Μην χασετε

6 όμορφες ιδέες εναλλακτικής τραπεζαρίας για μικρά διαμερίσματα

Ακόμα κι αν ο σπίτι σας είναι μικρό δεν χρειάζεται να αγχώνεστε και να ανησυχείτε για τίποτα. Υπάρχουν τρόποι για να τον μετατρέψετε σε ένα διακοσμητικό αριστούργημα.

Advertisements

 

Σε ένα μικρό διαμέρισμα είναι λίγο αστεία η ιδέα της τραπεζαρίας. Παρόλα αυτά όλοι έχουν ανάγκη να ονειρεύονται και να έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν τη δική τους -έστω και μικρή- τραπεζαρία.

Εμείς βρήκαμε μερικές πολύ απλές ιδέες που θα σας δείξουν πώς να βάλετε τραπεζαρία ακόμα και στον πιο μικρό χώρο.

 

Κάντε την γωνιά της τραπεζαρίας σας να θυμίζει μικρό, παριζιάνικο καφέ. Βάλτε σε μια γωνιά ένα πολύ μικρό στρογγυλό τραπεζάκι και δύο μικρές καρέκλες για δύο. Στον τοίχο πάνω από το τραπεζάκι βάλτε έναν μαυροπίνακα στον οποίο μπορείτε να σημειώνετε κάθε μέρα το μενού της ημέρας.

 

 

Αν έχετε κάποια άδεια γωνιά είτε στο σαλόνι, είτε στο χολ, είτε στην κουζίνα σας τότε μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε βάζοντας σε αυτήν ένα μικρό, στρογγυλό τραπεζάκι.

 

 

Advertisements
Ένας υπέροχος τρόπος είναι να πάρετε μια τραπεζαρία-γραφείο. Έτσι θα μπορείτε την ημέρα να χρησιμοποιείτε το τραπέζι σας ως γραφείο και το βράδυ να απολαμβάνετε σε αυτό το δείπνο σας.

 

 

Ένα μικρό, στρογγυλό τραπεζάκι μπορεί να σας χρησιμεύσει απίστευτα. Και αν δεν έχετε χώρο να το βάλετε σε κάποια γωνιά του σαλονιού τότε μπορείτε να το βάλετε ακόμα και στην κουζίνα σας.

 

 

Ένας μικρός, απλός, ξύλινος, μακρόστενος πάγκος και μερικά σκαμπό μπορούν να χρησιμεύσουν ως μια εναλλακτική τραπεζαρία.

 

 

Μετατρέψτε έναν πάγκο της κουζίνας σας σε μπαρ και βάλτε και μερικά σκαμπό πίσω από αυτόν. Έτσι έχετε έτοιμη στο λεπτό μια πρόχειρη αλλά λειτουργική τραπεζαρία.

 

 

Advertisements

Πηγή

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα