Μην χασετε

Τριαντάφυλλος: «Ήθελα να υπερασπιστώ τη Νατάσα Θεοδωρίδου – Κανείς άλλος δεν βγήκε να πει κάτι. Ενοχλήθηκα, λίγο νευρίασα»

Ο Τριαντάφυλλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την ανάρτηση που έκανε εναντίον του Σταμάτη Κραουνάκη.

Advertisements

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής ξεκίνησε μια κόντρα στο Ιnstagram εναντίον του τραγουδοποιού μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Όπου τυφώνας εσύ στο κέντρο» του είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Εγώ ενοχλήθηκα γιατί ήταν άσχημο αυτό που είπε. Ακυρώνει όλον το κόσμο, τα θέατρα και τα μαγαζιά που γεμίζει η Νατάσα. Εννοείται ότι μπορεί να έχει την άποψή του. Εγώ τώρα είμαι και λίγο υπερβολικός. Ήθελα να υπερασπιστώ τη Νατάσα. Πάνω από όλα είναι και γυναίκα. Κανείς άλλος δεν βγήκε να πει κάτι. Ενοχλήθηκα, λίγο νευρίασα, Και ήθελα να το πω».

«Δεν θα συμφωνήσω με τον κ. Σταμάτη Κραουνάκη ότι η φωνή της Νατάσας δεν είναι αναγνωρίσιμη. Είναι από τις καλύτερες λαϊκές φωνές που έχουμε στην Ελλάδα, η φωνή της είναι πλήρως αναγνωρίσιμη. Από την άλλη, με το δικό σου “άραξε στα κυβικά σου” ούτε με αυτό θα συμφωνήσω γιατί ο Κραουνάκης είναι ο Κραουνάκης. Το βρήκα λίγο υπερβολικό σαν φράση» του είπε η Ναταλία.

«Είμαι λίγο υπερβολικός το ξέρω» παραδέχτηκε ο τραγουδιστής. «Στο Instagram μου γράφω αυτό που αισθάνομαι. Απλώς δεν μπορεί να γράφεις τόσο ωραία τραγούδια κύριε Σταμάτη Κραουνάκη, να λες το “Φίλα με”, να δείχνεις αγάπη και ζεστασιά και να κατηγορείς μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες με αυτόν τον τρόπο» είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Η Νατάσα μου είπε μην ασχολείσαι, δεν αξίζει τον κόπο. Θεώρησα ότι πρέπει να την υπερασπιστώ σαν αδελφός», συμπλήρωσε.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα