Μην χασετε

Υπόθεση Παντελίδη – Μάρτυρας: «Άκουσα τη Φρόσω Κυριάκου να λέει “εντάξει, θα οδηγήσω εγώ”»

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάθεση του 50χρονου σερβιτόρου που ανατρέπει την υπόθεση του του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη έφερε στο φως της δημοσιότητας το ρεπορτάζ της εκπομπής T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Advertisements

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μάρτυρας προσήλθε στην πταισματοδίκη και ανάμεσα στα όσα είπε ήταν τα εξής:

Τη μοιραία νύχτα ήταν υπεύθυνος για τις μάρκες στη χαρτοπαικτική λέσχη που βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής και είδε τον Παντελή Παντελίδη να παραγγέλνει ένα μπουκάλι ουίσκι για τον ίδιο και δύο μπουκάλια σαμπάνια για τις κοπέλες. Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ένας από τους παρευρισκόμενους πρότεινε στη Φρόσω Κυριάκου να οδηγήσει εκείνη. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή ο εκλιπών κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητο σκόνταψε και έπεσε με τα γόνατα. Ο μάρτυρας τον σήκωσε, τον έβαλε στη θέση του συνοδηγού, τους είδε που έφυγαν με οδηγό τη Φρόσω Κυριάκου και γύρισε πίσω.

Η εκπομπή T Live αποκάλυψε ότι ο μάρτυρας πριν από τη συνάντηση με την πταισματοδίκη στις 3/12 μιλώντας σε συμβολαιογράφο στις 11/11 για τα πρακτικά της υπόθεσης είχε δηλώσει ότι άκουσε τη Φρόσω Κυριάκου να λέει «εντάξει, θα οδηγήσω εγώ» όταν ένας από τους φίλους του τραγουδιστή τής ζήτησε να κάτσει εκείνη στο τιμόνι καθότι εκείνος δεν ήταν σε θέση να το κάνει. Αυτή τη δήλωση, όμως, δεν την επανέλαβε και στην πταισματοδίκη, όταν κλήθηκε να καταθέσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

 

Δείτε το βίντεο:

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα