Μην χασετε

Δημήτρης Κεχαγιάς: «Εμένα δεν θα μου πει ποτέ κανείς τι θα κάνω – Θα κάνω πάντα αυτό που θέλω και αυτό που θεωρώ εγώ σωστό

“Εγώ δεν είμαι γνώστης της τηλεόρασης και δεν έχω ιδέα” παραδέχθηκε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Advertisements

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς βρέθηκε καλεσμένος στο τελευταίο live του Big Brother και η κάμερα του Ευτυχείτε και η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη τον συνάντησε αμέσως μετά. Μέσα σε όλα, ο εκρηκτικός πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι του ΣΚΑΪ πρόβλεψε τον νικητή ενώ

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κεχαγιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαν νικητή βλέπω την Άννα Μαρία, την Σοφία και τον Πυργίδη. Βλέπω ένα ντέρμπι ανάμεσα σε αυτούς τους τρεις».

 

«Δεν ξέρω εάν δεν είχε γίνει ο καβγάς αν θα είχα αποχωρήσει. Δεν θα με κρίνω εγώ, με έκρινε ο κόσμος. Εφόσον θεώρησε ότι εγώ έπρεπε να φύγω για όλο αυτό που έκανα και αναίρεσε τον Δημήτρη των τριών μηνών, το δέχομαι, το αποδέχομαι και με αυτό πορεύομαι» πρόσθεσε ο Δημήτρης Κεχαγιάς. «Εμένα δεν θα μου πει ποτέ κανείς τι θα κάνω. Θα κάνω πάντα αυτό που θέλω και αυτό που θεωρώ εγώ σωστό. Θεώρησα σωστό να βγω, να μιλήσω και να πω πολλά περισσότερο πράγματα από συγνώμες γιατί συγνώμες έχουν ειπωθεί εκεί μέσα πολλές φορές και δεν έχουν τηρηθεί ποτέ. Οπότε στη λέξη εγώ δεν στέκομαι».

Όσον αφορά το… τηλεοπτικό του μέλλον, ο πρώην παίκτης του Big Brother παραδέχθηκε πως «εάν δεχόμουν μια τηλεοπτική πρόταση και είναι κάτι αξιόλογο το οποίο με εκφράζει και θα μπορούσα να ανταπεξέλθω, γιατί εγώ δεν είμαι γνώστης της τηλεόρασης και δεν έχω ιδέα, φυσικά και θα το σκεφτόμουν». Φυσικά και θα το έκανα, γιατί όχι».

 

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα