Μην χασετε

4 tips για να διαλέξετε το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δέντρο για το σπίτι σας

Η επιλογή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι μεγάλη υπόθεση μιας και αυτό είναι που ουσιαστικά θα διακοσμήσει το σπίτι σας την περίοδο των Χριστουγέννων.

Αν είστε σε φάση αγοράς Χριστουγεννιάτικου δέντρου φέτος τότε θα πρέπει να διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς και το σπίτι σας. Δείτε τι πρέπει να σκεφτείτε πριν κάνετε την αγορά σας.

Αποφασίστε που θα βάλετε το δέντρο σας: Αποφύγετε να το βάλετε δίπλα σε κάποιο καλοριφέρ, τζάκι ή air condition Επίσης προσπαθήστε να μην το βάλετε σε σημεία που έχουν μεγάλη κίνηση και μπορεί κάποιος να περάσει και να το ρίξει ή να χτυπήσει ο ίδιος μπλέκοντας με τα καλώδια.

Το πού θα βάλετε το δέντρο σας είναι πολύ σημαντικό.

Μόλις αποφασίσετε πού θα το βάλετε μετρήστε προσεκτικά το σημείο. Μετρήστε το ύψος του χώρου αλλά και το πλάτος έτσι ώστε να αξιοποιήσετε όσο καλύτερα γίνεται τον χώρο σας.

Advertisements

Αποφασίστε το είδος του δέντρου που θέλετε: Θέλετε ένα δέντρο με μακριά κλαδιά ή κάτι πιο “μαζεμένο”. Θέλετε έλατο ή κάποιο άλλο είδος δέντρου;

Αποφασίστε αν το δέντρο σας θα είναι ψεύτικο ή αληθινό: Το αληθινό δέντρο σας θα πρέπει να αντκατασταθεί του χρόνου ενώ το ψεύτικο μπορείτε να το κρατήσετε για πολλά χρόνια χωρίς να πάθει τίποτα. Πάρτε τη σωστή απόφαση.

Αποφασίστε αν θέλετε αληθινό ή ψεύτικο δέντρο.

Σκεφτείτε ποιο θα είναι το θέμα σας αυτά τα Χριστούγεννα: Πώς θα διακοσμήσετε το δέντρο σας; Θέλετε να έχει κάποιο θέμα η δακόσμησή του; Αν, για παράδειγμα, αποφασίσετε ότι θέλετε το δέντρο σας να έχει πολύ χρώμα θα πρέπει να αγοράσετε μπάλες σε διάφορα χρώματα. Αν επιλέξετε την μονοχρωμιά θα πρέπει και πάλι να σκεφτείτε ποιο θα είναι αυτό το ένα χρώμα που θα κυριαρχήσει.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα