Μην χασετε

5 λόγοι που η γυναίκα μπορεί και πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα στο φλερτ

Είναι ευρέως διαδεδομένη η άποψη ότι είναι καθήκον του άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση. Όμως κάποιες φορές πρέπει και η γυναίκα να φλερτάρει έναν άντρα που της αρέσει και να μην περιμένει πάντα από εκείνον να κάνει την κίνηση. Και οι λόγοι είναι η εξής παρακάτω.

Δεν είναι όλοι οι άντρες αρκετά γενναίοι. 

Μερικοί άντρες είναι πραγματικά πολύ ντροπαλοί και μερικές φορές περιμένουν από τη γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση. Χρειάζεται θάρρος για να ξεκινήσετε μια συζήτηση με κάποιον που σας αρέσει και μπορεί να χρειαστεί χρόνος. Σε ορισμένες λοιπόν περιπτώσεις η γυναίκα έχει περισσότερο θάρρος.

Πολλοί άντρες δεν κάνουν την πρώτη κίνηση εάν δεν είναι σίγουροι για την επιτυχία. 

Ο φόβος για την αποτυχία ή την απόρριψη μπορεί να είναι πολύ ισχυρός, εμποδίζοντας πολλούς άντρες να κάνουν το πρώτο βήμα και να προσεγγίσουν μια γυναίκα. Εάν όμως σε αυτή την περίπτωση η γυναίκα κάνει την πρώτη κίνηση, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.

Δεν θέλουν να αγχωθούν. 

Οι στιγμές λίγο πριν το φλερτ είναι απίστευτα αγχωτικές. Η αβεβαιότητα για το τι θα συμβεί, μπορεί μερικές φορές να είναι συντριπτική, γιατί κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά εάν θα υπάρχει ανταπόκριση.

Advertisements

Τους αρέσει να νιώθουν επιθυμητοί. 

Όπως αρέσει στις γυναίκες να νιώθουν επιθυμητές, έτσι αρέσει και στους άντρες. Έτσι λοιπόν μερικές φορές χρειάζεται να κάνουν οι γυναίκες την πρώτη κίνηση, για να κάνουν τον άλλον να νιώσει ποθητός.

Θέλουν ισχυρές και ανεξάρτητες γυναίκες. 

Εάν είστε πρόθυμες να κάνετε την πρώτη κίνηση με έναν άντρα, πιθανότατα είστε μια δυνατή και ανεξάρτητη γυναίκα. Λοιπόν, μαντέψτε τι, πολλοί άντρες επιθυμούν  γυναίκες που είναι γενναίες, με αυτοπεποίθηση και πρόθυμες να ακολουθήσουν αυτό που θέλουν. Επίσης για κάποιους είναι ελκυστικό να βλέπουν μια γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση.

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα