Μην χασετε

49 έξυπνες ιδέες για να δημιουργήσεις αποθηκευτικούς χώρους στην κρεβατοκάμαρα

Τo να βρίσκουμε εύκολα και γρήγορα, χωρίς να προηγηθεί ανασκαφή  τα ρούχα, τα παπούτσια μας, μια κουβέρτα που θα χρειαστεί μέσα στην νύχτα, ή ο,τιδήποτε βρίσκεται στον χώρο της κρεβατοκάμαρας συνήθως …επείγει περισσότερο από το να ανακαλύψουμε πχ που έχει πάλι χωθεί ένα βιβλίο, μια εφημερίδα ή σακούλα με τα ρεσώ μέσα στον ακατάστατο πλανήτη του καθιστικού.

Advertisements

Γι΄αυτό και το θέμα “οργάνωση – τακτοποίηση – αποθηκευτικοί χώροι” στην κρεβατοκάμαρα δεν έχει τόσο διακοσμητική όσο πρωτίστως λειτουργική σημασία. Αφού βεβαίως εντοπίσετε ανάλογα με τον συνολικά διαθέσιμο χώρο σας τις ενδεδειγμένες λύσεις μπορείτε όλες να τις εφαρμόσετε και με καλαίσθητο τρόπο σε ό,τι αφορά υλικά, χρώματα κλπ. ώστε να τα σημεία που θα λειτουργούν ως “μικρές ντουλάπας” να μην έχουν την όψη μιας μικρής αποθήκης μέσα στο δωμάτιο.

Αποφύγετε τα συχνότερα λάθη που είναι ο ανεκμετάλλευτος χώρος κάτω αλλά και περιμετρικά του κρεβατιού, την συνήθεια να στριμώχνουμε τα πάντα στην μία εντοιχισμένη ντουλάπα του δωματίου ενώ υπάρχει χώρος για μια ακόμη κανονική ντουλάπα ή όποιου είδους έπιπλο με ντουλάπια συρτάρια, τα κομοδίνα με διακοσμητική απλώς χρήση ενώ στην θέση τους θα μπορούσε να υπάρχει ένα μεγαλύτερο έπιπλο με συρτάρι, κλειστό ντουλάπι κλπ.

Το ανεκμετάλλευτο ύψος των τοίχων όπου με την τοποθέτηση ραφιών σε καλάθια ή κουτιά μπορείτε να τοποθετήσετε οτιδήποτε και κυρίως μην παραμελείτε την εσωτερική οργάνωση – τακτοποίηση ντουλάπας, συρταριών κλπ ένα τακτοποιημένο και σωστά χωρισμένο ντουλάπι-συρτάρι χωράει τα διπλά απ’ όσα αν απλώς ανοίγετε και πετάτε μέσα το περιεχόμενό του.

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα