Μην χασετε

12 υπέροχες ιδέες για να μετατρέψετε το ψυγείο σας σε διακοσμητικό κουζίνας

Όταν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε κάτι στην κουζίνα σας, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, δεν χρειάζεται να αγχωθείτε. Έχετε τη φαντασία σας και το Διαδίκτυο, το οποίο είναι γεμάτο από μοναδικές ιδέες. Εάν βαρεθήκατε το ψυγείο σας να είναι καλυμμένο με εκατοντάδες παλιά διακοσμητικά μαγνητάκια, δείτε 12 απλούς τρόπους για να το μετατρέψετε σε διακοσμητικό κουζίνας.

Advertisements

Απλά και γρήγορα

Εάν έχετε κουραστεί από ένα λευκό ψυγείο, η πιο απλή και γρήγορη λύση είναι να το βάψετε. Χρησιμοποιήστε χρώμα, πινέλο και χαρτοταινία. Είναι σημαντικό να καθαρίσετε καλά την επιφάνεια πριν βάψετε. Τρίψτε ελαφρά με γυαλόχαρτο και καλύψτε με την χαρταινία όλα τα μέρη που θα παραμείνουν ως έχουν.

Ρίγες

Μπορείτε να ντύσετε το ψυγείο σας με χρυσές ριγές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι υπομονή και χρυσή αυτοκόλλητη ταινία.

Χειροποίητα αυτοκόλλητα

Εάν θέλετε αυτή η μπαλαρίνα γάτα στο ψυγείο σας, πρέπει να συνδυάσετε αυτοκόλλητο χαρτί, μαρκαδόρους, ύφασμα, νήμα, ψαλίδι, μικρούς μαγνήτες και τη φαντασία σας.

Ρομαντικό shabby chic

Όσοι λατρεύουν αυτό το γαλλικό στιλ μπορούν εύκολα να μετατρέψουν το ψυγείο σε ένα μοντέρνο έργο τέχνης με χρώματα, κόλλα και πλαστικά, ξύλινα ή πολυουρεθάνης διακοσμητικά πηχάκια.

Advertisements

Το καλύτερο μέρος για δημιουργία

Ένα ψυγείο μπορεί να γίνει μαυροπίνακας για παιδιά και ενήλικες. Είναι ένα ωραίο μέρος για να ζωγραφίσετε και να γράψετε σημειώσεις και λίστες αγορών. Χρησιμοποιήστε ειδική βαφή μαυροπίνακα.

Όταν η καρδιά σας είναι ρετρό

Μια υπέροχη ιδέα για όσους θα ήθελαν να έχουν μια πινελιά ρετρό στο σπίτι τους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτοκόλλητο χαρτί και μισή ώρα. Η υπομονή και η ακρίβεια μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το ψυγείο σας να φαίνεται μοναδικό.

Αυτοκόλλητα βινυλίου

Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη διάθεση στην κουζίνα σας προσθέτοντας μερικά χαρούμενα χαμόγελα. Αυτά τα αυτοκόλλητα βινυλίου για όλα τα γούστα θα σας βοηθήσουν. Είναι εύκολο να εφαρμοστούν και μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει.

Ψυγείο ως καμβάς

Για άτομα που μπορούν να ζωγραφίσουν θα είναι χαρά να μετατρέψουμε εντελώς το ψυγείο. Θα χρειαστείτε αστάρι, χρώματα, πινέλα, μολύβια και χαρτοταινία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα βερνίκι κατάλληλο για το χρώμα που επιλέγετε.

Advertisements

Μια πόρτα ψυγείου πάτσγουορκ

Εάν δεν χρειάζεστε ριζικές αλλαγές και θέλετε απλώς να διακοσμήσετε λίγο το ψυγείο σας, αυτή η λύση είναι ιδανική για εσάς. Χρησιμοποιώντας την τεχνική πάτσγουορκ, επίπεδους μαγνήτες, υφάσματα και την κόλλα, μπορείτε να μετατρέψετε ολόκληρο το ψυγείο ή μόνο την πόρτα του.

Μοντέρνες ρίγες για μια ανιαρή κουζίνα

Ακόμα κι αν αλλάξετε μόνο τη μία πλευρά του ψυγείου σας, θα δημιουργήσετε μια εντελώς διαφορετική όψη στην κουζίνα σας. Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητο χαρτί (το οποίο μπορεί να κρύψει όλες τις γρατζουνιές και τα βαθουλώματα), χρώμα και χαρτοταινία. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα και οι ρίγες μπορούν να πάνε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Δεν είναι μαγικό, είναι απλώς χαρτοπετσέτες με σχέδια

Η τεχνική ντεκουπάζ μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε το ψυγείο σας. Για να δώσετε νέα ζωή σε αυτό, θα χρειαστείτε χαρτοπετσέτες με ένα όμορφο σχέδιο, πινέλα, κόλλα ντεκουπάζ, ακρυλικό χρώμα και βερνίκι.

Γεωμετρία

Η μοντέρνα κουζίνα είναι το ιδανικό μέρος για γεωμετρικά σχέδια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αυτοκόλλητο χαρτί ή κολλητική ταινία, ένα μολύβι και ένα φύλλο χαρτιού.

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα