Μην χασετε

14 έξυπνες ιδέες για να δώσετε στο υπνοδωμάτιο σας επιπλέον χώρο

Τα μικρά διαμερίσματα ή τα μικρά υπνοδωμάτια δεν είναι πρόβλημα, αν έχεις πρακτικές ιδέες διακόσμησης τους. Ένας μικρός χώρος με σωστή διαρρύθμιση είναι άνετο ακόμα και για να δουλεύεις μέσα σε αυτόν, να καλείς φίλους και γενικότερα να αποτελεί το σπίτι σου! Οι λύσεις για επιπλέον χώρο σε υπνοδωμάτια αυτού του τύπου θα σε σώσουν!

Δεν υπάρχει λόγος να θυσιάσεις το στυλ και την διακόσμηση ενός μικρού υπνοδωματίου εξαιτίας του μεγέθους του. Ακόμα και τα πολύ μικρά υπνοδωμάτια μπορούν να γίνουν όαση. Γι αυτό παρακάτω θα δεις όλες τις ιδέες που θα κάνουν το μικρό σου υπνοδωμάτιο να φαίνεται μεγάλο.

14 Έξυπνες λύσεις για επιπλέον χώρο σε μικρά υπνοδωμάτια

Έπιπλα για μικρά παιδικά δωμάτιο

Με την οικονομική κρίση όλοι στριμωχτήκαμε οικονομικά και αυτό έφερε στενότητα ακόμα και στα τετράγωνα του σπιτιού που νοικιάζουμε. Δεν υπάρχει λόγος όμως οι μικροί μας φίλοι να νιώσουν περιορισμένοι αφού με τα μοντέρνα παιδικά έπιπλα μπορούν να μπουν όλα σε ένα σημείο και να μείνει το υπόλοιπο δωμάτιο άδειο.

Advertisements

Λύσεις για το μικρό φοιτητικό σπίτι

 

 

Advertisements

Ένα φοιτητικό σπίτι πλέον δεν αφήνει πολλές επιλογές από οικονομική άποψη. Οι φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις όμως χρειάζονται τον επιπλέον χώρο τους ακόμα κι αν μένουν σε 30 τετραγωνικά.

Λύσεις για επιπλέον χώρο σε υπνοδωμάτια

 

 

Advertisements

 

 

Υπάρχουν βέβαια κι άλλες λύσεις για μικρά σπίτια και υπνοδωμάτια, όπως το να χωρίσεις έναν ενιαίο χώρο ώστε να βάλεις εκεί το κρεβάτι και αυτό γίνεται με μία μία συρόμενη πόρτα. Για συγκάτοικους η ιδέα ενός επίπλου με δύο κρεβάτια είναι μία λύση, ενώ η ιδέα του κρεβατιού μέσα σε ντουλάπα θα σου γλυτώσει πολύ χώρο.

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα