Μην χασετε

30+ πανέμορφες λευκές ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

Κρατώντας ένα δωμάτιο λευκό και ουδέτερο μπορεί να κάνει ένα μικρότερο χώρο να δείχνει τεράστιος. Κάνει επίσης κάθε δωμάτιο να είναι ευάερο και ανοιχτό ακόμη και αν το σπίτι σας δεν έχει πάρα πολλά παράθυρα. Αυτή η τάση σχεδιασμού προσφέρει πολλά οφέλη στους ιδιοκτήτες σπιτιού, αλλά αν δεν είστε προσεκτικοί, ένα σπίτι με άσπρο θέμα μπορεί να φαίνεται και να δείχνει ημιτελές και φτωχό.

Advertisements

Το πρώτο βήμα σε ένα λευκό σπίτι είναι η επιλογή των κατάλληλων επίπλων με επίκεντρο για να συμπληρώσουν τους λευκούς τοίχους. Δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε εντελώς από το χρώμα. Το σπίτι σας μπορεί πάντα να φαίνεται καθαρό και απλό με μερικές μικρές εκπληκτικές αποχρώσεις. Θα πρέπει επίσης να πειραματιστείτε με τις υφές και να τις προσθέσετε σε όλο το σπίτι.

Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά το λευκό χρώμα έρχεται σε πολλές αποχρώσεις. Τούτου λεχθέντος, η απόφαση εξαρτάται από το φως που έχει ένα δωμάτιο. Τα δωμάτια που έχουν πολύ φυσικό φως είναι καλύτερα βαμμένα με ένα λευκό χρώμα με γκρι ή μπλε βάση. Από την άλλη πλευρά, ένα δωμάτιο με ελάχιστο ή και καθόλου φυσικό φως είναι καλύτερο βαμμένο με λευκά χρώματα με κρέμα ή κάτι με ζεστή βάση. Αν σχεδιάζετε να κάνετε το σπίτι σας ολόλευκο και ουδέτερο, πρέπει να δείτε αυτές τις λευκές ιδέες διακόσμησης στις παρακάτω εικόνες για να επιτύχετε αυτό το άνετο και κομψό βλέμμα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα