Μην χασετε

4 φυσικές λύσεις για να ξεβάψετε τα νύχια σας

Πρέπει επειγόντως να ξεβάψετε τα νύχια σας αλλά ξεμείνατε από ασετόν ή βρίσκεστε σε διακοπές και ξεχάσατε να το πάρετε μαζί σας; Κανένα πρόβλημα, υπάρχουν 4 απλές φυσικές λύσεις που θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση, αρκεί βέβαια το μανικιούρ σας να μην είναι ημιμόνιμο.

Λύση 1η:

Πάρτε ένα μπολάκι, γεμίστε το με ζεστό νερό σε θερμοκρασία που την αντέχετε και βυθίστε τα νύχια σας μέσα του για 15 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να μαλακώσετε το βερνίκι και να το αφαιρέσετε ξύνοντας το.

Λύση 2η:

Advertisements

Εκμεταλλευτείτε την ιδιότητα του ξυδιού να διαλύει το βερνίκι μόλις έρθει σε επαφή με αυτό, αναμειγνύοντας σε ένα μπολ μια μικρή ποσότητα ξυδιού με λίγο χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια βουτήξτε ένα βαμβάκι στο μείγμα και ξεκινήστε να ξεβάφετε τα νύχια σας.

Λύση 3η:

Χρησιμοποιήστε την κολόνια σας βουτώντας τα νύχια σας σε αυτή, ψεκάζοντας τη απευθείας πάνω στα νύχια ή πάνω σε ένα βαμβάκι και στη συνέχεια τρίψτε τα όπως ακριβώς κάνετε και με το ασετόν.

Λύση 2η:

Advertisements

Ψεκάστε σε ένα βαμβάκι λίγη λακ και τρίψτε τα νύχια σας μέχρι να ξεβαφτούν. Προσοχή μην αφήσετε πολύ ώρα την λακ πάνω στα νύχια σας γιατί θα τα ξεράνει.

beautetinkyriaki.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα