Μην χασετε

4 πράγματα που θέλει να ακούει ο σύντροφος σου από εσένα

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν οι φιλοφρονήσεις, τα τρυφερά λόγια, μια καλή συμβουλή, ένας παρηγορητικός λόγος και μην το αρνηθείς. Αν κοιτάξεις γύρω σου, από διαφημιστικά spot μέχρι τραγούδια, κυριαρχούν οι τρόποι που ενισχύουν την υποστήριξη τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού κόσμου της γυναίκας.

Από την άλλη, έχουμε τον σύντροφο μας, ο οποίος θέλουμε να στέκεται δίπλα μας, να μας εμψυχώνει όταν το έχουμε ανάγκη, να μας πει μια καλή κουβέντα στις δύσκολες στιγμές.

Σίγουρα το «ευχαριστώ» είναι το λιγότερο που μπορείς να πεις και το καταλαβαίνεις, όμως συχνά μένουμε μόνο σε αυτό, ξεχνώντας πως και οι άνδρες έχουν την ίδια ανάγκη με εμάς για λόγια υποστηρικτικά, γεμάτα αγάπη και θαυμασμό προς το πρόσωπό τους. Και ασφαλώς αισθάνονται περήφανοι για να στο ζητήσουν ευθέως. Βαθιά όμως μέσα τους το αναζητούν και ας μην το έχoυν ποτέ συζητήσει.

Θύμισέ του πόσο πιστεύεις σε αυτόν.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις την στιγμή που θα έχει ανάγκη να ακούσει ότι πιστεύεις στις ικανότητες του και ότι θα τα καταφέρει. Μπορείς να του λες πιο συχνά, πως αισθάνεσαι περήφανη για εκείνον και ότι εκτιμάς τις προσπάθειες που καταβάλει, είτε σε θέματα που αφορούν την σχέση σας, είτε σε δικές του προκλήσεις.

Advertisements

Και ότι τον εμπιστεύεσαι.

Η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη είναι βασικά συστατικά κάθε επιτυχημένης σχέσης και φυσικά χρειάζεται προσπάθεια και χρόνο και από τις δύο πλευρές. Όταν λοιπόν το «σε εμπιστεύομαι και σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου» πηγάζουν αληθινά από μέσα σου, μοιράσου το ανοιχτά μαζί του χωρίς δισταγμό και φτιάξε την μέρα σας.

Μίλησε του για όσα κερδίζεις από αυτόν.

Και δεν αναφέρομαι φυσικά στα δώρα που μπορεί να σου προσφέρει, αλλά στην επιρροή που έχει πάνω σου. Ένας καλός σύντροφός έχει να μοιραστεί μαζί σου πολλά θετικά στοιχεία της προσωπικότητας του, διαφοροποιώντας τον τρόπο που σκέφτεσαι κάποιες φορές, παρακινώντας σε να κάνεις πράγματα που θα ωφελήσουν τον εαυτό σου, εμψυχώνοντας σε να πιστεύεις περισσότερο στις δυνάμεις σου.

Λατρεύει τα καλοπροαίρετα σχόλια και ας μη το ξεστομίζει.

Είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή του να ακούει όμορφα λόγια για την εμφάνισή του, την δουλειά του, το χιούμορ του, τη νέα του αγορά τέλος πάντων. Όπως ακριβώς και εσύ, λατρεύει να ακούει πως νιώθεις περήφανη που είσαι μαζί του και ότι σου αρέσει ακόμα, ειδικά αν είστε μαζί πολλά χρόνια.

ΠΗΓΗ

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα