφτασε στο σημείο χωρίς γυρισμό.

Advertisements

Δεν ανυπομονείτε να μοιραστείτε μαζί του τα νέα σας

Με τον άνθρωπο που μοιραζόμαστε τη ζωή μας, μοιραζόμαστε τα πάντα και όταν είμαστε χώρια για πολλές ώρες, δε βλέπουμε την ώρα να μαθουμε νέα του και να του πούμε τα δικά μας. Όταν η σχέση φτάσει σε τέλμα, όμως, η ανάγκη αυτή φθίνει και η λαχτάρα να δείτε τις αντιδράσεις του – την έκπληξη ή το χαμόγελό του – πεθαίνει λίγο λίγο. Ώσπου μια μέρα, δεν μιλάτε καθόλου παρά μόνο για τα τυπικά.

Δεν νιώθετε άνετα όταν υπάρχει σιωπή ανάμεσά σας

Παρ’ όλ’ αυτά, ακόμα και η σιωπή δεν είναι ανακουφιστική, αλλά σας προκαλεί αμηχανία και νευρικότητα. Ίσως γιατί ξέρετε ότι από πίσω της κρύβει συναισθήματα αρνητικά και ένα σωρό ανομολόγητα προβλήματα, απογοητεύσεις και απωθημένα. Το αντίθετο δηλαδή από τις μέρες που η αγάπη σας ανθούσε, τότε που η σιωπή ήταν συνώνυμη της οικογενειακής γαλήνης και της αμοιβαίας ευτυχίας σας.

Αποφεύγετε ακόμα και την οπτική επαφή

Το βλέμμα είναι ένα από τα πιο δυνατά και ηχηρά μέσα επικοινωνίας που διαθέτει ένα ζευγάρι και αποκαλύπτει τα πάντα, ό,τι σκοπό κι αν έχετε εσείς ή ο σύντροφός σας. Όταν φτάσετε στο σημείο να αποφεύγετε κάθε οπτική επαφή, είτε γιατί θέλετε να κρύψετε αυτά που αισθάνεστε είτε για να μη δείτε κατάματα τις δικές του κρυφές επιθυμίες, τότε καλύτερα να το πάρετε απόφαση ότι ο γάμος σας ετοιμάζετε να ρίξει τίτλους τέλους.

ΠΗΓΗ

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα