Μην χασετε

4 πρακτικές και έξυπνες ιδέες για να αποθηκεύσετε τα κοσμήματά σας

Εάν δεν το δείτε τότε πιθανότατα δεν θα το φορέσετε ποτέ. Τουλάχιστον έτσι γίνεται με τα περισσότερα κοσμήματα που έχετε. Εάν το κόσμημά σας δεν είναι σε ένα ορατό σημείο τότε πιθανότατα να ξεχάσετε ότι το έχετε. Γι’αυτό σας έχουμε τις πιο έξυπνες ιδέες αποθήκευσης των κοσμημάτων σας.

Είναι καιρός να βγάλετε τα κοσμήματα που έχετε στο ντουλάπι και να παρουσιάσετε τα πιο όμορφα αξεσουάρ σας με τρόπο που θα σας ενθαρρύνει να τα φορέσετε. Αυτές οι διάφορες ιδέες οργάνωσης κοσμημάτων συνδυάζουν στυλ και λειτουργία σε οποιοδήποτε χώρο.

#1 Κρεμάστε τα σκουλαρίκια σας από μια αλυσίδα

Για εκείνους που έχουν ένα τόνο κοσμήματα, μερικές φορές ένα μικρό συρτάρι δεν είναι αρκετός χώρος για να τα αποθηκεύσετε. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα μεγαλύτερα περιδέραια μπορούν να χαθούν στα συρτάρια, να μην γίνουν ποτέ αντιληπτά ή να φορεθούν ξανά.
Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο για τα κοσμήματά σας, σκεφτείτε να προσθέσετε μια αλυσίδα σε ένα στενό τμήμα ενός τοίχου. Για τους αρχάριους, βιδώστε γάντζους σε λεπτές λωρίδες από ξύλο και χρησιμοποιήστε αυτές για να κρεμάσετε περιδέραια. Στη συνέχεια, κουμπώστε τα μακριά τμήματα της παχιάς αλυσίδας για να προσθέσετε εκεί τα σκουλαρίκια σας.

Advertisements

#2 Προσθέστε γάντζους σε κομμάτια ξύλου

Αυτή η ιδέα οργάνωσης κοσμημάτων θα προσελκύσει σίγουρα τους περισσότερους από εσάς καθώς έχει απίστευτο ντεκόρ. Στην πραγματικότητα, αυτή η ιδέα λειτουργεί τέλεια σε ένα εξοχικό σπίτι, ή ακόμη και σε ένα σκανδιναβικό χώρο. Το κλειδί είναι να ταιριάζετε το κόσμημα με την συνολική εμφάνιση του χώρου. Μην κρεμάσετε κάτι πολύ χρωματιστό ή ογκώδες σε αυτό.

#3 DIY ιδέα βιομηχανικού στυλ

Προσθέτοντας ένα βιομηχανικό στυλ για να την αποθήκευση των κοσμημάτων σας είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αποθηκεύσετε τα κοσμήματα σας. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι που μπορείτε να δημιουργήσετε έπιπλα και διακοσμητικά του σπιτιού χρησιμοποιώντας υδραυλικά υλικά. Ωστόσο, αυτό είναι σίγουρα ένα από τα ευκολότερα έργα. Να ξέρετε ότι ολόκληρο το DIY δεν θα σας κοστίσει περισσότερο από 15-25 ευρώ.

#4 Κλαδιά δέντρου

Advertisements

Τα κοσμήματα εμφανίζονται καλύτερα με αυτό τον τρόπο καθώς θα συμπληρώσει το υπάρχον ντεκόρ στο σπίτι σας. Για παράδειγμα, μην τοποθετήσετε θηλυκά πλαίσια για σκουλαρίκια αν το υπόλοιπο της διακόσμησης σας είναι πολύ μοντέρνο.
Η παραπάνω ιδέα είναι ιδιαίτερα εξαιρετική καθώς συνδυάζει την μοντέρνα και boho διακόσμηση. Για να το καταφέρετε, το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά ξερά κλαδιά δέντρου, κάποια βαφή ψεκασμού, μικρά πετρώματα και ένα κεραμικό πιάτο. Είναι η κατάλληλη ιδέα για κομψά κοσμήματα που δεν είναι πολύ βαριά.

ΠΗΓΗ

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα