Μην χασετε

Χάσε τρεις φορές περισσότερο βάρος πίνοντας ένα πολύ συγκεκριμένο είδος καφέ

Μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς την κούπα με τον αγαπημένο σου καφέ το πρωί με το που θα ξυπνήσεις αλλά και το απόγευμα, αμέσως μετά τη μεσημεριανή σου σιέστα; Η απάντηση είναι όχι. Κανείς δεν μπορεί.

Advertisements

Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι η καφεΐνη μας εθίζει στον ίδιο βαθμό με τη νικοτίνη, πράγμα που σημαίνει πως ο καφές μας δεν είναι μόνο απόλαυση μα και ενός είδους ανάγκη. Τα νέα λοιπόν είναι ευχάριστα.

Οι ίδιοι μέσα από πολυετείς έρευνές τους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ένα πολύ συγκεκριμένο είδος καφέ βοηθά σημαντικά στο αδυνάτισμα, καθώς έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τη δυναμική του μεταβολισμού μας πολύ περισσότερο από το ποσοστό 3% – 11% που σημειώνει κάθε άλλος καφές.

Σα να λέμε, δηλαδή, ότι σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο είδος καφέ, το συγκεκριμένο βοηθά στην απώλεια κιλών τρεις φορές περισσότερο.

Ο λόγος για τον πράσινο -μη καβουρδισμένο δηλαδή- καφέ.

Μιλάμε για εκείνον του οποίου οι κόκκοι δεν έχουν υποστεί τη διαδικασία του καβουρδίσματος, η οποία μειώνει σημαντικά τα αποθέματα του χλωρογενικού οξέος, της ουσίας που βοηθά πολύ στις καρδιαγγειακές παθήσεις, τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης αλλά και τον διαβήτη.

Επιπλέον, καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύοντας κάθε κύτταρο τους οργανισμού μας, την ίδια ώρα που ο καφές αυτός διατηρεί και όλες τις άλλες ευεργετικές ιδιότητες ενός απλού στιγμιαίου: Από την προστασία του συκωτιού και την πρόληψη κατά της άνοιας, μέχρι τη διάσπαση του συσσωρευμένου σωματικού λίπους.

Μία κούπα πράσινου καφέ, λοιπόν, στην οποία φυσικά δεν έχει προστεθεί ζάχαρη ή μεγάλη ποσότητα γάλατος μπορεί να αποδεχθεί ο νούμερο ένα σύμμαχός μας για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού μας.

Δεν χρειάζεται να πούμε τι αποτελέσματα θα δεις στο σώμα σου συνδυάζοντας δύο κούπες πράσινου καφέ ημερησίως με full body σωματική άσκηση και ένα πλάνο ισορροπημένης διατροφής, σωστά;

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα