Όταν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε κάτι στην κουζίνα σας, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, δεν χρειάζεται να αγχωθείτε. Έχετε τη φαντασία σας και το Διαδίκτυο, το οποίο είναι γεμάτο από μοναδικές ιδέες. Εάν βαρεθήκατε το ψυγείο σας να είναι καλυμμένο με εκατοντάδες παλιά διακοσμητικά μαγνητάκια, δείτε 12 απλούς τρόπους για να το μετατρέψετε σε διακοσμητικό κουζίνας.

Advertisements

Απλά και γρήγορα

Εάν έχετε κουραστεί από ένα λευκό ψυγείο, η πιο απλή και γρήγορη λύση είναι να το βάψετε. Χρησιμοποιήστε χρώμα, πινέλο και χαρτοταινία. Είναι σημαντικό να καθαρίσετε καλά την επιφάνεια πριν βάψετε. Τρίψτε ελαφρά με γυαλόχαρτο και καλύψτε με την χαρταινία όλα τα μέρη που θα παραμείνουν ως έχουν.

Ρίγες

Μπορείτε να ντύσετε το ψυγείο σας με χρυσές ριγές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι υπομονή και χρυσή αυτοκόλλητη ταινία.

Advertisements

Χειροποίητα αυτοκόλλητα

Εάν θέλετε αυτή η μπαλαρίνα γάτα στο ψυγείο σας, πρέπει να συνδυάσετε αυτοκόλλητο χαρτί, μαρκαδόρους, ύφασμα, νήμα, ψαλίδι, μικρούς μαγνήτες και τη φαντασία σας.

Ρομαντικό shabby chic

Όσοι λατρεύουν αυτό το γαλλικό στιλ μπορούν εύκολα να μετατρέψουν το ψυγείο σε ένα μοντέρνο έργο τέχνης με χρώματα, κόλλα και πλαστικά, ξύλινα ή πολυουρεθάνης διακοσμητικά πηχάκια.

Το καλύτερο μέρος για δημιουργία

Ένα ψυγείο μπορεί να γίνει μαυροπίνακας για παιδιά και ενήλικες. Είναι ένα ωραίο μέρος για να ζωγραφίσετε και να γράψετε σημειώσεις και λίστες αγορών. Χρησιμοποιήστε ειδική βαφή μαυροπίνακα.

Advertisements

Όταν η καρδιά σας είναι ρετρό

Μια υπέροχη ιδέα για όσους θα ήθελαν να έχουν μια πινελιά ρετρό στο σπίτι τους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτοκόλλητο χαρτί και μισή ώρα. Η υπομονή και η ακρίβεια μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το ψυγείο σας να φαίνεται μοναδικό.

Αυτοκόλλητα βινυλίου

Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη διάθεση στην κουζίνα σας προσθέτοντας μερικά χαρούμενα χαμόγελα. Αυτά τα αυτοκόλλητα βινυλίου για όλα τα γούστα θα σας βοηθήσουν. Είναι εύκολο να εφαρμοστούν και μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει.

Advertisements

Ψυγείο ως καμβάς

Για άτομα που μπορούν να ζωγραφίσουν θα είναι χαρά να μετατρέψουμε εντελώς το ψυγείο. Θα χρειαστείτε αστάρι, χρώματα, πινέλα, μολύβια και χαρτοταινία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα βερνίκι κατάλληλο για το χρώμα που επιλέγετε.

Μια πόρτα ψυγείου πάτσγουορκ

Εάν δεν χρειάζεστε ριζικές αλλαγές και θέλετε απλώς να διακοσμήσετε λίγο το ψυγείο σας, αυτή η λύση είναι ιδανική για εσάς. Χρησιμοποιώντας την τεχνική πάτσγουορκ, επίπεδους μαγνήτες, υφάσματα και την κόλλα, μπορείτε να μετατρέψετε ολόκληρο το ψυγείο ή μόνο την πόρτα του.

Μοντέρνες ρίγες για μια ανιαρή κουζίνα

Ακόμα κι αν αλλάξετε μόνο τη μία πλευρά του ψυγείου σας, θα δημιουργήσετε μια εντελώς διαφορετική όψη στην κουζίνα σας. Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητο χαρτί (το οποίο μπορεί να κρύψει όλες τις γρατζουνιές και τα βαθουλώματα), χρώμα και χαρτοταινία. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα και οι ρίγες μπορούν να πάνε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Advertisements

Δεν είναι μαγικό, είναι απλώς χαρτοπετσέτες με σχέδια

Η τεχνική ντεκουπάζ μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε το ψυγείο σας. Για να δώσετε νέα ζωή σε αυτό, θα χρειαστείτε χαρτοπετσέτες με ένα όμορφο σχέδιο, πινέλα, κόλλα ντεκουπάζ, ακρυλικό χρώμα και βερνίκι.

Γεωμετρία

Η μοντέρνα κουζίνα είναι το ιδανικό μέρος για γεωμετρικά σχέδια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αυτοκόλλητο χαρτί ή κολλητική ταινία, ένα μολύβι και ένα φύλλο χαρτιού.

ΠΗΓΗ

Advertisements

 

 

Advertisements