Μην χασετε

10 οικονομικοί τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας πολύ πιο ζεστό

Όλοι θέλουμε τους χειμερινούς μήνες το σπίτι μας να δείχνει και να είναι ζεστό. Άλλωστε περνάμε πολύ χρόνο σε αυτό και θέλουμε να αισθανόμαστε αυτή τη μοναδική ζεστασιά και άνεση.

Εμείς σας λέμε ποιοι είναι οι 10 πιο οικονομικοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας.

Βάλτε μια κουρτίνα στον τοίχο

Για να ζεστάνετε το υπνοδωμάτιό σας δεν έχετε παρά να κρεμάσετε μια ζεστή, χειμωνιάτικη κουρτίνα στον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι σας. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Advertisements
Μια κουρτίνα στον τοίχο θα ζεστάνει το υπνοδωμάτιό σας.

Κρεμάστε οικογενειακές φωτογραφίες

Μην τις κρατάτε κρυμμένες στα ντουλάπια σας. Βγάλτε τις οικογενειακές σας φωτογραφίες έξω και διακοσμήστε με αυτές το σαλόνι σας. Αμέσως θα αισθανθείτε πολύ πιο ζεστό τον χώρο σας.

Βάλτε μια πολυθρόνα στο υπνοδωμάτιο

Αν το υπνοδωμάτιό σας είναι ευρύχωρο και κάτι τέτοιο είναι εφικτό, βάλτε σε μια γωνιά του μια πολυθρόνα. Ρίξτε της πάνω και ένα γούνινο ριχτάρι και διακοσμήστε την γωνιά σας και με ένα επιδαπέδιο φωτιστικό. Έχετε έτοιμη την πιο ζεστή γωνιά διαβάσματος.

Μια πολυθρόνα στο υπνοδωμάτιο θα ζεστάνει επίσης τον χώρο σας.

Επενδύστε σε ζεστά ριχτάρια

Advertisements

Για να ζεστάνετε τον χώρο σας οικονομικά δεν έχετε παρά να βάλετε στους καναπέδες σας όμορφα, χειμωνιάτικα, ζεστά ριχτάρια.

Μερικά ριχτάρια θα κάνουν τη δουλειά.

Βάψτε τους τοίχους σας

Τα σκούρα χρώματα στους τοίχους είναι πιο χειμωνιάτικα και μπορούν να κάνουν έναν χώρο να δείχνει πιο ζεστός. Για να δείχνει ο χώρος σας πιο φιλόξενος προτιμήστε ένα σκούρο γκρι ή και ένα σοκολατένιο καφέ.

Βγάλτε τις κουβέρτες σας σε κοινή θέα

Πάρτε μια απλή ξύλινη σκάλα σαν αυτή της φωτογραφίας και κρεμάστε από αυτήν κουβέρτες. Από τη μια θα ζεσταίνεται το μάτι σας και από την άλλη θα έχετε γρήγορη πρόσβαση σε μια κουβέρτα σε περίπτωση που αισθανθείτε λίγο παραπάνω κρύο μέσα στο σπίτι.

Βγάλτε τις κουβέρτες σας σε κοινή θέα.

Βάλτε τη γούνα στο παιχνίδι

Μιλάμε φυσικά για ψεύτικη γούνα την οποία μπορείτε να βάλετε στην κυριολεξία παντού. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να καλύψετε με αυτήν τις καρέκλες σας.

Η γούνα σίγουρα θα ζεστάνει το σπίτι σας.

Διακοσμήστε με χριστουγεννιάτικα φωτάκια

Advertisements

Μπορείτε πλέον να τα βάζετε στο σπίτι σας όλο το χρόνο. Διακοσμήστε τον χώρο πάνω από το τζάκι σας, την τηλεόραση, κάποιο φυτό εσωτερικού χώρου ή και τον χώρο γύρω από το κρεβάτι σας με φωτάκια. Θα σας αρέσει πολύ το αποτέλεσμα.

Ανάψτε φωτιά

Φυσικά κάτι τέτοιο μπορείτε να κάνετε μόνο αν έχετε τζάκι. Κάντε το και θα αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε κάποιο ζεστό σαλέ.

Βάλτε χαλιά

Μην μείνετε μόνο στο ένα χαλί. Βάλτε ένα χαλί δίπλα στο κρεβάτι σας και από πάνω απλώστε ένα γούνινο μικρότερο χαλάκι. Θα αισθανθείτε τον χώρο σας ακόμα πιο ζεστό.

 

Φυσικά τα χαλιά θα κάνουν το σπίτι σας να δείχνει πιο cosy.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα