Μην χασετε

5 λάθη που κάνουμε με το self tan μας

Πολλές φορές η ιδέα του fake-tan σε τρομάζει όταν σκέφτεσαι όλα τα πιθανά ατυχήματα, τις γραμμές και το ξεθώριασμα που μπορεί να χαλάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο το καλοκαίρι φτάνει και το θέμα είναι, ότι τίποτα δε σε κολακεύει περισσότερο από ένα γοητευτικό bronze look, ειδικά αυτή την εποχή που θες να είσαι αψεγάδιαστη.

Τα πιο συνηθισμένα  λάθη είναι τα παρακάτω. Αν τα αποφύγεις θα μαυρίσεις στο λεπτό.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

  1. Δεν κάνεις σωστή προετοιμασία

Αν δεν κάνεις απολέπιση και δεν ξυριστείς πριν το μαύρισμα το αποτέλεσμα θα έχει ραβδώσεις και δεν θα είναι ίδιο σε όλα τα σημεία. Ξύρισε τα πόδια σου τουλάχιστον 12 ώρες πριν το μαύρισμα, για να προλάβουν να κλείσουν οι πόροι. Μπορείς πριν ξεκινήσεις μάλιστα, να ρίξεις παγωμένο νερό στα πόδια σου και ύστερα να τα σκουπίσεις απαλά, ώστε να σιγουρευτείς ότι οι πόροι είναι τελείως κλειστοί.

Advertisements
  1. Βιάζεσαι

Μην βιάζεσαι, γιατί σίγουρα θα ξεχάσεις  κάποια σημεία και ίσως  «παραδουλέψεις» κάποια  άλλα με αποτέλεσμα  τελικά να χαλάσεις όλο το αποτέλεσμα. Σιγουρέψου ότι αφιέρωσες τουλάχιστον 30 λεπτά. Στάσου μπροστά από τον καθρέφτη σου και κάνε διεισδυτικές κινήσεις σε όλο το σώμα μέχρι το χρώμα να είναι παντού ομοιόμορφο. Άσε το πρόσωπο, τις πατούσες και τα χέρια σου για το τέλος, χωρίς να προσθέσεις επιπλέον προϊόν. Χρησιμοποίησε αυτό που έμεινε για να μην φαίνεσαι πολύ φτιαγμένη.

  1. Δεν επιλέγεις σωστή απόχρωση

Το να καταλήξεις υπερβολικά μαυρισμένη μπορεί να σε κάνει να εύχεσαι να μην είχες κάνει ποτέ fake-tan. Μην αρκεστείς σε φτηνές επιλογές, μπορεί να γίνουν επικίνδυνες. Αντίθετα, οι καλές μάρκες σήμερα έχουν δημιουργήσει φόρμουλες που αντιδρούν με το pH σου.

  1. Δεν το διατηρείς

Και εκεί που τελείωσες και το fake-tan σου είναι άψογο τα χαλάς όλα. Δεν προσέχεις με την πετσέτα, τα ρούχα σου, κάνεις απότομες κινήσεις, με αποτέλεσμα να φύγει σχεδόν όλο. Μην φορέσεις σουτιέν για τουλάχιστον μια ώρα, αφού οτιδήποτε στενό  θα σβήσει το μαύρισμα σου. Φόρα άνετα ρούχα για τουλάχιστον για 8 ώρες και αν δεις κάποια ατέλεια, πρόσθεσε λίγο χρώμα. Όσο έχεις το μαύρισμα, μην χρησιμοποιείς shower gels και scrub στο μπάνιο και όταν βγαίνεις, σκουπίσου ταμποναριστά με την πετσέτα.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

  1. Ξεχνάς

Όσο και να προσέχεις θα υπάρξει η στιγμή που θα φύγει σε κάποια σημεία και δεν θα το προσέξεις, ή θα το δεις και δεν θα προσθέσεις αυτές τις μικρές πινελιές γιατί βαριέσαι και λες θα το κάνω αργότερα, με αποτέλεσμα να φύγει πολύ γρήγορα. Μόλις δεις λοιπόν κάτι ύποπτο μην το αφήσεις, διόρθωσέ το εκείνη τη στιγμή.

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα